Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozso1989
őstag
válasz
spawn21
üzenetére
De ha egyszer így van!
Amúgy meg az lettem, igen. Nem gondoltam volna, hogy egyszer lesz egy normálisan működő androidos telefonom, ami megbízható és nem kell minden nap újraindítgatni mint az SP-t pl... Már Nokiát akartam venni. És azt is vettem volna, ha a T-nél nem láttam volna akciósan ezt.
És nem bántam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Lexus, Toyota topik
- iPhone topik
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- LG OLED TV 55CS6LA
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy meg az lettem, igen. Nem gondoltam volna, hogy egyszer lesz egy normálisan működő androidos telefonom, ami megbízható és nem kell minden nap újraindítgatni mint az SP-t pl... Már Nokiát akartam venni. És azt is vettem volna, ha a T-nél nem láttam volna akciósan ezt.