- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztiviii
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy itt találkoztatok már olyannal akinek az értesítési led elhalványult? Alapból sem volt erős, de a napokban vettünk páromnak egy H8-at. Egymás mellé rakva a két készüléket iszonyatos különbség van. Szerintem az övében nagyobb, illetve fényerőben biztosan erősebb az újabb készülékben a led. Nyilván nem egy túl komoly probléma, csak érdekelne, hogy az újabb készülékek esetleg nagyobb fényesebb ledet kaptak vagy február óta ennyit halványult az enyém?
-
Sanki
addikt
válasz
legenda007 #25398 üzenetére
Páran már írták, hogy felrakták. Mi a kérdésed?
-
legenda007
aktív tag
B399 t felrakta már valaki?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
szepi23 #25381 üzenetére
Az az igazság, hogy nem fogsz nagyon nagy különbséget találni. Gyorsaságban, fluidságban felveszi a versenyt simán a H8. Akkor mi a különbség? S8 18:9 kijelző+edge. I7 ios......de ennyi. Aztán ki ki döntse el mi vonza. Én pl a mate 10pro-ra pályázok. Miért? 6 coll és 18:9 kijelző, de másban mindent hoz a H8!
Ui: negatívum: i7 az ios11 pocsék, S7e meg sok kijelzőhibás pl.......
-
pogi1
tag
http://napidroid.hu/ujabb-honor-telefonokra-erositettek-meg-az-oreo-frissitest/
-
szendo777
tag
Sziasztok, Gyári visszaállítás után van mód a törölt képeket visszahozni?
-
Lackooo84
nagyúr
Most nem értem, erre a telefonra a "3+3+3"-ból a 3 év gari nem vonatkozik?
-
szepi23
tag
Igen, nekem sem egyértelmű, hogy az IOS felé menjek. Az egyetlen előnye (számomra), hogy a szűk családban mindenkinek az van (feleség, gyerekek) és tapasztalatom szerint a gyermek kontroll része pazar. Tényleg. Felségem szereti, de telefon-szociális háló-multimédia fogyasztás vonalon mozog csak.
-
szepi23
tag
Sziasztok!
Egy tökéletes Honor 8 64 GB "boldog" tulajdonosa vagyok, kb. egy éve. Nincs vele semmi bajom, annak idején a H7 után nem jött más szóba, mert kellett a Dual Active funkció. Most úgy hozta az élet, hogy elég egy sim kártya és van lehetőségem bármilyen telefont választani. Igazából nincs bajom a H8-al, csak kicsit unalmas. Gondolkodtam S8-on, IOS vonalon is, de szívesen fogadom a Ti javaslataitokat is. Főleg az érdekel, hogy aki ezekről/ezekre váltott a H8 ellenében mik idegesítik az új telefonokban. Az előnyökről olvasok csak mindenhol.
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Bazsee71 #25369 üzenetére
Nekem 10 perc sem kellett, amiben benne volt az sd kártya csiszolása. A trükk amit én alkalaztam az az, hogy az sd kártya és a sim között nem teljes felületre tettem kétoldalú (egyébként az is nagyon vékony) ragasztót, hanem csak a sim kártya 2 szélére, a magja alá nem, így még vékonyabb.
-
Bazsee71
őstag
válasz
Lackooo84 #25368 üzenetére
Ezt anno én is megcsináltam egy szűz SIM-kártyával, egy béta verzióval ráment 2-3 óra, de végül sikerült, egy Samsung EVO SD-re ráapplikálni a SIM-et. Öröm, boldogság, SIM-kártya regisztrál. Majd kiderült, hogy a T-nél rossz számot regisztráltak a kártyára, és csak cserével orvosolható. Azóta nem próbálkoztam...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Samanbacsii #25367 üzenetére
-
glacious
addikt
válasz
ANDROID??? #25346 üzenetére
Időközben kimatekoztátok.
Nem, csak hasonló.Méretben egy A5 2016 közelebb van, de ugye annak teljesen más a felépítése.
-
Ra3
őstag
Sziasztok, ha minden igaz holnaptól én is Honor 8 tulaj leszek, kicsit olvasgattam a topicot, az akksival kapcsolatban lenne kérdésem, páran írták hogy egy év alatt észrevehetően leromlott a kapacitás, az érdekelne hogy ez mennyire jellemző, illetve hogy van-e rá valami módszer hogy ennek elejét vegyem.
Nem fogom egész nap gyűrni a telót, csak munkában netre, fbre ránézni, meg fényképezni. Otthon, hétvégén nem is nagyon lesz gyepálva, arra van egy Huawei M3 tablet, ugyanilyen hardverrel amivel nagyon meg vagyok elégedve, azért is ugrottam bele a H8-ba, nem sűrűn lesz kihasználva de akkor menjen rendesen. -
ANDROID???
addikt
válasz
rosejbli #25359 üzenetére
Ez elvileg használható, kicsit faragni kell a nyílásokon.
Még mindig jobb mint a P8 Lite 2017 vagy jó rá vagy nem 360-as tok első lapja a honor sima tpu hátlapjával együtt rárakva. -
zoltan6
addikt
Én is boldog tulajdonosa lettem egy ilyen telónak,illetve páromnak vettem karácsonyra,kérdésem az lenne,hogy milyen tokot ajánlotok hozzá? a gyári S-View Book tok az milyen?jó? illetve hogy mutatna ez a tok fehérben egy kék készüléken? Azért gondoltam erre mert most is hasonló tokja van páromnak az s4-hez,csak azon nincs nyílás a kijelzőnél.
-
rosejbli
senior tag
Bátyámnak van p9-e és jó a honorra is a tokja. Annyi a különbség, hogy az ujjlenyomat olvasó meg a kamera nem ugyanazon a helyen van.
-
Tc_81
csendes tag
válasz
A két telefon hasonló kinézetű, de különböző méretű. Asszonynak p9 lite 2017 van, nekem meg honor 8. a H8 tokkal akkora mint a másik tok nélkül.
Viszont ha árukeresőn összehasonlítjátok, mutatja is a méretbeli különbséget.https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/fn:termekek-osszehasonlitasa:honor-8-32gb-p343863286,huawei-p9-lite-2017-p361018799/
-
rosejbli
senior tag
válasz
ANDROID??? #25355 üzenetére
De ez nem honor8 lite, hanem p8 lite
-
ANDROID???
addikt
válasz
rosejbli #25350 üzenetére
Amennyiben a méret azonos, akkor ez jó lehet...
-
Lackooo84
nagyúr
Sikerült belefaragni a második simet is. Először a kb. 4 éves vodás karimat próbáltam mivel az úgyis micro sim volt csak, de annak vastag az alján a chip magja, szóval esélytelen, hogy beférjen, viszont a telekomos kártyák nagyon jó vékonyak, valamint szépen könnyedén kijönnek a "házukból". Így a telekomos ment az sd-re, ma meg kértem egy új nano simet a vodánál.
-
Surplus
tag
válasz
EstherD #25349 üzenetére
Kell hozzà az eu-s zip is. Letéltöd mind a kettöt és kicsomagolod. A dload mappàba bemäsolod a nagyobbik kibontott zip-et, ami egy app kiterjesztésü. Majd dloados modszerrel telepited. Ha meg van, ugyanezt kell eljàtszani a kisebbik méretüvel is. Legalàbb egy cache törléssel meg befejezni.
-
rosejbli
senior tag
válasz
Annyi a különbség, hogy a litenak csak egy kamerája van.
-
EstherD
csendes tag
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teammt.gmanrainy.huaweifirmwarefinder&hl=hu
Ismeri valaki ezt az appot? Mennyire biztonságos, megéri használni ha újabb firmware-t talál, mint ami a telómon van? -
mati12
senior tag
Most látom,hogy megelőztek...
-
ANDROID???
addikt
válasz
rosejbli #25337 üzenetére
Kell egy tok a mindennapokban, az valószínű egy Nillkin átlátszó lesz, és kell egy tok amikor melóba viszem a telefont és ott meg nem mindig tiszta a kezem. A P9L-re találtam anno, de a H8-ra nem, ezért gondoltam ha nincs olyan tok, akkor majd valami nagyon hasonlót amit azért lehet még használni. Természetesen a legjobb az lenne, ha H8-ra való lenne
A P9L-nél bevált ez a módszer karc nincs rajta, ha tudom, hogy a retekbe megyek, akkor az elöl-hátul tokot teszem rá,m az is "szilikon", és ha onnan eljöttem lekapom és felteszem a Nillkin átlátszót.
-
rosejbli
senior tag
válasz
ANDROID??? #25336 üzenetére
De miért nem erre a telefonra való tokot veszel?
-
ANDROID???
addikt
válasz
rosejbli #25335 üzenetére
A P9 Lite tokja nem jó rá,lötyög benne.
Ez jó lehet, ez nem karcolja össze ha pár naponta egy nap erejéig felkerül??
-
rosejbli
senior tag
válasz
ANDROID??? #25333 üzenetére
Talán a p9
-
glacious
addikt
válasz
ANDROID??? #25333 üzenetére
A honor 8 lite=p8 lite 2017=p9 lite 2017, a negyedik nevét nem tudom
-
ANDROID???
addikt
Melyik Honor/Huawei hasonlít formában méretben leginkább a Honor 8-hoz?
-
keszi1991
tag
válasz
DaWehun #25302 üzenetére
Hali, en is 16okt/nov be vettem, es brutal mennyit romlott az akksi idő! Annokb másfél napinta töltöttem ahogy epp volt időm, de soha nem esett 20%ala es 90%ig töltöttem kb mindig! Most mar ott tartok h napkozbe fel kell rakjam mert felek nem bírna ki reggelig.. Es ugyanarra hasznalom, fb,net,insta,viber,coc, ennyi! Szoval aki azt mondja h nem romlott az akksi minisege 1ev utan az hazudik v nem hasznalja a telefonját semmire! Imadom a telefont de miert nem lehet egy normalis akksit belerakni a mai csucstelikba.. Nem ertem
-
Seduxen33
csendes tag
válasz
johnsmithnex #25326 üzenetére
Sziasztok. Hétfőn elküldtem garanciába az asszony telefonját, mert fogja magát és kikapcsol random töltöttség mellett. Dicséret a TMXnek, hogy pénteken már a kezébe is vehette... Viszont a szerviz papíron cseréltnek irt fődarab, akkufedél+ ujjlenyomat olvasó, akksi ellenére a telefon ugyanúgy kikapcsol mint előtte. A hátlap valószínűleg új, legalábbis védőfólia van rajta. Mi a szart csináljak? Küldjem vissza még egyszer vagy borítsam rájuk az asztalt? Anno a Galaxy Alphámmal csinálták ugyanezt...
Help!
-
johnsmithnex
tag
válasz
Gabócza #25321 üzenetére
Nekem is ezt csinálja az Alpine fejegységgel.
Beiindítom az autót bluetotth már bekapcsolva, zene indul. Minden oké.
Menet közbe lecsatlakozik és csak a telefonon szól. Majd bluetooth beállításokba újracsatlakoztat és jó.
Pár nap múlva, kocsi indít, telefon nem csatlakozik. A fejegység látja és azt jelzi higy csatlakozva van, a telefonon is azt jelzi de a zene nem megy át... -
ANDROID???
addikt
válasz
royslade #25322 üzenetére
Nem, mert az elöl nem védi a kijelzőt. Ez két darabból van összerakva és elején hátulján ott a tok.
-
royslade
tag
válasz
ANDROID??? #25319 üzenetére
-
Sziasztok, kb. 3 hete van Honor 8-am, amivel teljesen meg vagyok elégedve, egyetlen gondom van csak.
A kocsimban van egy Sony bluetooth-os fejegység, amihez pár napig tökéletesen csatlakozik és működik a telefon, majd 4-5 nap múlva már nem. Ha újraindítom a telefont, akkor megint jó pár napig.
Mi lehet ennek az oka?Köszi előre is...
-
Peter.70
addikt
Akkor most mégis lesz oreo H8-ra? [link]
-
ANDROID???
addikt
Sziasztok!
Úgy néz ki klubtag lettem
Tervben Nillkin átlátszó tok beszerzése, esetleg cafele, bár abból nem tudom van-e átlátszó tok.
Aki Nillkin Nature tokot használ, melyik üvegfólia vált be? Az egyik bolt bezavart, azt az infót adták, hogy a teljesen takaró fólia nem lesz előnyös a Nillkon tok használatával.Ilyen tokot lehet kapni H8-ra?
Sorry, a gagyi milyen tokot stb kérdésekért, de még az elején vagyok, eddig szimpatikus a készülék, majd kiderül két kártyával hajlandó lesz-e végigvinni 2 napot
-
Lackooo84
nagyúr
-
DaWehun
tag
2016. októberben vettem a telefont, de mostanra ért el odáig, hogy észrevehetően csökkent az akksi idő.
eddig 2-3 naponta töltöttem, mert nem volt rá szükség előbb. sosem merítettem 20% alá és nem hagytam sosem túltölteni az akksit, nem volt rajtahagyva éjszakára mégis itt tartok most. a Honor 6-osom másfél évesen egész napos használat mellett és éjjel-nappal wifihez csatlakozva bírta 2 napig fixen.
kár, hogy ez a telefon nem fogja megérni a másfél éves kort sem... pedig nagyon szeretem. nem értem miért ennyire szánalmasak a gyártók, hogy egy telefont nem lehet 1-1,5 évnél tovább használni mert vagy tönkremegy benne az akksi vagy a gyártó bassza el valami frissítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Elektromos cigaretta 🔞
- Path of Exile (ARPG)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- PS Plus előfizetések
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest