Új hozzászólás Aktív témák
-
norbysz
csendes tag
válasz
kirkri #37545 üzenetére
Ezt találtam.Viszont a battery.bat file már nem letölthető.
Van az úgy, hogy pl.romflashkor nem figyelünk eléggé és még mielőtt végezne, elfogy a töltés...
Ilyenkor az van, hogy a készülék kikapcsol (esetleg állandóan restartol) és ebben az állapotban töltést sem vesz fel.Bootloaderbe ugyan be lehet lépni, de tölteni itt sem tudjuk, cwm recoverybe pedig nem tudunk bejutni (újabb restartok).
A teendő a következő:
-töltsük le a battery.bat file-t és másoljuk a fastboot mappába(ahonnan a fastboot parancssorokat futtatjuk).
-HOX bootloader fastboot módban legyen, pc-vel összekötve
-futtassuk a batch file-t.A töltést apró töltéshullámokban kapja a készülék, ezt jelzi a villogó töltéslámpa is,de szépen lassan töltődik. A cél az, hogy a 3,68 V körüli érték (kb.10%) meglegyen, ez kell ahhoz, hogy cwm recovery módba váltsunk, ahol már folyamatosan lehet tölteni a készüléket
Viszont TM parancssorban tudom nézni az akkumlátor szintjét,ami nagyon lassan de töltödik.
"fastboot getvar battery-voltage"
Viszont a telefon ki be kapcsolgat kb 5 percenként.
-
norbysz
csendes tag
válasz
kirkri #37537 üzenetére
HTC m7-em van,előtte pedig Sensation.Azokat meg tudtam csinálni viszont.Ezen valamit nagyon el cseszet az ember.Sajnos nem tudok semmit hogy mit csinált rajta,esetleg mit próbált fel erőszakolni vagy pedig törölni.Én már így kaptam meg.Most felraktam tölteni.Remélem fel tud tölteni.
Annyit tudok,hogy német vodafone függö keszülék volt. -
Ybron
senior tag
válasz
kirkri #37467 üzenetére
Installba:
"Miután a wipe-okat elvégeztük, belépünk a "install" menüpontba.
Itt kiválasztjuk az Android Revolution ROM-ot es aroma isntallerrel elvégezzük a telepítést.
Itt kinek mi tetszik, azt teszi fel, illetve hagyja ki."Gondoltam fel kell még telepíteni a rom-ot.
Mert így restart után szintén csak a logo fogad, vagy mennyit kéne várnom mire feláll a rendszer? -
Franky2Ster
senior tag
válasz
kirkri #37406 üzenetére
Sikerült! Köszönöm a segítséget mindenkinek! Olyan gondom van még ,hogy kicseréltem az akkumlátort egy ugyan olyanra ami volt benne és 10mp után leáll vagy ha töltési üzemmódban van kikapcsolva akkor jelzi ,hogy tölti majd 10mp után kimutat egy elemet és abban egy piros felkiáltó jelet. Mi lehet a gond? A régi aksit vissza rakom azzal jó minden.Pedig a tipus száma is ugyan az.
-
szunyi777
őstag
válasz
kirkri #37322 üzenetére
Az akksi idő (Kijelző idő) szinte megduplázódott, tehát szupi!
A másik, hogy a random reboot hiváskor ennél a romnál is megmarad...
A jelenség kb 20% akksi tartalom körül jelentkezik az új akksival is, és bármelyik rommal..Mive már már amiket javasoltál alkatrészeket kicseréltem, csak az alaplap jöhet számitásba, hogy hibás...
A tér erő viszont stabil, és full lett.. Előtte 3/4-ig ment csak fel és nagyon sűrűn elment...Aweriot
Én az összes 5.1.1 saját Kernelét használtam, nem próbáltam másikat... Ha tudsz működő kernelt, oszd meg velünk... köszi[ Szerkesztve ]
-
szunyi777
őstag
válasz
kirkri #37320 üzenetére
Teszteljük!
Megirom pár nap múlva...
A készülék most kaptott új "L" panelt, Coax kábelt, akksit...
Térerő egyenlőre úgy néz ki, hogy stabil lett....
CrDroid 5.1.1 lolli-val teszteli a nejem... előtte lévő romokkal volt random reboot, eddig tegnap óta ezzel nincs...Itt egy kép az új akksiról... ha ez mond neked valamit...
KÉP
KÉPEgmás mellé téve a 2 akksit, tökéletesen ugyan azt a hatást, adatokat, stb.. mutatja..
[ Szerkesztve ]
-
Csari93
aktív tag
válasz
kirkri #37264 üzenetére
Közben rájöttem, utánajártam, meg kiderült a telefon sem tökéletes. Az volt az effekt, hogy nem lehet feloldani a billentyűzetet, mert rögtön android.com.systemui leáll.
Kapott egy teljesen szűz Cyanogenmod 11-et fél órája, full wipe-pal előtte és ugyanazt csinálja.
Egy lépést hagytam ki, nem flasheltem boot.img-t fastbootban, mert nincs a gépemen hozzá driver, meg hülye is vagyok őszintén.Ennek a lépésnek a kihagyása okozhatja ezt a problémát?
Bocs a noobságért és köszi a választ[ Szerkesztve ]
-
Márton
nagyúr
válasz
kirkri #37233 üzenetére
Ha a led nagyobb, akkor csak a nyílást kéne nagyobbra fúrni
A fényterelőt nem lehet eliminálni, hogy több furaton jöjjön a fény?
Enyém nem volt még szétszedve, de alig látható így is.Másik kérdésem a híváskezdeményezésre vonatkozik, mivel már sokszor belefutottam e bosszantó dologba:
ha az "Emberek" fülön vagyok, és rábökök egy névre a névjegyzékből, akkor behozza annak adatait, majd ha a mobilszámra rámegyek, akkor kezdi tárcsázni.
Ellenben ha a híváslistán vagyok, és ott bökök rá egy névre, azonnal hívja, van hogy 1-2mp múlva ki is csöng, hiába nyomok gyorsan a hívás befejezése gombra. Aztán visszahív az illető, hogy mi újság, mondom bocs, csak túl okos ez a telefon. Szóval itt is jobb lenne, ha nem hívná azonnal, csak nem találok erre beállítást -
sigidi
tag
válasz
kirkri #37144 üzenetére
Köszi!
Független, most próbáltam, úgyhogy az egyik szabadnapon neki is esek a wifinek. A kijelző pedig most derült ki...elállították az alvó módot.dvdbackuper: Sejtem, hogy megoldanak bármit, de én akarom megoldani.
Elvileg lehetséges. Ha elcseszem/vagy mégsem ez a hiba, jönnek ők..
-
törölt tag
válasz
kirkri #37105 üzenetére
Sok konkrétum nincs leírva (keresés: akku csere, akkucsere, aksi csere, aksicsere).
Amit eddig láttam szétbarmolni azok a keret pöckei, berepesztett üveg, letört szalagkábel rögzít.
Illetve egynél leszakították az akksi csatiját az alaplapról.
De ezek odafigyeléssel/rákészüléssel elkerülhetők. -
ProYeti96
csendes tag
válasz
kirkri #36983 üzenetére
Pesti vagyok, nem tudsz valakit, aki megcsinálná nekem? Esetleg valami GSM szervizben megtudják ezt a problémát oldani? A wifivel az történt, hogy a wifi antenna leszakadt az alaplapról. Nagyon örülnék neki, ha valaki megtudná nekem csinálni, nagyon tetszik a telefon, nem szeretném tovább adni, vagy kidobni. Új alaplap vagy forrasztás?
-
Zsoca_D
tag
válasz
kirkri #36977 üzenetére
Ha a hard reset a gyári visszaállítást jelenti, akkor azt még nem próbáltam. Szeretném a végére hagyni.
De csináltam egy cache tisztítást (valami wipe cache partition vagy hasonló). Ezután működött, de később úgy is lefagyott. Ezek előtt sikerült valahogy safe mode-ban elindítani, és úgy is jó sokáig elvolt hiba nélkül, de végül ott is megadta magát.
Az a furcsa, hogy használat közben (tehát pl. netezés, ahol lapozgatok) még sosem fagyott le. Csak pihentetés meg egyszer egy hosszabb beszélgetés alatt.
Ha a hard reset a gyári, akkor előbb még kimentem a képeket meg ilyesmi, és majd utána próbálkozom. -
GordonSamway
aktív tag
válasz
kirkri #36726 üzenetére
Android 4.2.2 VENOM ViperX 4.1.1 rom ezzel vettem
Most például tök jó.Amikor magátol kikapcsol a telcsi akkor hülyűl meg.De felraktam egy progit ami megjeleníti a virtuális gombokat utána meg el is tűnik. GMD Auto Hide Soft Keys
Így tudom frankón használni amikor megbolondul.De mindenfélekképpen felrakom rá a gyári legutolsó kiadott romot.Hát ha.
Remélem sikerülni fog a történet[ Szerkesztve ]
-
-
net84
őstag
válasz
kirkri #36617 üzenetére
Köszi! Leteszteltem. Ugyanaz van leírva, mint amit az üzletben kaptam munkalapot.
Ma elmentem a javított telefonért.
A teljes készüléket cserélték. A ONE X helyett egy ONE 32GB Black (M7?) lett az új telefon.
Új tok, új fej az autós tartóhoz...meglátjuk mi lesz. Szilikon tokot már találtam "ócccson" az ízlésemnek megfelelő kivitelben. De kemény tokot még nem. -
lcee79
addikt
válasz
kirkri #36615 üzenetére
Nem is tudtam erről az oldalról...
Gondoltam kipróbálom én is, hogy mutatja-e, és mutatja hogy volt a szervízben és mit cseréltek
Nem is emléxem, hogy a papíron, amit adtak javítás után, azon le volt-e írva mindezu.i.: És most nézem az is bele lett írva, hogy akku hamar lemerül, de azt bezzegnem cserélték... sajna
Pedig akkor még jól bírta a mostani állapothoz képest...[ Szerkesztve ]
-
net84
őstag
válasz
kirkri #36615 üzenetére
Koszi! Futok egy kort azzal is.
Ma zaras elott 25 perccel kaptam az sms-t: a leadas helyszinen kedvezmenyesen vasarolhatok tartozekokat. Egy percre ra jott a masodik, atvehetem a telefont. Holnap kiderul mi lett a sorsa...
Ha rendben mukodik, akkor leadom a masodikat is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (052)