- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kevin's
senior tag
válasz
joey04
üzenetére
Hát én nem bántam meg , hogy a webshopból vettem !! Hibátlan készüléket kaptam és a kamera is tökéletes nincs lila színeződés ! Ez a melegedés már annyira nem is meleg kezd be állni most fel raktam töltőre bár 100 % on volt az akku mikor ki bontottam
Ki próbáltam ezt a zoé dolgot hát gyerekek ez vmi eszméletlen a képekből videót csinál és még zenét is tesz alá na meg ez a Booom Sound brutál . Nuance -t fel is dobom rá idáig nagyon elégedett vagyok!! Köszönöm mindenkinek a sok sok szakértői véleményét és örülök annak, hogy végre itt lehetek köztettek sokáig gondolkodtam , hogy S4 vagy HO .. de éljen a fém érzett amúgy is CNC programozó vagyok szal a fém dukkál egy ilyen szakmához nem a műanyag 
Bilux : Igazad van én is ennek tudom be a nagy meleget nem bírja , télen már biztos stabil 25 fok-os lesz

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RT-AC68U
- Yettel topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Napelem
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ki próbáltam ezt a zoé dolgot hát gyerekek ez vmi eszméletlen a képekből videót csinál és még zenét is tesz alá na meg ez a Booom Sound brutál . Nuance -t fel is dobom rá idáig nagyon elégedett vagyok!! Köszönöm mindenkinek a sok sok szakértői véleményét és örülök annak, hogy végre itt lehetek köztettek sokáig gondolkodtam , hogy S4 vagy HO .. de éljen a fém érzett amúgy is CNC programozó vagyok szal a fém dukkál egy ilyen szakmához nem a műanyag