- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
Caldera1 #19048 üzenetére
Nehogy kifuss a 14 napból!Még ma vidd be a T-hez!
(#19040) jegenye77
Nálam is elkezdett belassulni a Swiftkey. Ráadásul rendszertelenül csinálja. Van amikor minden a régi és gyors, van amikor több másodperc mire elindul és lassan követi az írásomat. Én nem cseréltem romot, minden a régi 4.2-es (B104) rendszer. Két dolog lehet. Vagy a Swiftkey frissítést cseszték el (nemrégiben volt), vagy a droid kapott valami frissítést a háttérben.(akár valamelyik google app, bár a legtöbb tiltva van nálam) -
bakter666
csendes tag
válasz
Caldera1 #19031 üzenetére
A szerviztől nagyon szabad is félni 3.készülékem harmadik alkalommal javítva már egy darab eredeti alkatrészem nincs benne mégsem hajlandóak cserélni.A szolgáltató átküld a szervizhez a szerviz mutogat a gyártóra a gyártó(huawei)nem váalszol a megkereséseimre a szerviz visszaküld a szolgáltatóhoz.
Persze nem adom fel óriási balhé lesz ebből.Tanulság ha komoly gondod van huawei készülékkel szívni fogsz!!! -
icemad
nagyúr
válasz
Caldera1 #19031 üzenetére
Amiket felsoroltál nagyon komoly hibák, nálam ilyenek nem fordultak elő. Az tuti, hogy ezt gariztatni kell, mást megoldást nem látok. Sanszos a hardverhiba is. Milyen szoftververzió van rajta? Ha visszaviszed, akkor a telefon állapotát feltétlenül vigyétek fel a jegyzőkönyvbe! (Karcmentes, fóliázott, stb.) És a memóriakártyát is vedd ki belőle.
Kicsit utánaolvastam fórumokon, és ezeket az anomáliákat 3 dolog okozhatja:
-Rossz/régi memóriakártya
-Vágott/régi/karcos sim
-Alaplap és/vagy kijelzőhibaAz első kettőt otthon is kitudod próbálni. Másik simmel és memóriakártyával is ezt csinálja?
Ha igen, akkor szervíz.(3/8 napon belül vagy? Mert akkor kérhetsz másikat/pénzt vissza.)
-
Tomacko
őstag
válasz
Caldera1 #19029 üzenetére
Panaszkodás helyett mi lett volna ha inkább rögtön elküldöd garanciális javításra ?! Nem tudom miért jó az pár embernek, hogy az egyértelműen ROSSZ, hibás cuccáról (és ezt most teljesen általánosságban mindenre értem, nem csak erre a telefonra) tele sír egy fórumot, ahelyett, hogy vitte volna garanciáztatni. NEM ezek nem viszik, helyette inkább feleslegesen agyvérzést akarnak kapni, mert hogy az az adott márka amit ő szerinte mindenki feleslegesen hájpolt, valójában egy rakás 000000, mert, hogy az övé mennyire rosszul működik. IGEN rosszul, mert HIBÁS ember, ilyenkor miért nem a szervízhez fordul valaki alapból ?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest