Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vateraadd
csendes tag
Sziasztok ! A segitségeteket szeretném kérni, mit tegyek,ellopták a htc one-mat és most hogy vettem egy másik telefont a viberen meg akartam változtatni a képemet és tök idegen fotókat is mutatott,a saját fotóim között. Valószinűleg automatikussan feltöltötte a képeket a htc amit a telefonnal készített az illető akinél most van. Betudnám méretni valahogy ? vagy mi erre a legjobb megoldás ?
-
Vateraadd
csendes tag
Köszönöm megvan !
-
Vateraadd
csendes tag
Sziasztok !
Érdeklődnék, hogy hogyan tudom aktiválni a képernyőfotózást ? milyen gombokkal tudom előhívni,ha pl. böngészek és megszeretném örökiteni a böngésző képét?
-
Vateraadd
csendes tag
Két kérdésem lenne a tisztelt hozzáértőknek.
Az eggyik hogy a telefon jobb érintőgomba aminek ilyen ház ikonja van. Na most azt kérdezném hogy ha azt 2x ugye megnyomom behoz ilyen ablakot amibe sok kis ablak mutatja hogy milyen alkalmazások futnak,ha ezeket felcsusztatgatom az olyan mintha kilőném az appokat ??
A másik. Zabálja a telefon a mobilnetet, 100mb lement 2 nap alatt pedig csak facebookra és pár híroldal olvasására használom. Hogy lehet beállitani hogy ahogy hazaértem rácsatlakozzon az itthon wifire?
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Vateraadd
csendes tag
Kérdezném a hozzászólóktól hogy nem zavaró hogy a kamerája csak 4.1 mpx-s és nemveszi fel a versenyt a jelenlegi 8,12mpx-s telefonokkal?? Azért ha kifizet az ember ekkora összeget elvárná hogy egy normális kamerát kapjon a telefonjába..
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EA Sports WRC '23
- Linux felhasználók OFF topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3717
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest