- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
monroe8609
aktív tag
Persze h marad,ez eddig is tiszta volt
2honap miui utan visszatettem tiszta telepitessel(mar amennyire lehet ) a gyari 132-t... masfel napig birtam..es furcsamod akadozott a rendszer,a miuihoz kepest.es ezt nem bebeszelem magamnak hanem teny.ezert hagytam masfel napot h nezzem javul é..de nem..visszaraktam a miuit es kisimult az arcom.bevallalom a nagyobb fogyasztast a szepseg,testreszabhatosag érdekében bealdozom.plusz folyamatosabbnak tunik a hasznalata.lehet h elfogult vagyok vagy mar megszoktam a 2honap alatt a rendszert,de azt tudom barmilyen telom lesz ezutan azonnal pakolom fel a miuit
annyi baja van most,hogy parkolojegyet nem tudok venni üzenetben,elkuldom es azt irja ki az uzenetszolgaltatas leallt..plusz whatsappot nem tudom hasznalni..de ennyi..kompromisszumot kotottem es egy elegedett p6 os felhasznalo vagyok es ez egy ideig meg igy marad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Autós topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Tesla topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Apple TV eladó
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest