- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
novinyul #785 üzenetére
Meg lehet oldani telefonról is, de ahhoz kellene néhány működőképes funkció, sajnos... Mint a letöltés, másolás, ~3 giga hely. Ez megy?
Én most nem vagyok pesten, pedig laptoppal mászkálok, szóval egyszerűen orvosolható lett volna... Meg ugye az FW is lent van. Esetleg egy net kávézóban (vagy egy telefon/pc szervizben) lehet tudnak segíteni a letöltéssel meg az átmásolással, ha valaki nem ér rá.
-
törölt tag
válasz
novinyul #738 üzenetére
Mi ezért raktuk fel a rendeset. Biztonsági mentés, wipe, telepítés, biztonsági mentés visszaállítás. Bár telepítés után 1-2 újraindítás nem árt neki, utána helyre rázza magát.
Én valahogy az OTA -t nem szeretem Huawei -nél. A telefonok sem annyira. Nem tiszta rendszerre kerül rá, akkor előfordul ilyen, hogy dadog.
Szerk.:
Az is igaz, hogy az utóbbi kb. 1, másfél hétben valami nem jó a Huawei szerverével, mert mindenki vért izzad, mire letölt valamit. Állandóan visszaesik a letöltés 3-6-13 kb -ra... Meg van, amikor megszakad.Már írtunk nekik néhányan, tudnak róla...
-
pulguinha
aktív tag
válasz
novinyul #705 üzenetére
Köszi a tippet, de a z3 compact már 100.000 lenne én meg max 50.000ben gondolkodom. De ledöbbentem, hogy most ennyi pénzért gyakorlatilag lehetetlen normális telefont venni. A legtöbb gyengébb mint a mostani két évesem...
A P7 60.000, de szerintem az sem éri meg az árát, a g7 lenne a legjobb de ugye a méret... Csinálhatnának egy g7 minit, 5 collal
-
-
törölt tag
válasz
novinyul #582 üzenetére
Az már más kérdés, hogy szerintem a jelenlegi csúcs SoC -k, meg akksik (amit a telefonokban van) még nem elegendők a QHD -re. Ráadásul pl. egy P7 kijelzőhöz (ami elég korrekt) képest semmi különbséget nem fog adni.
Egy G7 kijelzőhöz képest igen, bár javarészt a szem észre sem veszi azt, amit kellene.
-
-
kokyt
senior tag
válasz
novinyul #557 üzenetére
Ebay-ről rendeltem hozzá egy műbőr pull up tokot, és egy 0.3mm-es szilikon tokot is. Ez utóbbi még nekem sem jött meg, a napokban kellene.
A pu tok iphone 6 plus-hoz való, méretben ez stimmelt, kifejezetten G7-hez nem találtam. Ha gép elé kerülök dobok fel egy linket is hozzá. -
kokyt
senior tag
-
monti0222w
addikt
válasz
novinyul #537 üzenetére
Ezzel most nem mondtál semmit, azt hittem mondasz valami ésszerű magyarázatot! A Sonyk híresen jók abban, hogy a saját kamera szoftjukat elszúrják, a G2 biztos jobb, a G3-t meg nem tudom milyen lehet. Viszont mint írtam nem vitát akarok indítani, csak minden kijelentés mögött kell ténynek lennie!
gyuri2008: Elhiszem, mivel nekem is bírja 2 napig átlag használattal.
-
Viper26
nagyúr
válasz
novinyul #515 üzenetére
Nem akartam elhinni mikor kézbe vettem, elfogott egy érzés, hogy sosem lesz kedd.
Nem láttam még ennyire jól összerakott droidot - saját kategóriában - mint ez, pedig megfordult nálam jó néhány...oké a Passport odab@sz, de másik ligában játszk.
Kamerát kipróbáltam tényleg villámgyors, de ez elmondható az egész rendszerről. -
dragonfx
veterán
válasz
novinyul #454 üzenetére
ja én függetlenbe néztem 80ért.
edigitalnál nem veszek a mostanit ott vettem le van írva feketén fehérne akksira 6 hónap.lófaxt a seggükbe.vodánál 55ért is lenne a go.ba. nekem elég lenne az. max netet vennék mellé.
usb otg.t viszi? uh faja akkor egér pendrive megy rajta?kokyt>>na ez egy korrekt rövid tömör válasz.köszi szépen.
de jó lenne nem csak 10/1 ilyen választ kapnék itt logouton ha kérdezek máshol más témában...
-
dragonfx
veterán
válasz
novinyul #451 üzenetére
azért elég sokat nyernék.
(+0.5 col, ips,2x annyi ram, 4x tárhely, nagyobb kamera,snapdragon 410?,glonass műhold, kékfognál az LE, EDR mit jelent? ,usb host?, 4G )
vodánál horror áron van függetlenbe hol érdemes megvenni ahol 2év garit adnak rá és a feltételezhetően beépített akkssira is vonatkozik? olyan 80körül van ahogy látom.na meg mitn látom egy sokkal fejletebb kulturáltabb és aktívabb segítőtulajok topikját.
-
törölt tag
válasz
novinyul #446 üzenetére
EMUI 3.0 már nagyon rendben van. Bár valakinek 2.3 jobban bejön. Én várok az okosokra, mert most módosítják az Xposed -et, ugyanis főleg 3.0 -n van néhány probléma. System UI kifagyasztás, téma-kezelő kilövés, egyebek.
Sok mindent így is be lehet mókolni, csak okoskodni kell, de van amihez nagyon jól jön. Én ma vágtam haza egy Huawei -t, szóval csináltam magamnak +1 óra mókolást, mire helyretettem.
-
törölt tag
válasz
novinyul #437 üzenetére
Igen, bár szerintem a 620s -nél azon még lehetne szoftveresen javítani, de teljesen igaz mindkét dolog.
Azt viszont nagyon amatőr dolognak tartom, hogy a két készülékből még egyik sem került fel a magyar Huawei oldalra. Persze amíg a frissítések jönnek rendesen, addig nincs gond, de nem lenne nagy munka belőni a saját felületüket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest