Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz
no more
üzenetére
Én eléggé meglepődtem mikor kiderült, hogy van nekik raktáron. Nyilván nem vagyok otthon a témában, de úgy gondoltam volna, hogy egy ekkora cégnél 2014ben meg van oldva, hogy lehessen látni az interneten, hogy miből van még nekik raktáron. Úgy gondolnám ez hozhatna nekik még vásárlókat, pl engem is. Tuti nem a megkérdőjelezhető online webshoppból vettem volna meg az m8at, ha tudom hogy van új a telekomnál.
-
DjDanee87
addikt
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Attól még lehetséges, hogy van nekik raktáron 1-2 üzletükben elfekvőben. Én jártam bent Tesco előterében lévő Telekomnál rákérdezni, hogyan megy a simkártya csere ha váltok régi telefonról nano simes új okostelefonra. Megkérdezte az eladó megvan-e már a telefon/milyen és honnan. Netről rendeltem, mert Telekom oldala szerint náluk már nincs - erre megnézte a raktárukat hátul és nekik is lett volna még belőle. HTC M8 mellesleg és ez volt kb 2 hete. Már akkor is az volt a honlapjukon hogy nem árusítják.
-
DjDanee87
addikt
válasz
Balazska15
üzenetére
Ha nem írták ki, hogy m7 vagy m8 akkor valószínűleg m7, mert akkor még nem volt másik htc one névre keresztelt telefon, ésnem kellett a megkülönböztetés. Htc one m7 2013, míg a htc one m8 2014 márciuásaban jelent meg az m7 utódjaként.
A másik kérdésedre nem tudok válaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kutya topik
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 32GB CORSAIR Dominator Titanium RGB DDR5 6400MHz CL32 KIT garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi