- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spuri2000
senior tag
MySensorok konfigurálása is jöhet.
-
hoodoo86
tag
-
lory256
csendes tag
Ez simma raspbian rendszerre? Mert nekem azon sehogy se sikerul mukodesre birni a gatewayt, mind hibat ad (The following components and platforms could not be set up: xiaomi-aqara)
Viszont raspbian lite-al tokeletesen mukodik, de szerettem volna ha a normal raspbian verzioval menjen. -
toth_janika
őstag
Meg kell találnom ezt a bejegyzést! Isteni leírás, és nagyon elgondolkodtam, hogy én is megcsináljam. Remélem lesz 2. rész.
-
Nitrotitó
csendes tag
Köszönöm!
Nagyon jó cikk! Ez alapján sikerült végre életet lehelnem a Home Assistant-be.
Bár mivel teljesen kezdő vagyok, rengeteg dolog van, amit meg kell még tanulnom.
Valamikor megjönnek nekem is a xiaomi cuccok és akkor biztos fogok szenvedni, de remélem sikerül.
Jöhet a második rész!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari