- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- kraftxld: Untappd lista
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Steve1207 #25610 üzenetére
Áhá, így már világos. Kicsit lassú a felfogásom
Még feltettem pár kérdést az illetőnek, ha megfelelőek a válaszok, akkor ma vagy holnap belépek a klubba. Azóta várom, hogy a nótát megvettem. A srác arra cserélte le és nála volt mind a két teló. Amikor megfogtam, rögtön elfogott a hűha érzés. -
Fr0z3n
őstag
válasz
Steve1207 #25607 üzenetére
Köszönöm a tájékoztatást.
Ezt az akkus notif centert viszont nem értem. Megvan az eredeti kép is ami nagyíthazó. Azon a képen a még fekete az értesítési sáv, illetve az akku százalékosan is ki van írva, mellette meg ott az elem.
Amúgy lehet, hogy baromi kukacos vagyok de jártam meg párszor, plussz 4k-t és 2 órát nem szeretnék elb.szaniSzerk.: Ha innen valaki cserél Note 2-re, ne fogja vissza magát!
-
Fr0z3n
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne a One tulajokhoz, hogy mindegyik képen amit találok, ott a beats audio felirat vagy pirossal vagy ezüsttel írva a hátlapon. Én most cserélnék egyet saját részre, de azon egy deka ilyen felirat nincsen. Elvileg vodás a készülék. Esetleg előfordulhat, hogy azért nincs rajta semmi mert függő? Sajnos belinkelni nem tudom a hirdetést, de apródon/olx (ilyen ratyi nevet) honlapon békés megyében megtalálja 90e ft-ért hirdetik Körösladányba. Ne adj isten koppincs lenne? Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Eladó Xiaomi Redmi A2 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest