Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-05-29 11:46:35

LOGOUT.hu

HTC 10

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1151) Bog válasza Wapmester (#1145) üzenetére


Bog
HÁZIGAZDA

Még elvileg idén meglesz.

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#1152) Bog válasza ferrari1 (#1148) üzenetére


Bog
HÁZIGAZDA

236k mostani árfolyamon. Mennyi is a svájci áfa, ha jól tudom, akkor 7,6%... talán mégsem olyan bazi olcsó ám, pont annyi az eltérés, mint amit a két ország áfája indokol. Csak a tények kedvéért, mielőtt hasraesnénk ;)

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#1153) RaveForce válasza Bog (#1150) üzenetére


RaveForce
veterán

azért full respect a türelmedhez ;)

Na. Erről ennyit. Mostantól lehet ezt a kommentet linkelni a jövő fanboyainak bármely márka kapcsán.

egy kis négyzetes felugró magyarázó buborék lehetne a tesztek végén, ahol írjátok, hogy a hivatalos ár pedig xy forint amire rámutatva el lehetne olvasni ennek a kivonatát, elkerülve az egyre gyakoribb többszáz kommentes hasonló vihart.. :)

„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law

(#1154) iMagic7


iMagic7
tag

Amúgy meg ,akinek van 230ezre egy 10re ,annak szerintem akad 270 is ....
Persze megértem ,a maradék 40 jól jönne , de azért na :)

[ Szerkesztve ]

(#1155) ferrari1 válasza w333 (#1149) üzenetére


ferrari1
őstag

A szifon most már állandó lett az életemben :B Az igényeimnek már jobban megfelel az alma. Nem zavar a kötöttsége és az, ami vele jár. Kb. 7 év droid után meguntam, belefásultam. Mivel azért nagyon kíváncsi is vagyok, ezért kipróbálok minden olyan új készüléket, ami piszkálja a fantáziám :) Ezért cserélgetem őket. A 10 a mostani kínálatból az egyetlen készülék, amiről az egy hetes használat után sem tudok rosszat mondani. Abban az esetben ha kizárólag androidot használhatnék, gondolkodás nélkül a HTC 10-re adnék ki pénzt :K

(#1156) snorbi82 válasza Bog (#1152) üzenetére


snorbi82
senior tag

Szia!

Nem szeretnék értetlen lenni és ezért kérdezlek. És mi van akkor, ha magától a HTC-től rendelem UK-ból? Jelen pillanatban ugye ott is: 232k. Erre jön még valami vagy már UK ( EU) adózás miatt nekem csak ennyibe kerül? (bár ez nem tekinthető hivatalos árnak ez világos számomra is, mert kevesen rendelünk így). Előre is köszönöm a válaszod. :R

[ Szerkesztve ]

IPhone 15 Pro Max, Iphone 13

(#1157) tDr1v3r válasza snorbi82 (#1156) üzenetére


tDr1v3r
veterán

Arra csak a szállítási költség fog rámenni, se áfa se vám nem mehet rá.

disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

(#1158) Bog válasza snorbi82 (#1156) üzenetére


Bog
HÁZIGAZDA

Ez jelen esetben az 5-ös pont. Nincs extra költséged, EU gari van, nem lehet bibi.
(Nem tudom, hogy ha lenne hivatalos, magyar HTC webshop, akkor ott mennyiért mérnék a cuccot, de szerintem akkor sem lennénk bentebb...)

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#1159) leslien válasza snorbi82 (#1156) üzenetére


leslien
nagyúr

próbáld a Partnero gsm nél lehet h most van neki Eu. s és jóval olcsóbb...

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#1160) petrson


petrson
senior tag

És ha mondjuk innen rendelem, akkor az angol áfa (azt hiszem 20%) is lejön belőle, igaz? Így már csak 425 GBP-nél tartunk, ami azért elég jó ár.

S23 / Watch Active2 / Xiaomi Pad 6

(#1161) snorbi82 válasza leslien (#1159) üzenetére


snorbi82
senior tag

jelen pillanatban, a kőműves, asztalos és hasonló kaliberű pénznyelő szakmunkások meggyőztek, hogy nekem most nem kell új telefon. :D Bár, nagyon szeretnék egy 10est, de a Motorola (Lenovo) új telefonjai is elég meggyőzőek..

IPhone 15 Pro Max, Iphone 13

(#1162) Janez0085


Janez0085
tag

Ha valakit érdekel megválok az enyémtől mert rendeltem egy Gold-ot. Az enyém Silver, EU-s. Nem hirdetem sehol, nem sürgős, ha valakit érdekel írjon privátban.

[ Szerkesztve ]

Eredeti gyártói Samsung, Google Pixel, Realme, Xiaomi,Motorola alkatrésze/szervizelés - Áfás számlával

(#1163) CptAdamica válasza RaveForce (#1153) üzenetére


CptAdamica
veterán

Bírom, hogy mindig akkor jelensz meg, amikor Bog valamit ír és egyből helyeselsz. :DDD

Amúgy tényleg felesleges vitatkozni az árról, ha ennyi a hivatalos Magyarországi ára, akkor ennyi, a birka vegye meg Edigitál-tól, vagy a Media Markt-ból, aki pedig kicsit jobban utána jár, az pedig talál más alternatívát. :)

[ Szerkesztve ]

Megyen!

(#1164) Kronk


Kronk
őstag

Jól látom, hogy még nincsen gyári tehát Htc autós töltő QC 3.0-ás. (tudom, hogy hülye vagyok, de mindig megveszem a gyári cuccokat.)

http://totesz.myminicity.com/

(#1165) w333 válasza ferrari1 (#1155) üzenetére


w333
félisten

Korrekt vélemény ! :R

iPhone 13 Pro Max & iPhone SE

(#1166) RaveForce válasza CptAdamica (#1163) üzenetére


RaveForce
veterán

Mert kb mar senki nem ir rajtatok kivul mert egy olyan belterjes undorito verfan tabor alakult ki hogy hanyas..kiutaltatok minden olyan embert aki nem ilyen... es eleg jo latni hogy Bog meg ennek ellenere sokadjara is tisztazza a dolgokat, de ez mar tenyleg a legalja h ezt is szova kell tenned.. na dagonyazzatok tovabb es szidjatok mindent es mindenkit ami nem htc es aki nem htc fan.. :)

„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law

(#1167) *RLaci* válasza RaveForce (#1166) üzenetére


*RLaci*
addikt

Szánalom vagy ember.....

(#1168) Lacy6 válasza RaveForce (#1166) üzenetére


Lacy6
senior tag

Én úgy látom, hogy rengeteg hTc hater ismét beindult.
Nincs itt semmilyen "vérfan" csak olyan emberek akik nem engedik ezt a sárdobálást és megírják a saját véleményüket. Leírták azt is, hogy a hTc 2 év garanciát tud adni függetlenül attól hogy honnan veszed.

Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!

(#1169) CptAdamica válasza RaveForce (#1166) üzenetére


CptAdamica
veterán

Amikor azt látom, hogy Bog után egyből repülsz is dicsérgetni, akkor már támadnak különféle gondolataim. Ettől függetlenül igen, Bog megőrzi a hidegvérét, de azt hiszem egy Házigazdától elvárható. :)

[ Szerkesztve ]

Megyen!

(#1170) tDr1v3r válasza RaveForce (#1166) üzenetére


tDr1v3r
veterán

Szerintemt pont a Samsung-os tábor csinálja folyamatosan a szidást és a köpkölődést, ráadásul elég alpári szinten... vannak a HTC-nél is érdekes arcok, nyilván, de pont a nagyobbik koreainaknál van a "belterjes undorito verfan tabor" nagyja.

disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

(#1171) ForRedGlory válasza no more (#1103) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Hozzaf ki szolt?

(#1172) Varoz válasza ForRedGlory (#1093) üzenetére


Varoz
őstag

A TouchFLO-ban meg Blinkfeed se volt. Na és? Ettől még hülyeséget mondtál azzal, hogy szaggat a videón a Blinkfeed, mert nem szaggat!
Na, közben direkt megnéztem Blinkfeed videókat, amik az elsőkről készültek. Ott sincs betöltve a fél internet és ha nagyon elindulsz lefele, akkor tölti be. Ami pont így is van jól. Nem kéne, hogy pl. leszívja az összes mobilnetemet, hogy előre betöltsön 600 oldal Blinkfeedet.
Szóval jó lenne, ha máshol trollkodnál, mert ez az állításod se lett igaz! :U

hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)

(#1173) Damage401 válasza tDr1v3r (#1170) üzenetére


Damage401
senior tag

Bocs, hogy belekulelok a müzlibe. De ki kell állnom a Samsung tábor mellett. Mert nézz át a topikba (S7) nézd meg a nickeket, kik rendelkeznek vele és hányan járnak ide át szarozni a HTC. (bocs forreddglory te vagy az egyik aki hangos véleménnyel vagy finoman dobálod nekik a labdát, a másik ilyen kolléga a 600700) Ő jogosan is van itt mivel van ilyen készüléke állítólag!

Szóval legközelebb mielőtt a Samsung tábort valaki sértegeti, nézzenek át oda a kedves topiklakók és nézzék meg hogy onnan mennyien jönnek át ide durrogni.(kemény mag közül egy se)

[ Szerkesztve ]

Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7

(#1174) tDr1v3r válasza Damage401 (#1173) üzenetére


tDr1v3r
veterán

Nem értem hogy hogy merülnek fel az ottani topiktagok, a szakmai iPhone topikból is csak egy nagyon kicsi töredék jár másik telefon híréhez/tesztjéhez kommentálni... itt a diehard Samsung fanokkal van baj (legyen S6, Note 4, akármilyen tulaj), akiknek valamilyen komplexusa van és nincsenek meg anélkül hogy máshol kevernék a sz.rt.

Félre ne érts, vannak HTC-s trollok, nem is egy aki pl. Samsung-al kapcsolatos hírek és tesztek alá megy piszkítani - csak kicsit kisebb arányban vannak azok az emberek a másik táborhoz képest...

disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

(#1175) spawn21


spawn21
veterán

Megint kezdödik? Nincs kedvem ezek a faszságokat olvasni, mi lenne ha mindenki aki szerint a htc drga és szar csak simán kerülné a topikot vagy rosszabb..

Jó lenne olyan ezsmei cseréket folytani, ahol magáról a telefonról szól és annak használatáról

iPhone 13p

(#1176) 600700


600700
senior tag

Olyan HTC gyári hardcase tokot tudna vki linkelni ebayról amit "össze kell alulról csúsztatni? Vhol láttam de sehol sem találom.thx

SAMSUNG UN60JS7000 4K LED TV

(#1177) *RLaci*


*RLaci*
addikt

Na,tegnap végre megjött a kicsike :)) Bitang szép,nagyon egyben van.A rendszer mint a villám.Ez a tok került rá (nekem már máson is bevált) [link] , illetve ez a fólia [link] , amíg nem jön meg ez [link] ,a H+ 0,2mm. Többet később,most ismerkedünk. :)

[ Szerkesztve ]

(#1178) papi77 válasza *RLaci* (#1177) üzenetére


papi77
addikt

Huuhh,ez a nillkin tok nagyon jó!
Egyszerű,de nagyon ott van...

Az első: NOKIA 1611

(#1179) Tiger. válasza *RLaci* (#1177) üzenetére


Tiger.
nagyúr

Van pereme?

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#1180) *RLaci* válasza papi77 (#1178) üzenetére


*RLaci*
addikt

Igen,bevált .Már több telón használtam.Sztem szilikonba ez a legjobb.Már úton van ebayról a füst színű változat.Ehhez a garbon greyhez az jobb lesz sztem.Bár ezzel a teljesen átlátszóval is jól néz ki.

Tiger : Igen van.

[ Szerkesztve ]

(#1181) leslien válasza *RLaci* (#1177) üzenetére


leslien
nagyúr

gratula hozzá.....

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#1182) *RLaci* válasza leslien (#1181) üzenetére


*RLaci*
addikt

Köszi :)

(#1183) *RLaci*


*RLaci*
addikt

Közben a postás meg is hozta a füstös tokot,meg az üvegfóliát.Az majd este megy fel.A tokot egyből kicseréltem.Nagyon jól néz ki.Így van egy víz tisztám eladó.Ezüsthöz,aranyhoz tökéletes választás.1500 postával együtt. :C [link] Róla van szó.

(#1184) leslien


leslien
nagyúr

elérhető már a 1080p/60fps?

Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....

(#1185) kekkola válasza *RLaci* (#1177) üzenetére


kekkola
senior tag

A nillkin üvegfólia top quality sztem is! Ajánlott! Igaz én nem htc10en használtam, de sok egyében nagyon bevált.

O+8T

(#1186) kekkola válasza RaveForce (#1166) üzenetére


kekkola
senior tag

Én nem szeretem a samsungot, nem is tervezek venni, mégsem járok a samsung topikokba, samsung cikkekhez vért hányni... Te és 1-2 jóbarátod ezt minden htc-t érintő cikknél megcsinálod. Kérdés valójában az: miért? (költői...)

O+8T

(#1187) princesama2


princesama2
tag

Sziasztok lenne egy pár kérdésem, remélem tudtok segíteni, illetve hogy nem kérdezek hülyeségeket :D

1. Én még a "régi android" korszakból való vagyok, ezért megkérdem:
Tapasztalható akadás?/össze akad a rendszer?

2. Mennyire melegszik a telefon?

3. 720p-be 60 fps-sel van felvétel? [nem láttam erről info-t sehol de ha van benne 720p 120fps csak bele rakták a 60 fps-t is]

*4. root/rom okkal kapcsolatban venom érdekelne ha valaki használja. Megéri romozni? illetve vissza állni "gyári" állapotra lehetséges?

5. Hol érdemes venni a telót? (lehetőleg magyar bolt érdekelne)

6. Nektek mi nem tetszik a telóban/vagy mi zavar?

Hát így hirtelen ennyi jutott eszembe :C válaszokat előre is köszi :D

[iphone 6 plus ról váltanék]

(#1188) Tiger. válasza princesama2 (#1187) üzenetére


Tiger.
nagyúr

Nekem a hangja nem tetszik, de az iphonhoz képest ez is egy megváltás, szóval nem fogsz csalódni.

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#1189) bakosszabolc válasza princesama2 (#1187) üzenetére


bakosszabolc
tag

Szia.
1. Nyugodt lehetsz a rendszer nem szaggat..lassan 1honapja van meg a telefon de nem tapasztaltam semmi lag-ot, ha fut háttérben sok szar akkor sem.
2. Nalam nem melegedett..talan egyszer éreztem mobil netet akartam használni s nem volt elég térerő.
3. 4k t tud venni gondolom akkor csak tud 720p 60fps t :)
4. Passz
6. Nem tudok rosszat mondani róla eddig. Kamera nekem tökéletes, ujjlenyomat olvasó nagyon gyors, akku majdnem 2nap, kijelzo gyönyörű, töltés max 1ora 15perc 5%rol :)

Simply Clever.:D > NOKIA E75, E52 / NOKIA Lumia800 / HTC One M7 / HTC 10 / Huawei P20Pro

(#1190) spawn21 válasza princesama2 (#1187) üzenetére


spawn21
veterán

Szoftveresen a legjobb droid ez nem kétség.

De minden másban is a top listában van

iPhone 13p

(#1191) marcarc válasza princesama2 (#1187) üzenetére


marcarc
senior tag

1. Nem, vaj sima a rendszer működése.
2. nekem nem volt vele eddig problémám.
3. fps re külön beállítást nem találtam.
*4. Nincs értelme, kétlem h bármilyen 3rd party rom jobban működne.
5. En a smartshopban vettem, EU modell rendes magyar ÁFA-s számlával. Erre vonatkozóan pro és kontra bővebben ha visszaolvasol.
6. Annyi h nem carbon grey-t vettem, mert nem bírtam várni. Illetve egy dolog zavaró meg legalább is nekem, lehet appokat lezárni, mint pl facebook. Ilyenkor amikor megnyitod az appot nem a kód keres jön fel hanem 2 mp re maga az app, majd utána kéri a kódot. Ezt megoldhattak volna jobban is.

Remélem segítettem.

(#1192) ForRedGlory válasza Varoz (#1172) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Nem gond, akkor szerinted nem szaggat. Egyéni preferenciáim alapján ez szaggat, de ettől még nem fogsz meggyőzni. Egyébként is nem tudom miért jössz itt, hogy le kell tölteni a fél internetet meg 600 oldal. Pár kb-os képekről van szó. Kell ám hülyeséget beszélni. Biztos leszívja a mobilkeretet... 200.000+ Ft telefonra van pénz, internetre nem futja. :)) Be kell állítani, hogy ne töltse le a cikket, legalábbis régen még volt ilyen opció. Bár biztos jobban tudod ezt is. Nálam mást jelent a nem szaggatás, remélem ezt felfogod, megérted. Téma lezárva részemről.

[ Szerkesztve ]

(#1193) CptAdamica válasza ForRedGlory (#1192) üzenetére


CptAdamica
veterán

Ezt tényleg nem szaggatasnak hívják, hanem progressziv kép betöltésének, mi is használunk ilyet weben.

Megyen!

(#1194) padararpi


padararpi
csendes tag

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne az ujjlenyomat olvasóval kapcsolatban:

Úgy nézem, hogy picit ferdén van a gomb a foglalatban, a jobb oldala alapból lejjebb van, mint a bal, de ha a bal oldalát lenyomom, akkor a jobb feljebb jön... :) Gyakorlatilag tud mozogni picit a gomb a helyén, mintha nem lenne teljesen rögzítve, de csak fel-le irányban, oldalra nem.

Segítsetek, ez másnál is ilyen?

Amúgy tökéletesen működik.

[ Szerkesztve ]

(#1195) Tyer válasza padararpi (#1194) üzenetére


Tyer
őstag

Fura ez a tok...
Miylen folia van rajta? Mekkora telületet fed???

De hgoya kérdésedre is válaszoljak... én nem nyomkodom :D Csak ráteszem azujjam, és old... amugy nem vettem észre mozgást...

Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120

(#1196) ffodi válasza padararpi (#1194) üzenetére


ffodi
veterán

Ha gombként próbáltad használni, akkor nem csoda, hogy már fel-le mozog. :D

Egyébként a képen az érintett rész jobb alsó sarkában az egy repedés?

Nálam egyébként nem ilyen. :)

"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája

(#1197) *RLaci* válasza padararpi (#1194) üzenetére


*RLaci*
addikt

Az egy érintőpad.Nem szabad,nem kell nyomkodni.Nekem tökéletesen teszi a dolgát.

(#1198) padararpi válasza ffodi (#1196) üzenetére


padararpi
csendes tag

A tok Nillkin féle TPU, viszont alul kicsit eláll, ahol az ujjlenyomat szkenner van, amúgy jó.

Nem repedés, valami szösz. Ez Nillkin 0.3-as üvegfólia, amit erősen megreklamáltam, mert nem feküdt rá a kijelző széleire... Azóta Spigen PTE van rajta, hibátlanul passzol.

Viszont nem gombként nyomkodtam, hanem észrevettem, hogy mozog. Nyugtassatok meg, hogy nem csak nekem...

[ Szerkesztve ]

(#1199) *RLaci* válasza padararpi (#1198) üzenetére


*RLaci*
addikt

Én is ezt a tokot használom.Nekem nem ilyen.Már a sokadik telómon ez van,mind jó volt.Sajnos az üvegfólia nekem sem fekszik rá tökéletesen a szélén,de használható(nillkin h+ 0,2mm).Nem megy alá semmi.A G2 is ilyen volt,de nem befolyásolta a használatot.

(#1200) Tiger. válasza padararpi (#1198) üzenetére


Tiger.
nagyúr

Ez igy elég igénytelenül néz ki :D

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.