Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pászka
tag
válasz Misi1980 #766 üzenetére
Na tegnap én is újrahúztam a telót. Nagyon jó lett, viszont nálam sem él a névjegyek rendezése gomb. Egyéni értesítő hangokat nem használok csak a két sim csörög másként de úgy látom ez üzemel. Az email fiókókat meg a K9-mail-ben konfigurálom és ott ki lehet választani egyéni csengő és rezgő hangokat, úgy látom ez is működik. sms hangot még nem konfiguráltam. Viszont lett új opció a kamerázásnál mégpedig a timelapse valamint a széles lencsenyílásos fotózás is változott. A széles lencsenyílással készített fotónál utólag megjelenik egy 3D ikon ami még nem tudom mire jó.
AMD Ryzen 5 5600x // ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI // ASUS GeForce Dual V2 RTX 3060 12GB OC GDDR6 // G.Skill 32GB /3200 Aegis DDR4 RAM Kit (4x8GB) CL16 (F4-3200C16D-16GIS)
-
DeadmaN89
csendes tag
-
pászka
tag
válasz Misi1980 #763 üzenetére
Köszi akkor lehet hétvégén ha lesz annyi időm nekiállok én is egy frissítésnek. A H6 topik összefoglalóját végigolvastam... Azért ha addig van vmi érdekesség a lollival kapcsolatban bevésheted ide.
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 5 5600x // ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI // ASUS GeForce Dual V2 RTX 3060 12GB OC GDDR6 // G.Skill 32GB /3200 Aegis DDR4 RAM Kit (4x8GB) CL16 (F4-3200C16D-16GIS)
-
JoeCockBill
senior tag
válasz Misi1980 #714 üzenetére
"Indítsuk el a telefont bootloader módban, ehhez nyomjuk a hangerő le gombot, majd csatlakoztassuk a telefont az USB kábelen keresztül.
Pár másodperc és már ott is vagyunk.Fehér háttér, középen a zöld robot, alatta pedig az infó: Phone Locked/Unlocked, ami a Bootloader állapotára utal."új videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest