Hirdetés
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hopsz
tag
Sziasztok,
Én most vettem egy ilyen telot (Telekom) és eddig tetszi, épp hogy elkezdtem belakni, de lenne pár kérdésem:
Ablakos flip tokot vettem rá, viszont az a háttér amit ilyenkor mutat nem változik, a gyári marad. Ezt lehet vhogy változtatni? Illetve ennek az ablak képernyőnek nincs több oldala? zenelejátszó, időjárás, stb, mert hiába húzom oldalra, nem reagál semmire.
Illetve 1-2 alkalmazás betű mérete, számomra túl nagy, és így hiába a 5.2-es kijelző, tekergethetek lefele, mert alig tud vmit megjeleníteni. Lehet ezt vhogy állítani? A teló betűméretét már levettem kicsire, de ez nem hat ki az appokra (messenger, gmail)
Jelenleg B120 van rajta még alapból, de hiába keresek frissitést, nem nagyon ad ki sehol.
Pedig pár kolléga írta már, hogy a zsír új Telekomos teló már frissit.Ui.: Eddig nem volt fehér telom, de ez vmi meseszép fehérben, fehér fliptokkal
(Telekomnál lehet kapni 3000pénzért amúgy ha vki ilyet keresne.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest