- Rák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
s3nsitivity #8344 üzenetére
Szerintem is lesz ez még jobb is.
Nem értem ezeket a "játékra való-nem való" véleményeket. Talán vannak akik emlékeznek rá, mikor a még 1magos telefonok processzorai elérték az 1GHZ feletti értéket (ami nem is volt régen 2-3 éve?) minden teszt oldal, szaklap, arról írt hogy az okos telefonok megszűntek csak telefonok lenni ezek már inkább mini személyi számítógépek amikkel történetesen telefonálni is lehet. Azt írták ezek már mindenre jók, játék GPS, internet, fotó, mindenre. Most van egy azokhoz képeset minimum 4 xer akkora hardverű telefonunk és megint azt boncolgatjuk mire jó mire nem. Én azt mondom a hardver fejlesztés előbbre jár a szoftver fejlesztésnél, írjanak olyan programokat amik rendesen használják a több magos rendszert és nem lesz gond a sebességgel.És még valami, az energia takarékosság erősen visszafogja a procik teljesítményét, sokszor a kelleténél is jóval kevesebbet engednek meg nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest