- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyika34
csendes tag
Sziasztok!
Nálam 433 mega, bár még a gyári 239 van rajtanekem ezzel hibátlanul működik. Több mint ezer fénykép, hatvan körüli letöltött alkalmazás, és nem akadozik nem fagy sose
-
kovicska
aktív tag
Elbúcsúzom a fórumtól, eladtam a telefonom, vettem helyette egy Huawei Mate 7 készüléket.
-
Reignman
aktív tag
Jöhetne már a szeptemberre ígért lollipop frissítés...
-
lajos75
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
A minap vásároltam egy G7-t (eddig tökéletes)Innen vásároltam [link]
Ha minden igaz Szlovákiából hozta a futárcég.
Kérdésem a következő, ez EU-s verzió?
-
darkuser
csendes tag
Sziasztok
Lenne 9 db Edzett üveg screen protector eladó 500FT/db
DE nem méretpontos, felül és alul 1-1 mmrel rövidebb ezért is ennyi az ára!akit érdekel 06706669080
-
kovicska
aktív tag
Ha valaki Vodáéknál vásárolta függetlenül, és szervízbe kerül függősítik, ez tapasztalat.
-
TeeBeee
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy ha rákötöm a telefont a számítógépre akkor csak megjelenik a telefonon, hogy töltés, a Windows meg azt írja ismeretlen USB eszköz. Így a fájlátvitel nem működik. Eddig minden jó volt, gyakorlatilag egyik napról a másikra történt ez.
Próbáltam az USB hibakeresést a telón, illetve factory reset, később wipe, de nem hozott változást.
Megnéztem 2 másik gépen, illetve egy másik adatkábellel.Valaki ötlet?
-
para09
csendes tag
Igen, ezeket néztem, de MM-ban már nincs, edigitalnál már 99k...ezért muszáj volt más opciót keresnem, és egyelőre ez tűnik a legjobbnak
-
para09
csendes tag
Sziasztok!
Egy ilyen telefont szeretnék venni, csak nem tudom melyik oldalról lenne ajánlott...
mobilkereskedes.hu-t néztem, az jónak tűnik
Vélemények erről? Esetleg máshonnan hol lehetne?Köszi!!
-
csreni
csendes tag
Sziasztok, az e-mail értesítési hangot hol lehet megváltoztatni? Lehet egyáltalán? Köszönöm!
-
t.imi
addikt
SD kártyának én Samsungot vettem, víz, mágnes, röntgen álló. Elvileg
Tudnátok arra vmi tippet, hogy a telefon v a telekom halódik?
4G hálózaton 32k sincs meg, Google sem jön be rendesen. Próbaként átraktam 2/3G hálózatra és szépen működik. -
Nmballi1
csendes tag
sziasztok
rendkívül ügyes voltam, és letöröltem a factory reset mellé a romot is a telefonról, szóval értelemszerűen jelenleg használhatatlan.jelenleg nem áll módomban memóriakártyát szerezni, de a telefont működésre kellene bírnom. odáig eljutottam hogy felszenvedtem adb-n keresztül egy hivatalos general romot a belső memóriába.
van rá mód hogy recoveryből ezt fel tudom telepíteni? philz touchom van
illetve valamiért a 3 gombos nekem nem akar működni, a recoveryt hozza be mindig
köszönöm elúre is -
GodWhiz
újonc
válasz
puddzol #1660 üzenetére
Nálam megy igaz nem mindent szeret, volt itthon egy régebbi géphez kapott otg kábelem azt azóta két pendrive-al próbáltam az egyik egy régi 1gb-os kingston azzal semmi baja nincs minden tökéletes de van egy ujabb 32gb usb3.0 adata( tvhez használom hibátlanul) az folyamatosan le-le dob ha videóindításnál. De ezekkel a már eleve microusb-s pendrive-al még én sem próbáltam arra én is kíváncsi lennék hogy hogy és milyenek bírják.
-
puddzol
újonc
Sziasztok! Képes e otg-t kezelni. És ha igen akkor, hogy lehet beálitani. Köszi.
-
Kavinton75
senior tag
válasz
bigdaddylaza #1658 üzenetére
Nem tudom mit bírt az iPhone akkuja, de ez nekem hibátlanul hozta a 2 nap 7-14 órákat, 3-4 óra kijelzőidővel.
-
bigdaddylaza
tag
üdv tegnap ajánlották ezt a telót az iphone 5öm szeretném lecserélni lg g2 néztem vagy ezt de ez nagyon tetszik szerintetek jó véleménnyel vagytok róla?fb messenger viber egy két fotó azt kb annyi..köszi
-
CzG001
tag
Üdv
Ez az sms probléma nálam is fentáll. Kikapcsolom a 7 bites optimalizálást, de ha újrainditom a telefont rögtön visszaáll alapbeállitásra. Mit lehetne tenni, hogy kikapcsolva maradjon az opció? A másik érdekes gondom a játékoknál van. Az Angry Birds Space a google play-ről letöltve nem indul már a telefon vétele óta. Leszedtem egy mókolt változatot, felraktam az apk-t az rögtön elindult. Kissé fura, hogy a hivatalos nem megy. A másik meg a játékok indokolatlan akadása. Egyik nap rendesen fut másnapra elkezdenek elég csúnyán akadni. Ez miért lehet? -
GodWhiz
újonc
Szia látom szépen néz ki. Én itt [link] cseréltettem bent van a westend mellett nekem nem volt velük bajom korrektül megcsinálták . Én is tanultam belőle kell az az üveg még csak nem is drága az itthoni fólia árakhoz képest. Majd írd meg ha sikerült megoldani.
Most látom a képeden te még a gyári "tokot" is használtad én csak egyszer raktam rá de csak még csúszósabb lett tőle
Egyébként amit a házi cseréről kérdeztél ránézésre nem olyan vészes "csak" öt csavar fogja a hátsó kis műanyag csíkok alatt ha valaki egy kicsit ért hozzá akkor megtudja oldani, csak hát a lutri hogy mit kap postán én ilyet nem mernék rendelni túl nagy lutri.
-
Keccs26
csendes tag
Nekem kétszer esett ideáig kijelzővel kb 2 méter magasból beton felületre és megúszta. Mire megjött volna a védőfólia karcos lett a kijelző :-( de ,még mindig jobb mintha betört volna.
-
csreni
csendes tag
válasz
Kavinton75 #1647 üzenetére
Ez tényleg szuper, nem is hallottam még róla. De ez a jelenlegi kijelzőmön nem segít
Viszont ha kicserélem újra beszerzek egy ilyet, vagy már most rendelem is hogy ideérjen időben. -
Reignman
aktív tag
válasz
Kavinton75 #1647 üzenetére
"Az 5.5" biztos, hogy talál magának valamit a földön."
Ez lehetne reklámszlogen is, olyan fasza...
-
Kavinton75
senior tag
Pont ez miatt fejlesztették ki a tempered glass-t.
Kb. 4-500 Ft Kínából, ez tuti megvédi a kijelzőt, tesztelve.
Olcsóbb, mint a fólia, ami semmit sem ér.
Nem is értem miért nem használja mindenki sokkal olcsóbb, mint a kijelző.
Van pár kollégám is, aki "áááá én soha nem ejtem el és nem is dobálom".
Elég csak egyszer rosszul érkeznie és annyi.
Az 5.5" biztos, hogy talál magának valamit a földön. -
csreni
csendes tag
Ma én is sikeresen leejtettem a telefont szép pókhálós lett a kijelző. Működik minden de nagyon zavaró( nyilván). Valaki nem próbált ebayröl, amazonról rendelni kijelzőt és azt rátenni? Vagy necces és inkább vigyem valahova szakinak?
-
SzervaUr
csendes tag
Köszi. Én anno utána néztem ennek és pont azt írták megoldásnak, hogy kapcsoljam ki a 7bites beállítást. Ha ezt megtettem akkor kb 3-4 sms erejéig minden baró volt, aztán visszállt magától. De volt ehyéb kergülése is a telónak ezért raktam újra. (Hívás vége utan ahogy letettem kiadta a beállítások menüt egyből stb.)
-
SzervaUr
csendes tag
Sziasztok!
Ma tettem újra most már general verziós fw-vel a telefonom. B248. Az sms ékezet probléma még mindig fennáll sajna.
Huawei oldalon találtam egy b239es verziót.
G7-L01 Firmaware (V100R001C00B239SP01_Android 4.4_EMUI 3.0_CEE&Nordic European)
Érdemes ezt szerintetek vissza rakni míg meg nem érkezik a lollipop ősszel? Emlékeim szerint nem volt "rosszabb" a teló ezzel a b239el. szolgáltató nevet meg ha nagyon muszáj elviselem én..
A "nordic european" verziónak van valami jelentősége? (a b248-nál simán european volt ezért kérdem) -
Keccs26
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok mitől lehet hogy a chrome alól nézek beágyazott youtube videót akkor akad? Sajnos sokszor szaggatnak, akadnak a Youtube appból közvetlen lejátszott videók is. Avi kiterjesztésű sorozat részek is van hogy akadnak és darabos a kép. Úgy gondolom ennél a telefonnál nem szabadna ilyet csinálnia.
-
Juleshu
tag
Üdv ismét.
Olyan fordult már elő valakivel - nem feltétlen evvel a telefonnal kapcsolatban -, hogy egyik pillanatról a másikra eltűnt az SD-kártyán tárolt összes fotó? Minden, amit a telóval csináltam, este még elérhető volt, másnap reggel már nyom nélkül eltűnt.
Plusz jelenleg nem lehet alapértelmezettként az SD-kártyát kiválasztani fotózás alatt, ha így teszek, és fotózok, kiírja, hogy az sd-kártya megtelt. Nos, 32GB-os a kártya, 19Gb szabad hely van még rajta... Mondjuk noname Alibabás dzsunka a kártya, az is igaz.Vélemény, ötlet, mitől lehet ez, és mi a probléma megoldása?
Gondolom vegyek minőségi sd-kártyát...? -
GodWhiz
újonc
válasz
Mátésum #1629 üzenetére
Persze hogy megtudták de pár hozzászólással ezelőtt írtam is hogy meglett, de a lényeg a lényeg nem volt olcsó 30.000-be fájt a csere pár nap alatt meg volt, igaz akkor hibás kijelző került rá (egyik sarkán volt egy világosabb folt a bolti fényekben látni sem lehetett szinte) ezt 5 perccel az után vettem észre hogy elmentem a boltból, vissza is mentem és minden probléma nélkül cserélték ki megint, ezzel már nincs semmi baj. De nem olcsó én is csak azért nem sajnáltam mert még szolgáltatónál olcsóbban vettem most tartok ott árban majdnem mintha maszek boltban vettem volna. Tanultam hibámból és most már fólia helyett üveg van rajta ezért agyalok az fent említett élvédőn, csak az az árnyékolási és lötyögési probléma a kérdéses de még agyalok rajta.
-
kovicska
aktív tag
Tegnap visszajött a telefonom szervízből, alaplapot cserélek.
Viszont a szervíz függősítette a telefont.
1 órán keresztül vitáztam a vodafone-val, hogy függetlenül vettem tőlük, majd megunták és mondták vigyem vissza abba az üzletbe ahol vettem, és küldjék vissza a szervízbe, de írják rá hogy függetlenül vettem tőlük.
Szerencsére ezt megtették, ráírták hogy a vásárláskor független volt, kérik a függetlenítést.
Kíváncsi vagyok mi lesz. -
Mátésum
aktív tag
Üdv. Akinek betört a kijelző, valami hír arról, hogy meg tudták-e javítani? Én is sajnos pórul jártam. Igaz, most lett egy új teló, de azért nem dobnám ezt sem a kukába. Előre is köszi!
-
törölt tag
-
GodWhiz
újonc
válasz
kovicska #1624 üzenetére
Ha jól értem akkor a "DCDC Control Chip" az maga a feszültség szabályozó chip szerintem ez volt a tényleges hiba a gépedben a
"Fődarab - G760-L01 (*817-1*) ,Silver,Hungary,Vodafone" passz talán maga a készülék megnevezése legalább is nem tudom milyen alkatrész lehet ahol számít hogy magyar és vodafone-os esetleg szoftver de azt nem hiszem.
'Hátsó burkolati elem-Deco-Top-Assy' ha minden igaz hátul a fölső kis fehér takaró lemez ami a kamera meg a vaku van körül van.
"Rear-Housing-Deco-BOTT-Assy" ez meg szerintem maga a fém hátulja.
De persze a fent leírtakra felelősséget nem vállalok de én így értelmezném.
Egyébként most már megvan nekem is az új kijelzőm jobb mint új korában már nillkin üveg is került rá most ezekkel a fém élvédőkkel [link] szemezek valakinek van velük valami tapasztalata? Ha van haszna akkor biztos ami biztos ne kelljen rá még többet költeni, szervizelni.
-
kovicska
aktív tag
Ezeket látom a Telemax oldalán a javitásról, Tudja valaki hogy miket cseréltek ? Mik ezek ?
Elvégzett szolgáltatások
SW frissítés
Teszt
Alkatrész csereFődarab csere
Régi IMEI: XXXXXXXXYYYYYYYY Dátum: 2015-07-24Kiadott alkatrészek
Alkatrész kód:
Megnevezés:
Db:
39110602
DCDC Control Chip
1
03031GJR
Fődarab - G760-L01 (*817-1*) ,Silver,Hungary,Vodafone
1
51660MYW
Hátsó burkolati elem-Deco-Top-Assy(Silver)-BYD,Silver,G760-UT
1
51660QBJ
Rear-Housing-Deco-BOTT-Assy(Silver)-UL-BYD
1 -
blakey
titán
3. napja "nyúzok" egy ilyen telefont, egyelőre tetszik, előtte Redmi Note 4G-vel nyomultam, van ami hiányzik és van ami nem, összeségében egy jobb készülék, egyelőre minden szempontból. Ami hiányzik, nem tudom beállítani a mobil adatforgalmamat, vagy csak nem találom ill. a Miracast olyan félmegoldásnak tűnik, van erre olyan opció, hogy a telefon teljes képét átküldjem? Hagyományos hívástiltás merre van? Valamiért nem találom, vagy nem úgy van lefordítva ahogy megszoktam.
-
SzervaUr
csendes tag
Nekem kikapcs-bakapcs után nem javult a helyzet, majd egy sima újraindítással minden visszatért a régi kerékvágásba. Azért a general verzió fw-t csak felteszem már a napokban az Ota frissitett helyére...
-
törölt tag
válasz
Reignman #1617 üzenetére
Hogy frissítetted a mostani FW -t, és melyik van fent?
Ősszel jön majd a béta Lollipop 5.1 -gyel. Egy-két hiba van még a nem végleges verziókban. Addig szerintem még hegesztik egy kicsit. Viszont rollback néhány hétig biztos nem lesz a visszatéréshez (bétáról). Az eddigi gyakorlat szerint.
-
nofera
csendes tag
Sziasztok.Valahogy elnyomkodta a gyerekem a telót és eltünt alulrol mind a három gomb.Hogyan tudom visszavarázsolni ???? S.O.S
-
SzervaUr
csendes tag
válasz
Kavinton75 #1610 üzenetére
Bocsánat nem volt érthető a fogalmazásom.
a képernyőn rendeződnek át az ikonok amikor valamit törlök. ( az oldalt azért írtam mert nem a kezdőképernyőről töröltem...)
-
SzervaUr
csendes tag
Sziasztok!
A napokban teljesen belassult a telefonom. Semmi új app-ot nem tettem rá, csak töröltem játékot róla. Egy rendszer vissza/újra rakás segíthet a problémán?
A másik kérdésem, hogy amikor törlök egy appot, akkor mindig átrendeződik az oldal. Ez borzasztó idegesítő, ki lehet ezt valahogy iktatni?Segítséget előre is köszi!
-
kovicska
aktív tag
Szevízbe adtam.
-
kovicska
aktív tag
Mi a véleményetek ?
Ma rádugtam a telefont a számítógépre, semmi reakció, se kapcsolat se töltés.
Majd töltőre tettem de nem is tölt.Végezzek egy rendszer visszaállítást, vagy adjam szervízbe ?
-
CzG001
tag
Köszönöm a segítséget, megkaptam a bootlocker kódot és megcsináltam a root-ot is a root genius programmal. Leszedtem jópár felesleges alkalmazást és úgy látom jobb lett az akkumulátoridőm is. Igaz ez nálam így is egy nap de folyamatosan megy a mobilnet és maximumon van a fényerő meg szoktam játszani is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest