- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peanar
senior tag
válasz viktor19816 #607 üzenetére
Próbáld meg, állítsd át a "rosszat" 2/3/4G-re, a másikat meg 2G-re. Tudom, hogy az utóbbin van a neted, de így ki lehetne szűrni, hogy nem e a 2G a ludas...
-
peanar
senior tag
válasz viktor19816 #605 üzenetére
Mindig a másodiknak beállított a problémás, függetlenül hogy melyik kártya hol van? Mindkettőnél meg tudod adni, hogy 3/4G, vagy csak az egyik, a másik pedig 2G?
Az a baj, hogy nincs nano kártyám, nem tudom kipróbálni... -
sonyzs
csendes tag
válasz viktor19816 #524 üzenetére
Üdv Mindenkinek!
Végül megoldódott a probléma? Mi volt a megoldás?
Nekem is hasonló gondom van a telefonommal (PE-TL10): a Telenor-os micro SIM a 4G-s tökéletesen működik, telefonáláskor kifogástalan a hangminőség. Ha azonban a Telekom-os 2G-s nano SIM-et használom, akkor beszélgetéskor a hang szaggat, eltorzul, gyakorlatilag élvezhetetlen. A jelenség ráadásul nem állandó, mégis elég gyakori ahhoz, hogy megkeserítse az életemet.
Azóta egyébként mindkét szolgáltatónál SIM kártyát cseréltem, de a problémát nem oldotta meg. Egyéb hibajelenségre nem lettem figyelmes, a térerő nem ingadozik, nem dobál le a hálózatról.
Van valakinek ötlete? Előre is köszönöm a segítséget!
-
koxminator
senior tag
válasz viktor19816 #556 üzenetére
Edigitalos H6+-od van? Ott még nem nagyon jött ki sok frissítés, ha jól tudom, B141-gyel jelent meg.
A kínai PE-TL10-en sem volt, B133 után jött a B145. Ha jól olvastam, nem sikerült még a "magyar" Edigitalos készülék romot felrakni kínaira.Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
peanar
senior tag
válasz viktor19816 #554 üzenetére
Elindítod a frissítés appot, majd rányomsz a frissítésre. Itt találsz leírást a változásokról! Ha letöltötte a frissítést, akkor rányomsz a telepítésre.
Android verzió maradt 4.4.2. -
peanar
senior tag
válasz viktor19816 #549 üzenetére
Igen, ez gyári rom, jobban mondva a multi language verzió.
Ha nincs belepiszkálva a telefonodba (cwm, appok fagyasztása, local.prop átírás), akkor rákeresel a Frissítés appal, letöltöd és telepíted, aztán örülsz -
peanar
senior tag
válasz viktor19816 #524 üzenetére
Akár lehet kártya gond is. A legegyszerűbb módja a kiderítésének, ha az ismerősi körödből tudnál valakitől kérni pár perc erejéig egy sim-et és lepróbálod, hogy azzal mit csinál.
-
JoeCockBill
senior tag
válasz viktor19816 #422 üzenetére
32es. nem ott vettem, de oda van írva
új videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- Exkluzív órák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- EA Sports WRC '23
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...