Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newlachka
őstag
kár hogy nincs Like gomb
én is ehhez a réteghez tartozom, mármint a tudatos vásárló..
Sajnos az egész ott kezdődik,hogy amikor elmegy az átlag telefont venni akkor ledugják a boltban a torkán a sa- so párost mert mást nem ismernek kb.
max véglet amikor benyögi,hogy LG. de azok meg tv-t tudnak gyártani nem telefont.
Én még jelenleg is amikor lassan 1 éves a P7 nagyon kevés embernél látok. Ez azért van mert hiába a sok eladás azokat nem itt adják el.
Csak a mivoltáért. Anyámnak P7 van nekem P7 van, barátnőmnek P7 van, lányomnak P6.
10 hónapja van velem az enyém, májusba cserélem P8-ra vagy honor 7-re.
Az én torkomon nem nyomnak le semmi szutykot...
Most is olyat vigyorogtam a munkatársaimon...
Folyamatosan cserélgetem a témákat betűkészleteket ikonokat..LG,SA,So tulajok állítják hogy nekik is lehet.. és vált színt.. -
Cunaja
addikt
Nekem az tetszik, hogy akkorra telefonokkal rohangálnak, hogy két kéz kell hozzá.
. Én 86-ért vettem a telót és már ezt is drágának találtam. Negyed millióért a tengerparton nyaralok inkább, mint telefont veszek. Nekem valamiért,de nem tudom miért a Sa egyáltalán nem jön be. Van két SSD-m és memó kártya de ennyi. Nem fogok a név miatt súlyos ezreket fizetni. Lehet, hogy hamarabb adnak új szoftvert hozzájuk,de inkább türelmesen várok. Minden egyes telepítéskor reszketek, hogy ne legyen gond szegényke telefonommal. Az tetszik benne, hogy nem kell számítógép kapcsolat a telepítéshez. Ha veszek egy másikat, a rom csere PC-n keresztül történik és úgy járok mint a tabletemmel. Áramszünet elég volt a rom törléshez, és szerviz lett a vége.
Ha a teszteket megfigyeljük, akkor sok különbséget akkor veszünk észre, ha értünk is hozzá. Az átlag felhasználó Ram? magok száma? tárhely? Kijelző méret? kijelző felbontás? ezeket kérdezi, pedig lehet, hogy mást is kellene nézni. Nálam egy telefon 5 coll utána már tégla, amivel a kezemben kell rohangálni, mert sehova nem tudom elrakni.
Az új divat az összetört kijelzős telefon. A metrón minden negyedik telefon ilyen, de lényeg az S6
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest