Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Az ígért képek. Nexus 4-el készültek, valószínűleg nálam ezek az utolsó képek az N4-el, mert ha minden igaz, ma veszik meg. Stílusosan fejezte be nálam a pályafutását.
Házi feladat. Keresd a karcot. Lehet kicsit túl lihegtem múltkor a dolgot, mert egyébként kb ennyire látszik mint képen, sőt... mert ugye a kép nagyítva van.
Szóval ez a tok MM-ben 6500 Ft (van több színben is), de láttam neten 5500 körül is, ugyanakkor annyival nem volt olcsóbb, hogy ne vegyem meg, mert egyből megtetszett. Szép kis minőségi, kézi varrású bőrtok. A minta nekem sokat nyomott a latba, tetszik ez a "gyűrődött" hatás. Azért írom megint, hátha valaki nem olvasta múltkor, amikor írtam a tulajdonságait, és érdekli. Bár nem látszik, de van telefon kiemelő része is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest