- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akkor nem jól értettem.
Nos. Először is nyisd meg első körben a HiSuite alkalmazást a gépen, húzd le az USB kábelt.
Utána menj a beállításokba a (telefonon!!) és görgesd le teljesen, majd lépj be abba a menübe, hogy "A telefonról".
Utána legörgeted addig a részig, ahol azt olvasod, hogy "Build-szám". Ezt addig nyomkodd, amíg ki nem írja, hogy fejlesztő vagy
Utána lépj vissza a beállításokba és szintén legalul lépj be a "Fejlesztői lehetségek" menübe. A megjelenő képernyő alján ott van egy olyan, hogy "USB hibakeresés". Azt pipáld be, majd nyomj a kijövő ablakon az OK gombra. Ha be van pipálva akkor lődd ki, aztán nyomd be újra és szintén OK gomb.Ez után lépj ki mindenből, dugd vissza a kábelt és nyomj a telefon menüjén (ahogy eddig) a Suite alkalmazás módra és működni fog. Nekem is ez volt a gond és ezzel a módszerrel most már simán működik. Persze ezt csak első alkalommal kell megcsinálni, ha nem menne és minden normálisan működik utána.
Valamit túl bonyolultam vagy hülyén fogalmaztam volna akkor szólj és megpróbálom máshogy
Amúgy a mobilos weboldal megjelenésen még nem gondolkoztam, de biztos be lehet állítani, valószínűleg a böngészőknél, már amelyiknél. Az tény, hogy sok oldal mobilos változata elég buta a sima webeshez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest