Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSPLR
senior tag
válasz
jegenye77 #640 üzenetére
Hello!
Nem igazán vágom a laggos dolgot, nekem nem sikerült két hét izmos nyüstölés után sem belaggoltatni. Szerencsés helyzetben vagyok, mivel a párommal együtt hosszabbítottunk és ő a "kistesó" G6-ot választotta. Remek telefon mind a kettő, jól döntöttünk.
A P7 olyan mintha a Huawei nekem csinálta volna, pont ezt szerettem volna, amit ez a készülék nyújt. A képek amiket csinál számomra több mint elég, eszméletlen jók. Makróról ne is beszéljünk, nap mint nap megfordul a kezeim között olyan 30-40 Samsung és hát, khmmm. A kezelőfelületet imádom, letisztult, szép, gyors, több alkalmazás közötti váltogatás nagyon gyors, nem is gondoltam volna. A teló kinézetére, formavilágára, fogására, tapintására már ki sem térnék, hiszen az magáért beszél (első nap csak letettem az asztalra és nézegettem
).
Visszagondolva hogy a P7 és a HTC One M7 között vacilláltam (még a vásárlás pillanatában is), nem bántam meg, sőt, jól döntöttem. Én a magam részéről mind a két telefont bátran tudom ajánlani (de még idevenném a P6-ot is), nem fog senki sem csalódni benne.
Úgy gondolom, hogy a kínai okostelefonok igazi ereje az optimalizálásban rejlik. Szépen tudják a szoftvert rávarrni a hardverre...és még jól is néz ki a cucc. Komolyabb belsővel rendelkező telefonokat láttam már szenvedni a felhasználási szokásaimtól...
Ha bárkinek kérdése van a P7,G6 telefonokkal kapcsolatban szívesen segítek.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa Rally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő