- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Egyebkent a kamera tenyleg olyan jo, mint amilyennek mondjak?
-
törölt tag
Nincs erről hivatalos infó a Huawei -től.
Szerintem majd ha lezajlanak az EMUI 3.0 -ra, droid 4.4 -re frissítések, meg a béta tesztek ez ügyben. Elég sok készüléken megy ez a folyamat jelenleg. Talán nyáron lehet rá reálisan számítani.
Majd kiderül az is, hogy a P8 mivel érkezik, de szerintem még 4.4 lesz rajta EMUI 3.0 -val.
-
Viper26
nagyúr
Egyebkent erkezni fog a dragaszagra az L?
-
dragonfx
veterán
válasz
#86973952 #491 üzenetére
de ha kérek rá 1gb.ot még akkor már van adatforgalmam bőven és 5e alatt vagyok még mindig(1500ft)
én nem akarok 5e fölé menni go+.ra ha kérek azmár 6e+
100 perc nekem elég. messengerne is lehet telozni pláne ha wifizonába vagyok mindig. vagy netán pc.n tudok irni bárkinek face.n.
abban egyetértek ami itt megy nálunk adnak cosmagokba adatforgalmat röhej. terrabájtok vannak már a winyokon. és akkor ezek buziznak mb.tal...ugy kéne inditani a csomagokat hogy 1-2-5-10gb...
489>>miért? nekem elég a go. max irtam kérek adatforgalmat. egység elég. és mégse 90e csak 55e a telo.
-
törölt tag
válasz
dragonfx #488 üzenetére
Voda Go -nak szerintem nem sok értelme van. Az ilyen kötelezed el magad 2 évre a semmiért csomag, 100 perc/sms -sel és 150 mega nettel. Ráadásul a 4G korában (4G telefonnal) már vicc, ami Magyarországon megy mobilnet adatforgalom néven. Szerintem az nagyon kevés embernek éri meg, mert van akinek jó lehet.
-
dragonfx
veterán
de akkor a vodás 55 az jo ár nem?
-
Viper26
nagyúr
Megrendelve feketében.
-
Viper26
nagyúr
Már csak a szín a kérdés, nagyon el van találva ez a telefon.
-
Viper26
nagyúr
Ezt találtam hirtelen, ez az ár talán nem olyan rossz érte.
-
törölt tag
Szolgáltatók közül az utóbbi időben általában a Vodánál szoktak elsőként függő telefonok kikerülni a független széria után. Persze ezt nem kell készpénznek venni, de az utóbbi kb. 2 évben ez volt a jellemző Huawei telefonoknál.
Szerk.:
Mindez persze csak középső kategória felső részétől értendő, mert alatta elég jellemző, hogy már függők a készülékek első pillanattól. -
törölt tag
válasz
#86973952 #469 üzenetére
Azt hiszem a szerviz menü csak régebbi készülékeknél más, illetve ott is jellemzően MTK -nál. Kirin és Snapi SoC -nál azonos, vagy nagyon hasonló. Van olyan készülék, aminél a kód beírása után már egyből a ProjektMenübe lép, tehát nem kell külön kiválasztani.
Szerk.:
Pl. volt olyan MTK -s Huawei, aminél más MTK -s nem Huawei készülékekkel megegyező volt a szerviz menü felépítése. Talán 3C -nél is, de ebben már nem vagyok biztos. -
törölt tag
válasz
dragonfx #458 üzenetére
Még 630 -nál? Lehet korábban máshogy volt, ezt nem tudom.
Viszont gyári garanciában mostanában 1 év, de jellemzőbben 2 év szokott lenni az akksira a garancia. Olyan esetben, amikor nem eltávolítható az akkumulátor, nem tartozéknak minősül, így 2 év jár rá.
Tehát ha gyári garancia van a termékre, akkor 1, de nagyobb valószínűséggel 2 évet kell adniuk. Amúgy ha FB -n ráírsz a magyar Huawei Device -re, akkor nagyon készségesek. Pontosan szoktak válaszolni, hétköznap 24 órán belül.
-
dragonfx
veterán
válasz
novinyul #454 üzenetére
ja én függetlenbe néztem 80ért.
edigitalnál nem veszek a mostanit ott vettem le van írva feketén fehérne akksira 6 hónap.lófaxt a seggükbe.vodánál 55ért is lenne a go.ba. nekem elég lenne az. max netet vennék mellé.
usb otg.t viszi? uh faja akkor egér pendrive megy rajta?kokyt>>na ez egy korrekt rövid tömör válasz.köszi szépen.
de jó lenne nem csak 10/1 ilyen választ kapnék itt logouton ha kérdezek máshol más témában...
-
-
dragonfx
veterán
válasz
novinyul #451 üzenetére
azért elég sokat nyernék.
(+0.5 col, ips,2x annyi ram, 4x tárhely, nagyobb kamera,snapdragon 410?,glonass műhold, kékfognál az LE, EDR mit jelent? ,usb host?, 4G )
vodánál horror áron van függetlenbe hol érdemes megvenni ahol 2év garit adnak rá és a feltételezhetően beépített akkssira is vonatkozik? olyan 80körül van ahogy látom.na meg mitn látom egy sokkal fejletebb kulturáltabb és aktívabb segítőtulajok topikját.
-
törölt tag
válasz
novinyul #446 üzenetére
EMUI 3.0 már nagyon rendben van. Bár valakinek 2.3 jobban bejön. Én várok az okosokra, mert most módosítják az Xposed -et, ugyanis főleg 3.0 -n van néhány probléma. System UI kifagyasztás, téma-kezelő kilövés, egyebek.
Sok mindent így is be lehet mókolni, csak okoskodni kell, de van amihez nagyon jól jön. Én ma vágtam haza egy Huawei -t, szóval csináltam magamnak +1 óra mókolást, mire helyretettem.
-
törölt tag
válasz
dragonfx #443 üzenetére
Nem gagyi. Én rosszabbra számítottam. Meglepően jó a minősége, felső kategóriában sem szoktak így építkezni. Vagyis a legtöbb márkára, készülékre nem jellemző.
Amúgy P6 óta szerintem már elég jó minőségnek mondhatók anyaghasználat és összeszerelés tekintében a Huawei (és Honor) készülékek. Szép telefonokat csinálnak, jól össze vannak rakva. ÉS középső kategória középső/felső szegmensétől kezdve már prémium érzése lehet az embernek e tekintetben. Ez pedig G7 -re is nagyon igaz.
-
novinyul
veterán
Ezt neked kène eldönteni.De ha nem fontos az android,akkor jó választás a 735.Droidos mezőny meg igen szèles,ha az ár nem lènyeg,akkor nèzz körbe a felsőbb kategóriában.De ha a felsorolt telefonok közül kellene választani,akkor a G7-t nyugodt szívvel tudom ajánlani.Esetleg ha jó áron megkapod a kifutó G2-t,az sem rossz választás.
-
borat26
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítséget szeretnék kérni. Lehet, nem a legmegfelelőbb topicot kérdezem, azaz használom, de ahogy olvasom, itt többen széles körű ismeretekkel bírnak a ma vásárolható okostelefonok világában. Jelenleg Egy Htc Desire X-et használok, csak kissé leharcolódott.Épp készüléket szeretnék vásárolni Vodáéknal, és az alábbi készülékek közül szeretnék(kéne főleg anyagi megfontolásból) választani:
Huawei G6, G7, P7
Lumia 735
Samsung Galaxy S4, S4mini
Lg G2, G3S+ van
SonyT2 Ultra, M2 Aqua, T3-de ezeket állítólag kapásból verjem ki a fejemből, mert agy "rakat xar" a Sony mostanában. Állítólag.A készüléket a telefonáláson kívül elsősorban webezésre és zenehallgatásra, továbbá némi fénykép és videó készítésére, és navigációra használnám.
Véleményetek szerint melyiket lenne érdemes megvennem? Ne az árcédulát nézzük, hanem amit a fenti telefonok kínálnak a számomra.
Válaszotokat előre is köszi: Imi
-
törölt tag
válasz
novinyul #437 üzenetére
Igen, bár szerintem a 620s -nél azon még lehetne szoftveresen javítani, de teljesen igaz mindkét dolog.
Azt viszont nagyon amatőr dolognak tartom, hogy a két készülékből még egyik sem került fel a magyar Huawei oldalra. Persze amíg a frissítések jönnek rendesen, addig nincs gond, de nem lenne nagy munka belőni a saját felületüket.
-
törölt tag
válasz
dragonfx #433 üzenetére
Azonos SoC van bennük, nagyjából azonos képernyő minőséggel. G7 mellett szól mindenképp a 2 giga RAM, meg a jó anyaghasználat. 620s -nél is jó az anyaghasználat, de nem egy kategória ebből a szempontból, G7 szerintem lényegesen jobb.
Az EMUI 3.0 is a G7 mellett szól, bár ez lassan meg fog változni, mert röviesen a 620s is megkapja. Lényegesen jobb a 2.3 -hoz képest, bár azért van néhány hiányosság, ami a 2.3 -ban meg volt.
A képernyő mérete meg egyéni preferencia. Annak ellenére, hogy 5.5 col a G7, egyáltalán nem nagy készülék.
Szóval összességében a G7 a 620s fölé helyezhető. Mindegyik járt nálam, illetve tovább vándorolt 1-1 családtaghoz.
Szerk.:
Na és a belső tárhely sem elhanyagolható különbség, szintén a G7 javára. -
novinyul
veterán
válasz
techergo #423 üzenetére
LG G3,Honor 6,Sony Z1,Z3 compact ami így az utóbbi időben megfordult nálam.Szóval a kijelző nagyon rendben van,nem fogsz zokogni hogy nem QHD a kijelző.Külső hangszóró baromi hangos,nagyon jó a minősége,simán pariban van a samuval. A kamera,na ott azért jobb az S4,de nem sokkal.Viszont az üzemidőben lealázza rendesen
Ja és mind független(legalább is eddig mind az volt)
-
techergo
csendes tag
Sziasztok.
Nagyon szemezek ezzel a telefonnal, nagyon bejön, főleg a kinézete.Azoktól kérdezném elsősorban, akik "komolyabb" telefonról váltottak vissza, hogy milyen a kijelző, észre lehet-e venni a "csak" hd kijelzőt, illetve a kamera érdekelne, valamint hogy szól a hangszórója. Samsung S4-ről váltanék, a vodánál elég jó árba tudnám elhozni.Aki a vodánál vette, mindenkinek független a teló? -
novinyul
veterán
-
Atikusz
senior tag
Akinek szerencséje van már ehhez a telefonhoz, az tudna feltölteni képet a dobozban található gyári tokról?
Előre is köszönöm.
-
dragonfx
veterán
ma fogtam kézbe teljesen oks a telefona hátlapja faja.
-
sonice
tag
Nalam is bevalt a telo, egyedul a csengohang erossegenek automata valtozasa a problemam ami neha azert mar eleg idegesito.
Bejovo hivasok utan a csengohang magatol maxon szol..Esetleg vmi javitasi otlet?
Koszi
-
Guseppe
tag
Ma volt szerencsém a kezembe fogni egy G7-est és nagyon szép. Kértem egy szürke színűt fogdosni és nagyon tetszik. Olyannyira, hogy máris adom el a telefonom, mert kell egy ilyen!
-
novinyul
veterán
Nem maradt valakinek esetleg plusz fóliája a kijelzőre?
-
Lecs@
addikt
válasz
gyuri2008 #401 üzenetére
G7 ADB run file letöltése, először bootloader nyitása ( huawei küldi pár perc, max óra alatt a kódot, amivel ugyanúgy zárod is ha akarod ), majd ADB runnal feldobod TWRP - t, onnan SuperSU telepít, majd stock recovery visszaflashelel. Ennyi. De szeribtem már androidhilfe de oldalon olvastam egyszerűbb rootot is. ( telóról vagyok épp )
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Autós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA® driverek topikja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben