Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
Szpisti
üzenetére
1. és 3.-as mindkettőre elvileg a közelgő frissítés gyógyszer lesz, de majd kiderül...
Viszont ez a pattogás érdekelne, mert ha nektek nem pattog akkor wazze visszaviszem, azt adjanak másikat.... Van aki találkozott már ezzel a pattogós témával? Mintha olvastam volna, hogy volt aki ezt jelezte, csak arra nem emlékszem végül visszavitte a készüléket, vagy sem.
Maga a hibajelenség: ha lejátszol valamit, akár zenét, akár csengőhangot, akkor miután a dallam/zene lement, rá egy kb. 5 másodpercre hallani egy halk pattanást. Tényleg halk, tehát én is csak véletlenül vettem észre, viszont így hogy észrevettem már marhára zavar, kérdés ez gyárilag ilyen vagy sem...
Kikapcsoltam a beats audiót de ugyan úgy lehet hallani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest