- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitu
aktív tag
Ma ismét "kimászott" a kezeből, aztán akkorát pukkant a padlón hogy asszony is jött a másik szobából hogy mi volt az.
Szerencsére a hátára esett, rajta gyári tokkal. Vigyázok minden kütyümre, de ez a telefon párszor leesett már. Jól bírja.
Wifi-t nekem is dobálja, leginkább gyenge jelerőségnél.
-
gabancs
addikt
Most már van annyi verzió, hogy nem lehet követni. Jó lenne már tudni, hogy miben van változás, mert így csak szám háborúzni lehet.
-
racerx
őstag
Mondjuk nekem 125 ről eddig nem ajánlott fel semmi ota frissítést (nagyon nem is izgat).(t mobilos független)
-
Zlika
aktív tag
Hmm nekem mai nap folyamán hyd25-el elég durva battery drain volt.Reggel 8:30-kor vettem le a töltőről és 19:30-ra 25% maradt és mindössze kb másfél órát neteztem.Mondjuk folyamatos 3g meg minden sync.De az sem magyarázza.Lehet ennek a rom-nak is be kell állnia?
-
Nimda
addikt
De, így (is) kell érteni, sajnos.Használat közben szakad meg a leggyakrabban pl. youtube vagy böngészés közben, de legyen akármi, nem mondható stabilnak.Szvsz a gyors akksi merülés is ennek köszönhető, aki éjszakára bekapcsolva hagyja a wifit.Az állandó fel/le kapcsolódás igencsak megterheli.Amióta csak a mobilnetet hagyom bekapcsolva, az akksi idő is javult.
csillag1404 köszi, ez valóban jó lenne, de én sem merek kockáztatni
JaniT a B132 elvileg már hivatalos OTA-n.
-
Trias86
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdés fogalmazódott meg bennem, hogy be lehet e állítani hogy ne a telefon memóriájába hanem a memória kártyára települjenek az appok.
-
Venn
tag
válasz
csillag1404 #14480 üzenetére
Uhh köszi azt hittem nem körülményes a telepítése, akkor inkább hanyagolom, de azért köszönöm
-
JaniT
csendes tag
Amit leirsz az sajnos normális és minden 4.2-es Androidnal így mukodik sajnos.
Amirol én írok, az olyan probléma, hogy nálam 0-24 a Wifi és ha hasznalnam, akkor tök jó, de tegyük fel Netezek 1,5-2 órát és megszakad. Kiírja a Chrome, hogy nincs kapcsolat, bar sokszor már a hosszu idejű töltés egyértelmű számomra. Ilyenkor a Wifi fixer elkezd dolgozni és tulajdonkeppen kikapcsolja a wifit és aztán be. Utána egy darabig jo, de aztán van hogy percekig vacakol 3-4x egymás után és olyankor ha nem váltok azonnal mobilnetre, akkor inkább hagyom a fenébe a böngészést...
Nagyon szeretem ezt a telefont és végre egy olyan telefon ami gyönyörű és nem szappantartó, de ez kiborító. :-(
-
arminlok
senior tag
Gáz. Ugyanazt a dizájnt kiadják 5 colosan minimális javitásokkal ismételten saját processzorral ami ráadásul 1.6 ghzes (nyilván ez egy kevés adat de ezis befolyásolo és felteszem a többi tulajdonságban is kb 2 év lemaradásban vannak egy qualcomhoz képest). Ha igy folytatják befognak csődölni, európában biztosan.
-
Venn
tag
válasz
csillag1404 #14477 üzenetére
Hello tudnál dobni hozzá egy linket??
-
csillag1404
csendes tag
Én is Miui-t használok már nagyon rég óta, nekem a 4.3.21 van fenn. A hibája annyi hogy nincs benne magyar nyelv, meg a navibar fektetett módba néha "kifehéredik". De szerintem az eddigi legstabilabb Miui ami van P6-ra. Antutuba nekem hoz 15-16k-t. Egyáltalán nem lassabb a gyári rendszernél csak a fejlesztői beállításokba ki kell kapcsolni "Show rounded corners"-t, igazából ez leveszi a lekerekítést a kép széléről, de eléggé megdobja az effektek(animációk) gyorsaságát. Ennek a verziónak az akksi ideje is elég jó, levélnehezékként hoz 2-2,5 napot, de azért nyomkodás mellett is hozza lazán az 1 napot.
-
Venn
tag
Pár fotó a készülő P7-ről
-
vg
addikt
válasz
freemanone #14474 üzenetére
Egészen biztosan így van.
-
freemanone
addikt
-
vg
addikt
válasz
BartShadow #14471 üzenetére
Nekem is otthon úgy eldobta, egészen addig amíg le nem vettem a titkosítást alap wep-re, és láthatatlanná a sid-et. A bonyolult titkosítással a telefonnak baja van.
-
arminlok
senior tag
Én barátnőmnél tapasztaltama hétvégén, hogy az egyik szobába szinte be se akarta hozni nekem a wifit. Miközbe a laptopján valamint a lumia 520-án is hibátlanul ment igaz nyilván lassan azokon is mert gyenge volt a jel. Én azt hiszem ez egyszrre hardwerees és szoftveres furcsaság. Ebből azt akartam kihozni hogy most B114el elég stabil erős wifik esetén viszont a gyenge jellel nem tud megküzdeni
-
vg
addikt
válasz
borist #14468 üzenetére
Szerintem a szakadást nem úgy kell érteni, hogy használat közben elszáll. Itt arról van szó, ha leteszed a telefont, akkor a képernyő elsötétedése után pár perc múlva kikapcsol a wifi, bármit is állítasz be. Azaz nem látod, hogy jött email, üzenet ilyesmi, noha mobil net esetében ilyen probléma nincs(legalábbis nálam). Nem?
-
gabancs
addikt
Ha azt mondanám, hogy soha nem dobta el a wifi-t, akkor hazudnék. De nagyon nem jellemző. B114.
-
törölt tag
A wi-fi probléma szinte mindenkinél fennáll valamilyen szinten, van akit nem zavar mert ritkán jelentkezik pl nálam is. Nem sokan válaszoltak arra a kérdésre hogy más márkáknál is létező probléma e ez de azt hiszem nem. Annak ellenére hogy a jelek szerint minden P6 tulaj érintett ebben se a gyártó se a szervizek nem reagálnak a jelenségre pedig már szinte biztos hogy nagyobb valószínűséggel szoftver hiba de még a hardver hiba sem teljesen kizárható.
-
borist
tag
Sziasztok
Akinek szintén remeg a felvétel fullhd-ban, esetleg nem talált rá megoldás?
köszi -
-
sisqoboy2
tag
Valaki esetleg tuna huawei szamot adni ami nem 40-es. Kulfoldrol hivnam oket...
-
JaniT
csendes tag
válasz
#73499136 #14453 üzenetére
Normális esetben bekapcsolod a wifit és addig folyamatos kapvsolatod van, amíg ki nem mész a hatosugarbol, vagy le nem kapcsol alvó módban. Valszeg ez a hiba, hogy ez energiatakarekossag miatt akkor is lekapcsol, amikor nem kéne.
Ha ez nem oldodik meg, akkor asszem valtani fogok, mert borzasztóan idegesít, hogy ennyi pénzért megszakad idonkent. Nem egy fatalis probléma, de engem zavar.
Valaki ezzel már volt szervizben?
Ha felrakom a 132-est, az van annyira legális, hogy leadjam a telefont javitasra a Huawei -nél?
Nincs nagyon idom visszafele "frissiteni". -
Nimda
addikt
A miui egy nap után:
Nem ez az első miui amit használok, igaz ezen a telón most van először.A látvány gyönyörű a gyárihoz képest, ez kétségtelen.A testreszabhatóság kiváló, igaz kell még egy két "kiegészítő" ha mégjobban szeretnénk egyedire szabni.A sebesség sajnos lassúcska, de még az elviselhető kategória.Értem ezalatt azt, hogy nem valami smooth.Az akku a B132-hez képest nagyon merül.Persze lehet, kell még neki pár nap...
Vannak apró bugok, pl. a szabad memórai kijelzése (???), az értesítő led csak egy külsö app-al képes működni, és még egy jópár (talán) egyedi eset, ami miatt tegnap újra kellett flashelnem, mert megzakkant a market és a gmail is.Egy pár észrevétel:
Ha a TWRP-ben wipeolunk, nem szükséges a tisztító scriptet használnunk.Flash után, nem kell dalvik cache wipe, így most frankón működik minden.
-
törölt tag
Úgy tűnik a wi-fi probléma végig fogja kísérni a P6 történetét, nem igazán derül ki az igazi ok, nem születik megoldás. Nekem androidos telefonom nem volt a P6 előtt, mik a tapasztalataitok, hogy néz ez ki más telefonoknál? Ha ez router vagy környezeti probléma akkor minden más telefon típusnál is jelentkeznie kell.
Probléma ez mondjuk a Samuknál vagy a Sonyiknál is? -
mark8622
csendes tag
azt értem az érdekelne hogy varázsoltad rá azt a romot ami a te telodon van
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2702483
melyik kitkatot raktad fel elsönek mert ugye utána mehet rá ez a rom
ha tudnád minnél részletesebben -
mark8622
csendes tag
Sziasztok Valaki tudna linkelni egy kitkat betat (3 gombosat) ami nem vagja haza a bootloadert
xda-n találtam egyet ( EMUI2.3V100R001C00B014EDGE-U00-Beta )
csak ügye a vége U-00 ás Köszi elöre is
kérlek olyat linkeljetek amit ti magatok is teszteltetek -
TomWexX
addikt
Ez konkrétan folyamatosan hibaüzenetet dobott, hogy xy alkalmazás leállt. + Nem magyar...
A 04 felettiek pedig már a B118CN/B120CN-re épülnek, azokhoz nyitott BL kell.Közben frissült a Téma összefoglaló!
A fényképezésről szóló rész átírva, MIUI rész bővítve, 1-2 már nem aktuális infó kiszedve, HYD52- betéve, KITKAT-ról kis infó beszúrva... Meg még valami, de most nem jut eszembe. -
rone003
tag
Ez a miui engem is el kezdet érdekelni.
A kérdésem annyi lenne (előzőket elolvastam) akku időben mennyivel másabb? Ez b132-re épül? Sima update.app 3 gombossal vissza lehet simán tenni a gyárit? Valaki privátba (hogy ne legyen off halmaz) leirna hogy lehet megcsinalni hogy az alkalmazások, játék mentesek megmaradjanak?
Előre is köszönöm a segítséget! -
JaniT
csendes tag
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani, hogy a B132-es ROM is dobálhatja a wifit?
Wifi fixert hogy kell beállítani? Nekem nem elég, hogy folyton ujrakapcsolja a megszakadt netet... -
TomWexX
addikt
Bocsi, linkelni akartam, az oldalt meg is nyitottam, de csak elfelejtettem.
Szóval WSM eszköztár, amiről már beszéltem többször is. -
TomWexX
addikt
Na szóval!
Emlékszem, és tartom amit mondtam.
Light manager Nekem telepítve van, nem merül jobban, és minden jelzés működik.
WSM tools+Mitools
A Mitoolst a WSM-en belül kell letölteni az online fül alatt. Ha használtál már Xposed-et, akkor ismerős lesz. -
Zlika
aktív tag
Nekem alapból mem működnek a ledek semmilyen rendszerrel.Csak a töltést jelzik.
-
Nimda
addikt
-
arminlok
senior tag
válasz
Daffchy #14420 üzenetére
A kernel az alaprendszer irányítója ehhez szablyák a romokat hozzá. Ez végzi az alapfunkciokat mint a rendszer betöltése ki be kapcsolás stb. Egyszerüen ezt a 3.0.8ast már nem használják nyilván nem véletlenül.Egy uj, jobb kernel jobb optimalizáltságot tesz lehetövé. Ezt a huawei még megfejelte azzal hogy ugy lezárta a bootloaderét, hogy nem lehet kinyitni ezáltal nem lehet hozzányulni a kernelhez se pedig egy jó főzött romhoz egy módosított kernel sem árt.
( ha valamit hülyén irtam javitsatok ki) -
TomWexX
addikt
válasz
gabancs #14417 üzenetére
Már javasoltam az állapotsor módosítást... a MItoolsban ki lehet kapcsolni a szolgáltatónevet.
Itt nem kell superuser, ha root kell egy alkalmazásnak, akkor feljön a miui saját elfogadó ablaka. Az engedélyek menü alatt persze engedélyezni kell a root jogokoat.
Clean master minek????? Van beépített a miui-ban!A képernyőzárra való ébresztőben nem trudok segíteni, azt nem használom, illetve nekem live weather hátteres zárképernyőm van, az számomra hasznosabb...
-
arminlok
senior tag
-
gabancs
addikt
Tudom, hogy rootolt, de a clean master-nek nem tudok root engedélyt adni. Miért?
Van még egy pár kérdésem :-)A jobb felső sarokból nem lehet eltüntetni a szolgáltató nevét? Ha már ennyire testre szabható a Miui.
A képernyőzáron, hogy lehet feltüntetni az ébresztő beállításait? Eddig ugye a Holo lock alkalmazást használtam, most szedjem le a Miui-ra is? Miért nem fordul el az alap kijelző képe?
Hirtelen ennyi. -
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Ascend Mate után most úgy néz ki, keddtől Ascend P6 tulaj leszek.
Kérdésem lenne, hogy mi a legfrissebb hivatalos Android verzió és mi várható rá?
Előre is köszönöm!
-
TomWexX
addikt
válasz
marilllyo #14409 üzenetére
Van. Nálam ilyen.
Ha pedig részletesebb infóra van szükség, rátapi és máris gyönyörű animált képek jelennek meg. (az animációkat le kell tölteni) -
TomWexX
addikt
Igen, ez való a MIUI-hoz!
XDA-n is fent van..
Ezt lehert hozzácsatolni az liveweather zárképernyőhöz is. -
TomWexX
addikt
válasz
gabancs #14401 üzenetére
Ne fogadd el!
Jó felfedezést, jelzem hogy még van WSM eszköztár + MItools is, ami az állapotsort és a navibart is testre szabja. Nekem most így néz ki....(#14395) freezespider: Így látatlanban nem tudok segíteni, sorry!
Nem tudom mit hogy csináltál...
-
gabancs
addikt
És sikerült! Beszarás, hogy mi mindent be lehet állítani.
Viszont felkínál egy Miui frissítési lehetőséget(OTA) El szabad fogadni, vagy inkább nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megjelentek az iOS, iPadOS és watchOS 26 nyilvános bétái
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs