Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- IMG_20250917_090039
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
pöttty
tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy kb. egy hete vettem egy HTC One-t magam is, de nem tud telenoros kártyámmal a hálózatra kapcsolódni. Kipróbáltam másik telenoros Microsimmel, ugyanez volt a problémám. Viszont két t-mobilossal meg simán megy. Van ötletetek mi lehet ez a hiba? Elvileg független a telefon és a sim lock kódot sem kéri a telenoros kártyával.
Előfordult már hasonló jelenség valakivel? Esetleg tud rá valaki megoldással szolgálni?Jelenleg szervízben van a motyó, de még nem kaptam infót mi lehet a baj.
Olvastam, hogy előfordult már hasonló jelenség egy bizonyos Akai telefonnal, de nekem egy hete cserélte a telenor a kártyámat simről MicroSim-re, így gondolom abból a legfrissebbet adták.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest