Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez így pontos;
7. § Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem hivatkozhat a Ptk. 306. §-a (1) bekezdésének a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
forrás; linkés így - sajnos - már nem annyira egyértelmű a helyzet...
-
markyy18
aktív tag
Persze ezt tudom. Előző SH34 volt annak volt több baja is.
A mostani HT 353 ez nekem hibátlan és ahogy kérdeztem meg figyeltem más is elégedett vele.
De sajnos szerintem ez a pixelhiba nem a gyártáson fog múlni mert panaszkodnak erre is arra is.
A cserével az a baj h ha minden igaz van egy szint ami az eladó szerint belefér.
Igaz nekem eddig "szerencsém" volt és mindig volt min 5 pixelhiba.HUTCHDB: lehetséges h csak akkor lehet a záróképernyő hátterét cserélni ha nincs kint semmi (zene, naptár, stb. )
Sok widget eltűnt pl a gyári e-mail kliensnek sincs már gyári widgetje de sok más ilyen van. Ezt a Sense 5-ben megfaragták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Igaz nekem eddig "szerencsém" volt és mindig volt min 5 pixelhiba.