- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fodin
tag
válasz
CyberSoma #1958 üzenetére
Szia, volt S3-am, bár a kettő között még pár típus megfordult nálam...
Nincs az S3-nál tapasztalható megakadás a P6-on. Kicsit lassabban indul egy-két (inkább utólag telepített) program, de a tárcsázó itt egyből használatra kész, sőt szerintem használhatóság szempontjából jobb, mint az S3 gyári dialerje. Nekem napi használatban tökéletesen megfelel, minimálisan komótosabb, de nincs laggolás.
Nekem 32 Gb van benne, azt kezeli.
A fotók szerintem közel egyformák, rosszabbnak semmiképpen sem érzem, videót még nem néztem.
A kijelzőt sem érzem rosszabbnak semmivel, az akksiidő határozottan jobb, mint az S3 volt.
Ráadásul a külső nagyon ott van, mind kialakításra, mind anyaghasználat terén.
-
Nimda
addikt
válasz
CyberSoma #1958 üzenetére
Egy kicsit olvass vissza, mindenre találsz választ
racerx a B106-os rom egyik hibája volt a fényerő bug.Próbáld meg azt, hogy nem csak a status bar-on állítod automatára, hanem a menüben is.Bár ha nem volt full wipe frissítésnél...
Amúgy szvsz nagyon ajánlott a factory reset (force mode) minden új rom flashelése után.Elvileg előtte sem ártana, de még nagyon kezdetleges a recovery.
-
-
okoska74
senior tag
válasz
CyberSoma #909 üzenetére
Én S3 -ról váltottam P6 -ra. Még csak két napja használok P6 -ot, előtte S3 -am volt több mint egy évig és hiába erősebb az S3 de a P6 gördülékenyebb. Érzésre, anyaghasználatra a P6 sokkal többet nyújt. Ez egy érzés ami jó! Az S3 wifije harmat gyenge a P6 -hoz képest. A kamerája nagyjából ugyan azt hozza, azzal a különbséggel, hogy az S3 -m sokkal gyorsabban képes volt fókuszálni és a képeket elkészíteni. Az akku teljesítményről majd jövő hét végén, ha majd teszteltem a P6 -ost. Az S3 -as képes volt elmenni átlagos használat mellet akár másfél napot is energiatakarékos módban. Az S3 -as mellet szól a jó szervizháttér is amire szükségem is volt, mert repedezett a hátsó burkolata, stb, de volt már nekem ZTE Skate -m is, több mint egy évig és azzal sem volt semmi gondom. Nem tudom, hogy melyikkel mennyire voltam elfogult, de a P6 -s most nekem újdonság varázsával tölt el.
Egyenlőre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest