- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- R.I.P. Aláírások
- gerner1
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snajden
csendes tag
Sziasztok.
Épp telefon csere előtt állok és One X vs One S a befútó. Külföldről hozatnám a telefont ami tulságosan még nem is zavar. Angliából jönne és az X OLCSÓBB mint az S 20 fontfal. Valami széria hibája lenne az X-nek, hogy olcsóbb mint az S? Esetleg vélemények is jöhetnek.
-
blakey
titán
válasz
kerlas #29997 üzenetére
Telepíteni lehet és ez volt a felvetés, az elindítása már egy másik dolog. Lehet, hogy arra is van valami megoldás ha már ennyo okosság van.
(#29998) BenHans
Ráküldeni, azaz telepíteni, minden progit lehet így, az más kérdés, hogy hogyan tudja elindítani.[ Szerkesztve ]
-
kerlas
tag
válasz
blakey #29996 üzenetére
Ez nem járható út, ugyanis a felhasználói fiók létrehozásához a telefonon el kell indítani a cerberust, és innentől kezdve bukó, persze ha telepítve lett volna, mikor ellopták a telefont, akkor most nagyon sok infója lenne a teló hollétéről, meg esetlegesen a tolvajról is, de hát késő bánat...
-
-
BenHans
addikt
válasz
Jodanovich #29994 üzenetére
Budapesti vagy?Bocs már látom hogy nem, így sajna rendőr kérdésben nem tudok segíteni.[ Szerkesztve ]
-
Jodanovich
senior tag
Persze mar jelentettem. Most keresek rendőr ismerőst hogy ne üljenek rá...
-
BenHans
addikt
válasz
Jodanovich #29989 üzenetére
Ejj de nagy iq huszár lehet aki ellopta, ez a szerencse.
IP-t jelentsd a zsaruknak, képeket amennyit csak tudsz mentsél le. Nem tudom hogy tudod ráküldeni a cerberust, de ha meg tudod oldani, akkor gps alapján beméri a helyét. (Innentől meg már rád lenne bízva, hogy rendőrt hívsz, vagy finoman kifejezve ártalmatlanná teszed, én biztos eltörném a kezét...)
Azt hiszem cerberus is tud olyat, ha a közlében vagy akkor adsz neki egy parancsot hogy jelezzen és valamilyen hang formájában megteszi, így ha ott van melletted a rendőr elég egyértelmű lehet.
[ Szerkesztve ]
-
sif85
tag
Sziasztok!
A telóm GSM boltos, és néhány napja járt le az egy év garanciám, ami mellett ugyebár még van +24 hó szoftveres gari, ami bullshit...
Erősen gondolkozom egy custom romon, mivel már úgysincs tétje a dolognak...
Kérdésem az volna, hogy egy unlockolt készülék sokat veszít az értékéből a "locked"-hez képest?
Valamint, ha vissza szeretnék térni a későbbiekben a gyári szoftverhez, azt minden további nélkül meg fogom tudni tenni? OTA frissítések is megérkeznek rá? Nyilvánvalóan a Sense 5-re fájna majd a fogam...Köszönöm a segítséget előre is!
-
oceanrush
senior tag
válasz
Rendorsegnel mindenkeppen jelentsd. IP alapjan meg tudjak talalni, ha akarjak...
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz
Hogy lopták el a telefonodat?
Zsebtolvaj vagy kezedből vették ki?
Ha doboz megvan elvileg IMEI vel lehet menni rendőrségre.
Meg azzal, hogy megvannak az ip címek stb. -
oceanrush
senior tag
válasz
Jodanovich #29987 üzenetére
Szerintem nem sok mindent lehet akkor tenni, remenykedj hogy elkezdi fotozni magat a telefonnal, es akkor lehet vele menni a rendorsegre... vagy ha egy helyrol tobb idopontban is keszul kep akkor valahol a kornyeken elhet.
-
oceanrush
senior tag
válasz
Jodanovich #29985 üzenetére
Jo esetben meg nem jelentkeztek ki a google fiokodbol szoval telepits ra mindent ami segithet, meg esetleg a kepeket ha letoltod dropbox-bol... hatha goetaggelve vannak, az is segithet.
-
Jodanovich
senior tag
a dropboxomra a teló tölt fel képeket autómatán és van egy kép amit egy kocsmáros csajról csináltak. tehát a telót használják. mit tok csinálni? cerberus ilyenkor ér valamit ha ráküldöm?
-
viktor82
őstag
Hi,factory resetet akarok a tel. csinálni viszont a gyerek angry birds el játszik és a mentéseket megtudnám valahogy menteni?
-
kerlas
tag
válasz
Shokkolo #29981 üzenetére
Itt egy egész jó kis összefoglaló a Cerberus-ról: androidportal.hu
-
Shokkolo
addikt
válasz
szrobi66 #29979 üzenetére
Picit lehet erről az appról bővebb infót kérni? (Cerberus)
Kár, egyébként, hogy eltűnt ez a funkció a HTC Sense -ből... mert régen a a sense honlapon ott volt a phone finder. kéretlenül kapcsolta a GPS-t és már dobta is a helyet a térképen.
És egész pontos volt még vasbeton épületben is.
a DHD-n "Must-use" volt[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz
Jodanovich #29976 üzenetére
Mindenképp nézd meg a lopás helyének körzetében lévő mobil"boltokat", és ha van hasonló arra bökjél rá hogy azt kéred megnézni, megnézed hogy a tiéd-e, ha a tied egyértelmű hogy mit csinálsz ha nem akkor megnézed a többi helyet.
Ezen felül tényleg csak annyi, hogy IMEI alapján le tudja tiltani a szolgáltató, és így semmilyen hálózaton nem lesz használható, így viszont nagy rá az esély hogyha azelőtt tiltattad mielőtt eladta/beadta valahol/valahova akkor ugye nem működik és kidobja.Hasonló esetek elkerülésére írtak itt anno egy appot amit még akkor azonnal le is töltöttem, mert appgratison ingyér volt. [link]
(volt hasonló eset, akkor szervizeltetés után kereste a rendőség egyik családtagomat, mert a szervizből kihozott javított telefonnak megváltozott az imei száma, a főpanel cserével, és ez már megegyezett egy lopott telefonéval, amit bivalybasznádon lopott el valami perui indián, ekkor mondta azt a voda hogy ne magát a készüléket tiltassuk hanem csak a sim-et ezzel növelve a találati esélyt(((természetesen kiderült hogy téves a sündörgés irányunkba))))
[ Szerkesztve ]
-
baani59
aktív tag
válasz
oscarbeaty #29968 üzenetére
Nekem tetszik.
Jó lenne, ha elérhető lenne az X-en is.
-
Jodanovich
senior tag
Tegnap elloptak a telom. Mit javasoltok, mit tegyek? Jardon voltam letiltottam tremobilban. Bar lehet holnap feloldatom. Hagy hasznaljak, es hagy tudja csak lenyomozni a jard...
-
Pocee
senior tag
válasz
Zirowe #29950 üzenetére
akkor lehet félreérthető voltam de én ezt a handcentes dolgot kerestem anno desire hd-n használtam,csak nem jutott eszembe a neve
.
de mintha nem azt a szótárt használná amit a gyári üziküldő,csomót szavat nem dob be.de mindegy inkább mint hogy sokszorozódjon a számlám
köszönöm mindenkinek! -
bébi67
aktív tag
Nova launchert használok. ( Bocs már nem lehetett szerkeszteni.)
-
bébi67
aktív tag
Sziasztok !
Azt csinálja a telóm, hogy minden érintéskor megjelenik egy fehér pötty az érintés helyén, Eddig ezt nem csinálta. Valaki meg tudná mondani, hogy hogyan lehet ezt megszüntetni? Nova launchert használok.)
Köszi ![ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz
s3nsitivity #29967 üzenetére
Szerintem nem, mert egészen biztosan a legjobb üzenetküldő app, amit Androidra írtak. De ez lejön a letöltés/csillagozás arányából is.
-
Zárzorró
csendes tag
Sziasztok!
Ma kaptam vissza a HOX-ot a szervízből. Szlovákiai vagyok, de ha jól tudom, akkor Magyarországról is ide Csehországba küldik a telefonokat javításra. Képernyő sárgulással adtam be, automatikusan cserelték a kijelzőt, akkumlátort, hangszórót, hátlapot. Tehát így másfél év után kaptam egy (majdnem) új telefont. A szervíz 5 napig tartott. Ajándékba kaptam a szervíztől egy HTC-s törlőkendőt a kijelzőre, melynek csomagolásán ez a felirat állt: örülök, hogy újra a kezedben lehetek.
Elégedett vagyok!
-
oscarbeaty
csendes tag
Ész megáll mit ki nem találnak
Link[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz
LouiS22 #29966 üzenetére
Majd ha meglátod, hogy egy komplett rom hány sor akkor én a tiéd.
És amúgy sem azt mondtam, hogy nem volt vele sok munka csak, hogy nem kell arcoskodni, hogy jó mert te csináltad. Én se mondom, hogy használjátok ezt vagy azt a Mod-ot vagy ROM-ot mert én csináltam úgyhogy jó.. épp elég ha leírod, hogy mi van benne a többi már csak ön éjjenezés.
[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz
s3nsitivity #29958 üzenetére
Lehet próbálkozni. Majd ha meglátod, hogy hány sor, akkor megnézem én is a te arckifejezésed.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
sprinter24 #29964 üzenetére
Úgy ám, azóta bármit próbáltam mindig vissza tértem
épp most raktam vissza, MIUI v5 UK-t próbáltam.
Igen baba az is, de 1 nap alatt hiányzott a sense így vissza is ment a NikA frissítésről annyit, hogy leak még mindig nincs, tehát még mindig bizonytalan az egész helyzet, de augusztus végére ígérik még mindig, ami jó jel
-
sprinter24
aktív tag
válasz
s3nsitivity #29962 üzenetére
Legjobb Rom!
Szerintem még én ajánlottam neked
-
Casti98
tag
válasz
s3nsitivity #29962 üzenetére
Istenem csábítassz
Nah de megvárom még az utolsó frissítésunket a Hoxhoz utana lessz romolás,eddig ez az elhatározás nah,de ki tudja...Lehet ki se adják...HOS után nem bízok bennük..
[ Szerkesztve ]
-
-
Casti98
tag
válasz
s3nsitivity #29960 üzenetére
cwm 6.0.2.7 ezzel elindult.
remélem megfelel.Köszi
És fut a folyamat,köszönöm tesó a segítséget ezekben a késői órákban!!!
Jah és próbáltad már a Sixaxis nevű programot?
[ Szerkesztve ]
-
Casti98
tag
válasz
s3nsitivity #29958 üzenetére
Köszi,beléptem a recoverybe de képzeld nem tudom használni az érintő kijelzőt,ez miért lehet?
-
Casti98
tag
Sziasztok
Sikerült nyitnom a HOX-om bootloadert viszont itt elakadtam,hogy mi kell még a root joghoz.Valaki tudna egy kis támpontot adni?Romolni nem akarok,mert teljesen megfelel számomra eggyelőre a Sense.
Ezt követtem: http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=4373.425
és a 6-os pont végéig csináltam.
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
írj helyette rövidet.
Ez csak smsre vonatkozik.
Vagy ez, vagy ékezet nélkül írsz, vagy kevesebb karakter.Androidban nem kapcsolható ki az unicode támogatás.
Régen desire-re volt módosított htc_íme, amibe lehetett karakter helyettesítést rakni, csináltam is egy beállítást smsekhez, ahol a jobb oldali ékszereket baloldalira cserélte, az ű és ő-t pedig ü és ö-re cserélte, és csak az sms appban volt aktív.
Sajnos ez sensationre nincs.
-
Pocee
senior tag
tudtok nekem javasolni valami fasza sms appot hogy legyen benne karaktertámogatás,elegem van hogy egy ékezet és már csak 70 karakter az smskorlátja.
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz
sonyxperia #29939 üzenetére
A JB frissítés óta vannak ilyen problémák.
Frissítsd a routerednek az FW jét vagy tegyél rá egy Open WRTt.
Nekem segített amikor hasonló problémám volt.
Nem ilyen, de wifis volt az is. -
sonyxperia
csendes tag
Üdv. Valaki már találkozott ezzel?
A telefon tökéletes wifi jelerősséget mutat a a telefonon. A legjobb wifi teljesítmény be van kapcsolva, az energiatakarékos funkció pedig ki.
Ennek ellenére a letöltési sebesség 0,5 mbps speedtest.net el lemérve, de csak a HOX-on.
laptopon, másik mobilon továbbra is 30mbps.
Bármit csinálhatok a hox-al, már a factory resetet is próbáltam, továbbrra is lassú maradt.
Egyetlen dolog segített csak, ha áramtalanítottam a modemet és a routert, majd újra bekapcsoltam.
Ezután a hox on is normálisan, tehát 30mbps al megy a letöltés, de csak egy ideig, kb egy óra után megint belassul. Olyankor ismét resetelni kell a routert.
Ez mi a fészkes fenétől van?
Nyílvánvaló, hogy a hox a gyenge láncszem, mert a többi androidos mobil nem lassul be, csak ez.[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
válasz
enginev3.0 #29934 üzenetére
De a forrasztásos megoldás egyértelműen bukta.
-
válasz
martinkeet #29933 üzenetére
Attól hogy a bootimg-t kikéred még nem veszik a gari, hisz nem biztos hogy fel is használod
-
martinkeet
aktív tag
Ezentúl biztos,hogy a HTC-nél maradok!
Kettő hete leejtettem a telót. Sajnos bekrepált a boot-nál tovább nem ment.
Visszavittem gariztatni,de tudtam,hogy felesleges,mert a tipikus wifi hibát magam javítottam ki forrasztással,ami azért csúnya nyomot hagy maga után,ráadásul a HTC-től már elkértem a boot.img-t.
Mindkét dolog garimegvonást jelent!
Erre ma visszakapok egy szinte teljesen új,fóliázott telót.Új akksi,alaplap,ház,wifi modulok,még a sim tartót is...mindent,csak kijelzőt hagyták meg!...a garancia idő pedig újraindult,hiszen az alaplapot is kicserélték.
Kösz HTC!!![ Szerkesztve ]
-
csenor
senior tag
Tegnap az időjárás szarolt, ma meg nem jelenik meg a kép ha hívnak csak a zöld android figura látszik, de ha felveszem akkor már ott a profilkép!
Én ezt nem értem!
-
42861
senior tag
Sziasztok. Egy olyan probléma lenne, hogy ha felrakok egy zenei albumot a telóra, egy bizonyos albumborítóval az id tag-ben, majd törlöm, és egy másik albumborítóval újra felrakom, akkor megjegyzi az előző borítót, és ennél az albumnál csak ezt jeleníti meg, hiába van már más az mp3-ban. Ez a probléma mindenféle zenelejátszó progival él.
Most felraktam 25 Metallica számot (kb. fél éve nem volt Metallica a telefonon) és mindegyikhez benyomta ugyanazt az albumborítót, holott ebben a 25 db mp3-ban nincs is albumborító...
-
csenor
senior tag
Nem értem miért van az hogy az időjárás widget néha fogja magát és nem írja ki a várost, hanem csak annyit ír,hogy jelenlegi hely. Pedig a Navigáció és Locations is talál jelet, úgyhogy GPS van.
-
kirkri
addikt
válasz
oscarbeaty #29910 üzenetére
Mikrofonnal nem szokott probléma lenni. A mikrofon a hangerő flexkábelére van ráültetve, eBay-ről 2-3k az ára. Mainboard kivétele nélkül cserélhető, így a gari sem ugrik.
Az még nem derült ki, hogy garis-e a telefonod. -
oceanrush
senior tag
-
WinnerB0Y
senior tag
Valami infó van, hogy mikor jön a Butterfly S?
-
BenHans
addikt
válasz
lcee79 #29911 üzenetére
Ezzel a melegedéssel annyira nem értek egyet, mert nekem a HOX szinte égette a tenyeremet, és már a kijelzőnél is kellemetlenül forró volt az ujjaimnak. Mindezt 10-15 perc 'Daddy was a thief' játék után, kb.25C°-os szobahőmársékleten, de hasonlót produkált 25perc netezés után is.
[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
NA megrendeltem a HTC One telómat, remélem méltó utódja lesz a Hoxnak...Valaki már használja, milyen a One?
[ Szerkesztve ]
-
lcee79
addikt
válasz
s3nsitivity #29909 üzenetére
Meg a ONE fel tud annyira melegedni, hogy nem bírod kézben tartani, és dobod, ha találsz valami puhát
Azért ONE X csak kicsit kellemetlenül meleg volt eddig, de nem dobtam el...Akku meg majd a butterfly S-nél először érdekes számomra ami 3000 felett van...
Amúgy van egy Asus Tabletem tegra 3 procival, és abban nagyon jól bírja az akksi érdekes módon...
valahogy azt sokkal másképpen oldották meg[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
-
Tyer
őstag
válasz
csenor #29903 üzenetére
Nem vagyok valami nagyon nagyszakértő, de ha nekem nem lenne bajom (mm. nincs is...), nem cserélném el -16 Gigáért, és szerintem csunyább külsöért, + 1 Giga Ram-ért, !Jelenleg! +0,1 Androidért (értsd jol) +1 ppi-ért (még nem is FullHD).
Sense mondjuk nagyjábol visszahozható (mm külsöleg), meg nincs is baj a Stock Androiddal, ha már alapbol nem Sense, meg meg is vannak az elényei, de én ott kezdenél el godnolkodni, hogy:
FullHD, min 32 G ROM. Ld. One -
s3nsitivity
addikt
válasz
Jodanovich #29904 üzenetére
Ja, volt róla szó pár hete.
A reklámja milyen király lett.[(#29903) csenor
Na azt nem tudom, N4 fórumba kérdezz rá, ha Store ról van akkor elvileg itthon is javítják de nem esküdnék rá. -
Jodanovich
senior tag
-
csenor
senior tag
válasz
s3nsitivity #29902 üzenetére
A sense nagy visszatartó erő! Imádom!
De a Nexusokat is szeretem!
Valamint a garanciát úgy írják, h csak Uk-ban lehet érvényesíteni! :S -
Tyer
őstag
válasz
enginev3.0 #29900 üzenetére
Csóka azért frankon kivágta az ablakon
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bittorrent topik
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...