Hirdetés
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koris
aktív tag
válasz
FuRiONight #12917 üzenetére
Töltőhiba lesz.Az usb kábel is gyári?Pl.Blackberry kábelnél van egy ellenállás átkötés a micro usb csatiban.A Htc töltőknél (autós töltőben biztos) van egy vezérlőszál,ami vékonyabb mint a tápkábelek.Ha a vezérlőszál szakad (úgy tervezték hogy hamarabb szakadjon a tápnál)ezért vált lassú töltésre 2-300mA-re.Ez egy biztonsági óvintézkedés ami a noname töltőkben nincs és emiatt néha durván elfüstölnek.
-
Szpisti
addikt
válasz
Véletlenül nem a Chrome-ot használod?
Mert nekem azzal melegedett kegyetlenül a telóm, rászoktam a gyári böngészőre, ez nem melegíti a telót feleannyira se és nem is merül annyira.... -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Ez ilyen,nekem ugyanez van.
Persze itt vannak rekorderek,akik 70ora feletti üzemidőt is elérték,de alap,pár órás netezéssel simán le lehet fektetni az akksit.
Én kétszer töltöm egy műszakban,amikor sok meló van akkor általában kihúzza délután 4-ig.
Ha kevesebb,akkor délben már töltöm. -
k.soma
senior tag
válasz
A második dologra, nekem autós töltőnél írta eddig csak, hogy lassú töltés.. Nem tudom a gyárival miért írja neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest