- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
Mától én is beléptem hozzátok egy gyönyörű G7 személyében
Már az őszi kiállításon volt 2 napom széttúrni a telefont,de most már meg kellett vennem.Azt kell mondjam hogy nagyon egyben van a telefon,pláne hogy csak snapi 410 van benne. Azt hiszem egy darabig elleszek a kis G7-l
-
gyuri2008
veterán
Üdv
A nova launchert,hogyan lehet engedélyezni? -
törölt tag
Erre itt senki nem tud érdemben válaszolni. Huawei -nél a Lolli -val kapcsolatban nem nagyon vannak információk, egyelőre. Ez köszönhető annak is, hogy még az EMUI 3 (-ra) frissítések kezdő fázisban tartanak EU -s készülékeknél, amivel bőven van szerintem munka. Illetve annak is, hogy egyelőre tudomásom szerint még csak 4.4 esetében használható. Semmilyen más rendszer nem alkalmas a futtatására.
Én azt gondolom, hogy mivel középkategóriás, de annak is a felső szegmensébe tartozó telefonról beszélünk, illetve mellé 64 bites SoC -ról, így sanszos. Viszont nem gondolom, hogy ez tavasz végénél, vagy nyárnál hamarabb megtörténne. Majd kiderül.
-
ulysse
csendes tag
Nyalóka fog jönni szerintetek?
-
törölt tag
Már a huaweiblog.de is ír a B248 -ról. Egyébként ajánlom figyelmetekbe ezt az oldalt. A legjobb szerintem, ha megbízható információkra van szükség. Német nyelvtudás vagy google fordító ajánlott.
-
-Simon-
csendes tag
Sziasztok! Ma vettem meg a telefont. Az első benyomas nagyon fontos, és ez a telefon teljesen levett a lábamról. Nagyon jó hozzáérni a telefon minden részéhez, mert olyan érzésem van hogy egy felső kategóriás telefont fogok a kezemben. Elég masszívnak tűnik a ház is, a gombok nem lötyögnek, és az illesztések is tökéletesek. Szoftveresen se tudok semmi rosszat mondani, bár meg csak ismerkedek vele. A kameráját kicsit alábecsültem, de kellemesen csalódtam. A hangminőséggel sincs semmi gond, csak a hangszóró elhelyezése nem a legjobb... 40 ezerért simán megérte. Az előző Xperia M telefonomhoz képest hatalmas ugrás. Tudom ajánlani mindenek!
-
Guseppe
tag
Sziasztok!
Volna egy nagyon fontos kèrdèsem azon szerencsések felé akik már rendelkeznek ilyen telefonnal. Meg tudjátok mondani, hogy az alkalmazások telepítésére nincs korlátozva a tárhely? Mert volt huawei g630-as telefonom és ott 1GB-ra volt korlátozva a tárhely amiből a rendszer 600MB- ot megevett. Hiába raktam bele 32GB-os microsd kártyát és állítottam be, hogy arra telepítsen, az alkalmazások mindenképp használták a saját terhelyet és a fennmaradó 300MB gyakorlatilag azonnal elfogyott. Naponta sikoltozott a telefon, hogy nincs rajta hely. ;( Remélem ilyen hibát ezen a készüléken nem követtek el a gyártók, mert nagyon tetszik ez a telefon. Csak az fáj, hogy mindezt nem 5collban álmodták meg, ellenben még így is váltanék rá, ha nincs az app könyvtár bekorlátozva.
Előre is köszi a válaszokat.
-
dragonfx
veterán
akinek van ilyen a kijelzőről és a kameráról irjon már véleményt plz.
sebesség? -
criceto
újonc
Köszönöm a válaszokat!
-
Pudliing
csendes tag
Na srácok már 3 napja G7 tulaj vagyok én is. Hát egyszerűen szuper. Eddig semmi rosszat nem tudnék róla mondani. Igényeimet teljes mértékben kielégíti.
-
törölt tag
Erősebb a P7. SoC, GPU. P7 -nek kisebb a kijelzője, 5 colos. Ezt kell eldönteni, hogy kinek mire van szüksége.
Kirin 910T egy szinten van a Snapdragon 600 -zal. Leginkább a GPU miatt csúszik alá valamivel. Mali 450MP4 gyengébb, mint az Adreno 320. HA számokban kellene kifejezni, kb. 20-30% a különbség a két GPU között.
-
criceto
újonc
Nem nagyon tudok dönteni huawei G7 és P7 között. Melyik az erősebb? Melyiket érdemes megvásárolni szerintetek?
-
ulysse
csendes tag
Na most jelzett a telefon, hogy van frissítés 248- ra de akkor hanyagolom.
-
bodeesz
tag
válasz
kovicska #372 üzenetére
Mint egy kicsit visszább olvasható...
A rendszer GPU teljesítménye jócskán visszaesett. Screenshotok és kollégám készüléke alapján ez úgy látom egységes. Ez van akit zavar van akit nem. Van aki észre sem veszi. Eddig stabilitásra semmi gond. Térerőt (nálam) jobban kezeli. Üzemidő kb ugyanaz mint eddig. Billentyű swype úgy érzem reszponzívabb. Úgyhogy majdnem majdnem sikerült egy (látványos) bugoktól mentes frissítést csinálni nekik. -
kovicska
aktív tag
Akinek a B248 van fönnt, mik a tapasztalatok ?
-
kovicska
aktív tag
Pár napja frissítetteem B248-ra, eleinte semmi gondom nem volt vele, viszont mostanság egy kicsit megreccen, ( annyira azért nem zavaró ) tényleg csak ritkán csinálja, tudnátok tanácsot adni mit lehetne vele tenni ?
Vagy esetleg hogyan tudnám visszatenni a B239-est ? Honnét tudnám letölteni ?
-
bodeesz
tag
Valaki root-al kacérkodott már, esetleg sikeresen végre is hajtotta?
-
törölt tag
Pl. felugró reklám ablakok, amik ha nincsenek tiltva, akkor szépen kijön 1-2. Vagy a kamu linkek egyes szavaknál, amik mind reklámok. Kattintás, látogatás. Meg minden telefonnál ugyanaz a 3 kamu komment, hogy tökéletes a ROM. Így megint csak kattintani fog az emberünk a kamu ROM -ra mutató kamu linkre, ahol szintén tele van reklámokkal.
-
bodeesz
tag
válasz
#86973952 #353 üzenetére
Azt nem értem hogy spec ennek a fake oldalnak mi a biznisz a látogatottságban. Nincs teleszórva bannerral/popuppal...
Egyébként végszó a GPU pontszámokról...
Szerintem ebben a 248-as ROM-ban valami biztos hogy nem ok, nálam nem csak a pontszámokon látszik.
De pontokban kifejezve. A screenshot-ok alapján ulysse telefonja hozza azt amit kell, illetve egy alsókategória 2szer aláhúzva (Galaxy Xcover2) telefon is 660 pontot hoz. Remélem hamar javítják. -
ulysse
csendes tag
[link] Aki mókolni akar.
-
bodeesz
tag
Köszönöm mindenkinek a méréseket. Kép mentést most nem tudok csatolni de közben nekem is "beállt" a rom és végre jól teljesít. No nem csak az antutuban hanem vége a rendszeren is látszik. Újra "high end" feeling van. Az hogy mitől állt helyre...
Lecs@ neked jelezném hogy az a 2D pontszám még nem ok. Ha esetleg megvan még a mappa megnyitási lag akkor neked sem kerek még miden. De remélem neked is megszűnt. -
Lecs@
addikt
Hogy megváltozott az Antutu
Látszik ritkán használom. Na letöltöm, és mérek egyet az új FW - ről én is. Épp most rootoltam, és pucoltam ki.Bármennyi is lesz a ponztszám, hiába volt már nekem az összes csúcsgép, ezt is imádom még mindig. Jobban mint pl egy LG G3 - t.
Aminek örülök az új FW - nél, eltűntetve az operátor neve.
-
-
bodeesz
tag
válasz
#86973952 #323 üzenetére
No. Megléptem az új fw teljes ujra rakását. Wipe megvolt utána. Egyelőre nekem még mindig "dadogósnak" tűnik a rendszer bár van ahol fényévekkel reszponzívabb. (Pl billentyű swipe). Remélem igazad lesz és tényleg "beoptimalizálja" magát a rendszer és csak én vagyok türelmetlen. Majd kiderül. Az infókat nagyon köszi.
-
törölt tag
1. Általában Huawei -nél 3 indítási mód van (van ahol csak 2).
- 3 gombos: automatikus frissítés indítása.
- Hangerő + és Power: recovery menü. Addig kell nyomni, amíg szürke nem lesz a képernyő, vagy be nem jön a recovery.
- Hangerő - és Power: Biztonsági üzemmód. Addig kell nyomni, amíg teljesen be nem boot -ol a telefon. Ez olyan, mint számítógépeknél a csökkentett mód (ez az, ami nem minden készüléken van).2. Általában vissza lehet térni, csak general verziós FW kell hozzá.
+ 3. Az be fog állni, kell egy újraindítás is neki. Ahogy feljebb is. Optimalizálódni fog, csak adni kell neki egy kis időt.
-
bodeesz
tag
válasz
#86973952 #310 üzenetére
2 kérdésem lenne.
1. A 3 gombos indítás az micsoda? Valami flash mód? Illetve mivel más nincs igy vol+ + vol- és power gombok?
2. Tapasztalat ennél vagy bármely más huawei készüléknél az eggyel régebbi fw visszarakására van?
Részemről ez a frissítés nagyon nem jött be. Iszonyat lett a GPU teljesítmény (wipe és poweroff után is), ami mindenben jól meglátszik. -
törölt tag
Az, hogy jó a jelerősség az egy dolog.
Az a lényeg, hogy milyen jellegű: 2G, 3G, 4G. ÉS hogy mennyit kell neki ugrálnia közöttük.
Beállítások --> Vezeték nélküli & hálózatok rész alatt az Egyebek --> Mobilhálózat --> Preferált hálózattípus
Itt próbáld állítani, és nézd meg, hogy mennyi változást hoz a beszélgetési minőségben.
-
Neki28
újonc
Karácsonyra megkaptam ezt a szépséget! Imádom, csak egy valami zavar, hívások közben eleinte nagyon fura hívás közben a hangja az embernek (olyan mint amikor VIBER-en keresztül beszélnénk
) aztán átvált normálra, de nem mindig és így eléggé idegesítő. Már a viberben kikapcsoltam a Viber-In hívásokat. De továbbra ugyan olyan. Mi lehet az oka?
Köszönöm a válaszokat. -
törölt tag
Wipe miatt. Meg ilyenkor nem árt utána egy újraindítás, illetve hogy "magához" térjen a rendszer. Tehát jól csináltad.
1-1 fájlt, funkciót ilyenkor újra felépít, beállít.
AnTuTu -nál egyébként batár nagy különbségeket lehet hozni apróságokkal is, mint a 100% akksi állapot, újraindítás utáni tesztelés, töltőre van -e dugva, milyen a net közben...stb. Az sem mindegy, hogy mennyire van belakva a készülék, milyen programok futnak a háttérben...stb. Persze hiteles mérésre még mindig nem alkalmas, de egy-egy frissítés vagy mókolás után meg lehet nézni, hogy mennyi változást hozott.
Szerk.:
Pl. egy telepített és használatba vett FB, illetve a Messenger -e is nagy hatással tud lenni a pontozásra, negatív értelemben. -
TeeBeee
tag
Este kikapcsoltam a telefont, és ma reggelre teljesen eltünt a mappa megnyitásos lagg.
Lehet a nagy wipeolások után nem ártott neki a kikapcsolt állapot.
Szerintem kövi updateig nem zaklatom, most teljesen használható.
Egyébként antutu 5-ön 20.000 feletti volt a pontszám, 5.5-tel meg csak 16.000 lett. De lehet majd megismétlem. Akinek régebbi fw-je van csinálhatna egy mérést 5.5-tel. -
törölt tag
Hozzá sem fog nyúlni, szerintem. Persze helyet nem foglal, tehát simán át lehet másolni. Én feltenném mindegyiket.
Amikkel én találkoztam, ott általában Vendor volt a másik mappa, a logikája valószínűleg hasonló. SoC -tól teljesen függetlenül (Qualcomm, MTK, Kirin). Általában egy 100-400 bájtos másik app -t szokott tartalmazni. Frissítéshez meg fel sem szokott kerülni.
-
bodeesz
tag
válasz
#86973952 #310 üzenetére
Lehúztam a tömörített fw-t. Nekem egy software mappa alatt van egy dload mappa és egy hw,eu mappa. Mindkettő alatt ott az update.app. De a dload alatt van a kb 2 gigás image. Viszont az akkor nekem nyitott kérdés hogy mi lehet a másik update, illetve azt vajon be kell-e tallózni a frissítéshez.
-
törölt tag
Elvileg lesz a tömörítésben egy dload mappa, azt kell átmásolni az SD kártyára a benne lévő update.app fájlal, aztán 3 gombossal indítani a készüléket. Azzal automatikusan fog frissíteni, telepíteni. Én előtte és utána is wipe -olnék, de ez már az én fetisem.
Unokaöcsémét még nem frissítettem, ezért nincs lent a fájl. Gondolom így van benne? Talán még egy Vendor mappa?
Természetesen csak saját felelősségre!
-
TeeBeee
tag
-
törölt tag
Én nem vagyok nagy játékos, de ezeket még a Lenvo a536 is röhögve viszi. Persze nem max. beállításon. Ebből a szempontból túlzottan sok különbség nem lesz.
2 évet kapsz rá, gyártóit.
Én egyértelműen a G7 -et választanám, ha a kettő közül kellene választanom. Pedig semmi ellenérzésem nincs a Lenovo -val szemben. MTK 6582 -vel sem osztom teljes mértékben az ellenérzéseket.
-
-Simon-
csendes tag
játékokban hogy teljesít?
asphalt, vice city, és a nagyobb hardverigényű játékoknál milyen?
lehetőségem van 40 ezerért hozzájutni a vodafon üzleti 3 csomaggal...
sony xperia m-et váltana...
eddig a lenvo a536-on gondolkodtam mert 40 ezerből akartam venni új telefont, de mivel most ehhez a telefont is ennyiért meg tudom szerezni nem kérdés hogy melyiket választom
szeretném ha 2 évig kiszolgálna, de azt nem tudom hogy mennyi garanciát kapok a vodafonnál.netezés, filmnézés, 2-3 játék, fotózás, és zenehallgatás (fejhallgatóval) amire használnám, és elég sokat szoktam nyüstölni a telefonjaim napi szinten... ezeket az igényeket kielégítené maximálisan?
-
törölt tag
Eddig nálam minden alkalommal és mindegyik telefonon jól működött (konkrétan erre gondolok). Pedig járt már nálam pár Huawei.
Viszont rendszer megújításánál tapsztaltam vele problémát. ÉS ahogy láttam az interneten ez más készülék alatt is jellemző. Arra gondolok, amikor pl. 2.3 helyett 3.0 -t kap egy készülék. A jövőben ezt remélem kiküszöbölik, mert vélhetően többek között ez is biztos kap majd újabb EMUI -t. A probléma pontosabban az volt, hogy az előző EMUI -n készült mentés az új EMUI -val nem volt kompatibilis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged