Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz viktor82 #21750 üzenetére
Gyors Boot ki van kapcsolva? Utána hangerő le és power.
(#21749) yodee_: nem csinál az semmi extrát. Attól függ mit állítasz be neki, le tudja venni a fényerőt, a rezgetést és ki kapcsolja a mobilnetet ha lenyomod a képernyőt. Valamit szöszöl még a CPU-val is, de arról nem tudok pontosat, hogy mit is takar.
(#21746) pcsabat: Jelly Bean van.(4.1.1), 4.2-ről semmi konkrét info egyelőre. Mint minden készüléknél itt is előfordulhatnak hibák, de arra találsz leírást az első hsz.-ben.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
ferob
őstag
válasz viktor82 #21750 üzenetére
Amennyiben arra céloztál, hogy nem működik a telefon bekapcsolás után és valószínűleg előzőleg nem volt kikapcsolva a gyors boot és így nem tudsz a power+hangerő le gombbal belépni a bootloaderbe, akkor egy Android SDK-t kéne letölteni és csatlakoztatni a géphez a bekapcsolt telefont, majd egy parancssorból az sdk\platform-tools\ mappába navigálva, kiadni az adb reboot bootloader parancsot, így akkor értelemszerűen a bootloaderbe lépve tudsz factory resetet csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
válasz viktor82 #21759 üzenetére
Ha nem tölt, akkor lehet, hogy rossz a kábel és a telefon lemerült teljesen.
Szóval fogj egy másik kábelt és nézd meg, hogy hátha sikert hoz és világít a LED bedugáskor. (Azt ne felejtsd el, hogy ha teljesen le van merülve, akkor kell egy kis idő, míg kigyullad a LED töltés közben.)De, ha nem erről van szó, és valószínűleg nem, akkor hardveres hibáról beszélünk, amivel te magad semmit nem tudsz kezdeni.
[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
válasz viktor82 #21761 üzenetére
A szervizben tudnak vele mit kezdeni, de más kérdés, hogy ez mennyibe kerülne.
Ha hardveres eredetű és a töltést se jelzi, akkor valószínűleg alaplapi hiba, esetleg hibás akksi. Az előbbit nem fogod olcsón megúszni az biztos.
Ha mutatja a LED, hogy tölt, de ennek ellenére se látsz semmit a kijelzőn bekapcsoláskor, akkor lehet kijelző hiba, na ezt szintén nem úszod meg olcsón.[ Szerkesztve ]
-
-
ferob
őstag
válasz viktor82 #21784 üzenetére
Válaszd ki a HBOOT-ot a hangerő le-fel gombokkal, majd nyomd meg a power gombot.
Az itt megjelenő lehetőségek közül ugyanígy válasszad ki a factory resetet.
Ha ezek után jöhet egy reboot és ha szerencséd van, akkor megjavult a telefon.Ha nem sikerült ezzel, akkor egy custom ROM van a telefonon elbarmolva és fel kéne tölteni, majd feltelepíteni rá egy megfelelő ROM-ot.
Akitől vetted kérd mindenképpen az unlock token-t, ami egy bin file, mert később ezzel még problémáid lehetnek. -
ferob
őstag
válasz viktor82 #21809 üzenetére
Valamiért oka volt, hogy unlockolta.
De mivel már nyitva van a telefon, mindenképpen újra kéne rakni rá kezdésként pl. egy gyári ROM-ot, amihez kéne az unlock.bin, de ha nem tudod megszerezni, akkor sincs baj.
Ebben az esetben tedd fel ezt a ROM-ot. Segítséget nyújthat hozzá ez és az ott leírtak.[ Szerkesztve ]
-
Tyer
őstag
válasz viktor82 #23710 üzenetére
Ütősen néznek ki a cseppek.
Én még várok 2 zöld tokot ezt meg ezt, elvileg a héten jönnek azok is.
Meg még a telo elött vettem egy vastag gumisat, de az az ormotlan, vastag volt, ami eléggé vastaggá tette, azt nem fogom már használni... Mondjuk az védte legjobban...[ Szerkesztve ]
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Agony
aktív tag
válasz viktor82 #23713 üzenetére
Nekem a gyári HTC lyukacsos hátlap van fent, de én fent hagytam alatta a BestSkinsever hátlap fóliát, pont az ilyen elszíneződéstől tartva.
De ezzel a tokkal is szemeztem.Xmister féle kernelből amúgy a #106-os az stabil verzió, azt nyugodtan leeht használni a mindennapokra. Smartmax beállitással akku takarékos, interactive-al teljesitményre van kihegyezve.
Viszonyításképpen: Smartmax-al 46fps volt az Epic Citadel, Interactive+Deadline-al 52fps.Start with a whisper, end with a scream!
-
ferob
őstag
válasz viktor82 #26742 üzenetére
Egy szerviz sem fogja elvállalni csak a digitizernek a cseréjét, éppen azért, mert ragasztott és szinte biztos, hogy a szétválasztásnál tönkremegy a kijelző.
Ezért a kijelzőt egyben cserélik a digitizerrel és a bezellel, ami viszont egyáltalán nem olcsó mulatság, mert egyénileg beszerezve is legalább ~60 ezer forint, megbízható minőségben és forrásból, amiben ugye nincs benne semmilyen munkadíj.
Már csak ezért is célszerű a HTC-n keresztül szervizeltetni, mert garanciát vállalnak a cserélt alkatrészekre.(#26745) CrAck69: Abban az esetben, ha használsz Vibert, akkor olvasd el ezt a hozzászólásomat.
[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
válasz viktor82 #28848 üzenetére
Akkor nem jól emlékeztem a 90%-ra. Este már nem akaródzott megnézni, így emlékezetből írtam.
(#28849) Edenyke: Ha garanciás a készülék, és valami aksira utaló hibajelenséggel adod be (pl. egyik pillanatról a másikra a felére esik a töltöttség jelző), akkor tuti, hogy cserélik.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest