Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KKrisz751

aktív tag

válasz zeon.hu #20341 üzenetére

Na csak, hogy jelentsek is valamit.

Hátha valakit érdekel.
    A sok mizéria után:

Vissza lépkedtem b121ig. Majd egy telefon indítás és beállítás után, hogy működik stabilan, felment a b133 rom.

Ezt belaktam úgymond, minden programot amit használok 104db elindít, lepróbál. 1 nap után előjött a hiba, vagyis random szét esett a hívás. beszélgetés közben vibráló hang, majd teljes némaság. A másik oldalon jól hallani, csak ezen az oldalon semmi, majd vonal szakadás.

Mivel a helyzet nem javult, így "feladtam", ezért ha már nem jó akkor legalább b609 legyen fent és nem a legrégibb rom, így gyári reset recovery alól, de nem indítottam újra, hanem kikapcsoltam folyamatos gombnyomással. Felment a b609. Belaktam, szintén minden program beállít, kipróbál, root felrakása, hívókép növelés, hívás felvétel, meg googlis vackok törölgetése (újság, zene stb), amik amúgy rendszer appok.

majd suspersu-ban unroot, majd supersu törlés, recovery 609 vissza, és boot.img vissza. Minden root problémás program pl TVGO megy. Ez után b609-es vendor mappa update.app telepítése.

Na jelenleg itt állok.
    Mai 22 hívásból egyszer sem dobta el és nem omlott össze. Igaz csak 3g/2g hálózat van beállítva.

Most megy a teszt, aztán kiderül.

Új hozzászólás Aktív témák