Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Derrewyn
senior tag
válasz
DjDanee87
üzenetére
Ez azért közel sem így működik, nekem sincs igazi rálátásom, de annyi biztos, hogy okkal futtatnak ki értékesítésből készüléket. Ha ez megtörtént, a honlapról is leveszik, még akkor is, ha maradt némi készlet.
Az M9 szerintem ugyanígy kapható lesz premier után egy ideig, aztán az is erre a sorsra jut. Remélem, nem vagyok túl optimista...
Az, hogy momentán semmi HTC nincs kínálatban, az nem túl jó jel... Nem tudom milyen megállapodás van a gyártó és szolgáltató között. -
Derrewyn
senior tag
válasz
DjDanee87
üzenetére
Igen, érdemes rákérdezni. Én egy használtnak írt, de teljesen bontatlan dobozú M7-et vettem (belső dolgozói vásárlás), ez is ott porosodhatott valahol.
Más kérdés, hogy mivel nincs a készülék árlistában, ezért kicsit körülményesebb lehet a vásárlás. Biztosra viszont ne vegyétek, hogy lesz.
Szerk. Amúgy arról, hogy nem kapható HTC a T-nél... Szerintem közel sem viszik úgy, mint a Samsungot, ezért sajnos nem éri meg készleten tartani. Emellett az S4 LTE-t még gyártják, M7-et már rég nem, szóval a két gyártó eleve másképp működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Még egy kérdés lenne, hátha valakinek van összehasonlítási alapja. Mit ajánlanátok? M7 vagy S4?