- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mobistvan
csendes tag
Nem tom lehet e nyomtatót csatlakoztatni wifin? És hogyan?
A nyomtató valami VPN pin kódot ir valahova azt be kell írnom? Mert csak simán keresve, nem találja a mobil sem a nyomtatót.
Letöltöttem progit de az csak a már megtalált nyomtatót kezeli. -
Mobistvan
csendes tag
Nagyon jó a böngésző ezt meg is tartom több beállitás van mint az alapban. Köszi!
Alapbol be van pipálva a tördelés, de ennél sem tördeli. Nagyítás után kétszer kopp, és visszaugrik az eredeti kis, de még olvasható méretre. (persze nem mindegyik oldalon olvasható ez a méret).A "Oldalak automatikus igazítás" vagy be van pipálva vagy nem, mind a két esetben ugyan az. Az alap böngészőben.
-
Mobistvan
csendes tag
Kis érdekesség: Több böngészővel kipróbáltam, mikor belenagyítunk, nem hogy automatice nem tördel, hanem még kétszeri rákoppintással sem tördeli a megadott nagyításban a szöveget, hanem visszaáll az alap méretre és azt tördeli a képernyőhöz. Csináltam ezt mobil nézetben meg teljes asztali méretben is. Mongyuk olvasható a saját nagyítása, csak kicsit furi hogy ilyen tudású gépezet nem veszi figyelembe a belenagyítás tördelést.
-
Mobistvan
csendes tag
válasz
zeon.hu #20124 üzenetére
Hát besza behu... Most töröltem a frissitését a plyen, és ujból frissítettem és most meg jelzett.
Pedig semmit nem állítottam a beállitásokban._Dumber_
Az "Értesítési hang" nekem nincs. Csak "alapértelmezett értesitési hang" itt már a csenghangot kell kiválasztani. Külön üzenet nincs. (Hivatalos rom.)
Mind1 lényeg hogy müxik. -
Mobistvan
csendes tag
Problem: Email (gmail) érkezésekor nem jelez (hanggal sem). Ahol tudtam beállitottam a csenghangot de nem találtam a frissitési idöközök beállitását. Vagy valami más gond van?
Köszi aki segit! -
Mobistvan
csendes tag
válasz
Todbringend #20003 üzenetére
És még talán a legfontosabb pozitívuma, ami csak lehet egy telefonnak: legtöbbször (nálam mindíg) kristálytisztán lehet hallani a beszélgetőpartnert. Sokadik mobilom után meglepődtem ezen!
Egyik lelőhely
http://mobilbirodalom.hu/termek/huawei-ascend-p6-.html/575 -
-
Mobistvan
csendes tag
Közben meglett a megfelelő prog hogy eltünjön az alsó fix ikonsor és szabadon felhasználható a helye. : ADWLauncher EX. Nem is kellett volna sokat keresni, a playen van az eccerűb verz, de érdemes az EX verzt használni ikonok mérete miatt is.
Semmi flanc csak is beállitások nagy jó! -
Mobistvan
csendes tag
Beállitható hogy a bejovő hivás, aktiválás ablak ne alul, hanem felül legyen? Az oldalt flippes tokom ablaka felül van, gondolom az óra miatt.
-
Mobistvan
csendes tag
Multkor valaki kereste a csenghangokat asszem. Ide feltöltöttem.
Valaki használ Skypet? Most a program hibája, vany hardver hogy recseg, nem jelez, megszakad.
-
Mobistvan
csendes tag
Most hogy írod, most csináltam
Mongyuk furi hogy újonnan telepített romot visszaállítani, de ha ez a szabály,...
Szal nem segitett... ugyan úgy ezt a 2 lehetőséget jeleníti meg. Lehet rom-gép "viszonyhiba" vagy mi...
De ezen kivűl jol konfigurálhato és nincs sok felesleges prog benne. Ha végképp nem megy, használom a saját memoriáját internal-t.Ezt telepítettem:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2792599 -
Mobistvan
csendes tag
válasz
layerke #19825 üzenetére
Sikerült feltennem egy szimpi romot. Legalább is ennél nem jelentkeztek a hibák, amik másnál igen.
De...aszem ez egy ismert (hiba) jelenség: Ha pc-re csatolom, a lehetőségek közt pont a háttértár hiányzik. Csak a média telepités van MTP amivel nem tud mit kezdeni, hibát ir, a másik a kamera PTP. szintén felesleges.
Hogyan javitható hogy egyböl az sd kártya tartalmát mutassa? -
Mobistvan
csendes tag
Akkor ugyanarrol van szó. Csak a leirásban külön veszi a recovery-ben inditást, és a "3 gombos updatet" Viszont akkor ez a kettő ugyan az.: Hangerő le,fel + bekapcs a rezgésig vagy a logóig elengedni a bekapcsot, tovább nyomni a hang le,felt, amig be nem jön a recovery. (ez van a videon is) Nekem a TWRP Recovery van fent. Szal a nagy tapigombok jönnek be és nem indul el magátol semmi. De probálkozom még hátha valamit kihagytam.
-
Mobistvan
csendes tag
Sd kártyán csináltam "dload" nevű mappát, beletettem az "UPDATE.APP" fájlt.B125 Office
Force upgrage menetét választottam ahogy leírásban is szerepel:
"Force upgrage esetén, a telefont recovery -ben kell indítani egy bill. kombinációval (teló kikapcs, hangerő fel és le egyszerre nyomva tart, majd ezzel egy időben a power on-t is nyomva tartani, kb. 3sec)..." És itt vége hogy utánna mit kell megynyomni,...?
Én instalt választottam, miután teljes Wipe. A "dload" mappát még látja, de a benne levőt már nem. Itt vége.A három gombos telepités, az a hangerö + találomra a home gomb + bekapcs?
-
Mobistvan
csendes tag
.
-
Mobistvan
csendes tag
Én is a rendszer vissza állitását tervezem. Kitkatrol JB-re. Ha lehetséges!
Ez a tisztitó cucc erre az esetre való a leírásban?"Tisztító script
Van lehetőség tiszta telepítésre is, ami annyit jelent hogy ROM install előtt le kell törölni a system partíciót (nem egyenlő a data wipe-al) egy recovery alól indítható programmal. Előnye, hogy a szoftver nem akad össze a régi rom maradványaival.
Vigyázat!!! Ez törli a system partíciót, a kernelhez, a recoveryhez és a külső SD-hez nem nyúl! Ezután vagy még a recovery-ből, vagy 3 gombos telepítéssel kell feltenni a ROM-ot!
Letöltés:
[link] (tesztelve)
Megjegyzés: Külső SD kártyáról kell indítani, a belsőről nem működik." -
Mobistvan
csendes tag
.
-
Mobistvan
csendes tag
Én arra gondolok hogy van egy Fő oldalam ahol a telefon funnkciók vannak de ha egyet scrollozok, akkor a másik oldalon már teljes képernyös kihasználhatóság kéne. eltüntetve az alsó ikonokat és ez az oldaljelzőpontok is legalulra kerüljenek vagy a legjobb, ha nem is látszódnának.
-
Mobistvan
csendes tag
Emberek van olyan megoldás, hogy a nem használt rendszer programikonokat (amiket nem lehet törölni), elsuvasztani valahová? Mert ez a 6-7 oldal a saját hasznosabb programunkkal elég sok.
(Ezt az alsó 3 ikon eltüntetéséről lehetőséget má nem is kérdem mert bizti nem lehet. Értékes helyet foglal.)
-
Mobistvan
csendes tag
válasz
James67 #19621 üzenetére
Köszi. Ezt is kérdeztem csak mert nem én tettem fel. Szal nem a megszokott kép fogad a feloldáskor. Olyan kinézete van, mint a szifonnak. Sok ikonok mindegyik oldalon. Nem találok widgetteket meg a program menüt ahol kiválaszthatom a progikat. Ha kukába dobom valamelyiket, akkor az hova kerűl, honnan tudom ujból a képernyő valamelyikére tenni?
Kéccségbe vok esve
-
Mobistvan
csendes tag
Bocsi, amatör kérdés: Amiről írtok ; ez a B511 rom ez hivatalos? Vagy is nem főzött rom?
Nem tom hogy nekem ez van e fent. Megnéznétek? Vagy hová kell görgetnem?http://www.kephost.com/image/61z
-
Mobistvan
csendes tag
Helo!
Olvastam az összefoglalót nagyon jó erről rootoltam.
Nem tudom hogy a romok elnevezése milyen változatokat takar. Én a megszokott Cyanogenmod nightly verziót keresném rá HA van. Vagy amelyik megközelíti azt.
Köszi aki segít.Nem tom mit kell figyelembe venni:
Build: P6-UO6V1......B510
Kernel 3.0.8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest