Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Nincs bad sector? Ha nem észlelsz lefagyást megakadást kerregést vagy lassulást, akkor nincs gond, de amint észrevehető valami jelenség, akkor vidd garanciáztatni! Addig ne, mert ha azt mondod hogy megnézted HDD sentinellel akkor kinevetnek jó eséllyel. Szóval várj vele..

-
JanR
addikt
Eloszor is az volt a gondom, hogy az asszony hasznalta menetrendszerint (net/excel/stb...) aztan egyszer csak kekhalal. Meg is lepodtem, hogy wtf? Bementem BIOS-ba futtattam egy RAM es egy HDD ellenorzest. A HDD teszt feltunt, hogy nagyon lassu volt igy feldobtam a HD sentinelt, hogy leellenőrizzem a vinyót. Ott ki is bukott. A 2 hónapos gépben 91% kondíció 8 hibás szektor. Néztem nagy szemekkel, hogy pont velem? Aztan gondoltam csapok egy reinstallt ( mert a HD sentinel csinált már ilyet a nagy gépemen is miután feldobtam a W7-et ). Na újra felpakoltam a Vista-t, beállítgattam ezt-azt, de érezhetően lassabb volt a gép, mint új korában. HD sentinel fel, majd teszt, végeredményeb kaptam 86%-os kondíciót és 12 hibás szektort.
Felhívtam a HP-t, hogy ilyenkor mivan és elmondták, hogy ők csak akkor cserélnek alkatrészt, ha a BIOS HDD teszt hibázik, ők a HD sentinel-nek 'nem hisznek'.
Gondoltam magamban jólvan. Gyorsan újradobtam a rendszert - hátha mégszarabb lesz a vinyó és igazam is lett. BIOS-ban a HDD teszt 60%-nál megállt se előre, se hátra.
Beléptem kiváncsiságból a Win-be ezek után és a HD sentinel 'csodák csodájára' 81%-os kondíciót mutatott 16 hibás és 1 súlyos szektorral.
Ezek után felküldtem a HP-nak és szó nélkül kicserélték a vinyót benne. hitachi helyett kaptam egy Samsungot, de érezhető a különbség, megint szépen dolgozik a gép

Röviden ennyi

-
redbull86
aktív tag
-
CsodaPOK
senior tag
Köszi szépen. Megsasolom.
Árakról: én decemberben vettem a notit, asszem 180K volt. Semmilyen más márkából nem találtam hasonló tudású gépet ilyen áron. Se FuSi, se MSI, se Acer, se semmi. Emlékeim szerint jóval 200 felett lehetett csak ilyesmi belsővel gépet találni, olyan 250K környéke. Mostani árakat nem tudom, de akkor nagyon jó vétel volt.
Üzemidő: 2-2,5 óra, nagyon minimumon használva.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Projektor topic
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövedelem
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- PlayStation 5 lemezes Ghost of Yotei Black Limitált
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest