Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- New Game Blitz - 2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktor19816
csendes tag
Itt a leírás: [link]
Adatkommunikáció terén mondhatjuk, hogy mindent tud, amit egy felsőkategóriás telefontól elvárunk. Dual SIM-es, méghozzá Dual Active, van CAT6-os 4G FDD-LTE, Bluetooth 4.0, Wi-Fi, GPS (GLONASS-támogatással), NFC, még SD-kártyát is helyezhetünk a készülékbe akár 128 GB-ig (ilyenkor sajnos be kell áldoznunk az egyik SIM kártyát a tárhelybővítés oltárán).
[ Szerkesztve ]
-
Csarlee
tag
Pl. a legtöbb okosórában van NFC a bluetooth mellett, mert ezzel is "párosodnak". Régebben a T-nek volt olyan tesztje, hogy NFC képes telefonokat lehetett PayPass-os bankkártya terminálnál használni fizetésre és akkor a telefonszámlához csapták a vásárlást. Ja, meg lehet NFC-s matricákat venni és azt felprogramozni. Beszállsz az autóba és átvált autós módba, szóval ilyesmikre jó az NFC.
[ Szerkesztve ]
-
JoeCockBill
senior tag
hát azért kevésbé kényelmes mint a messenger, legalábbis nekem. funkciókban is jóval szerényebb ez a megoldás. persze ha csak néha írogatnék róla hébe-hóba akkor bevállalnám, de mindenkivel így kommunikálok, nincs viberem skypeom whatsappom, semmi ilyesmim
új videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
-
JoeCockBill
senior tag
használom, legalábbis a facebook app helyett (is), de a chat elég körülményes lenne így, akkor már jobb megoldás lenne a Disa, de azzal meg az volt a bajom hogy nem lehet beszélgetést némítani (legalábbis amikor próbáltam nem lehetett). lehet adok neki még egy esélyt.
új videoklippünk: https://www.youtube.com/watch?v=eg1ZCT_agpU
-
peanar
senior tag
Igen, 3G minden ok vele. A 32GB, ami nekem van, tudja az 5Gs Wifit, azt viszont nem tudom, hogy ehhez a kis tesója hogyan viszonyul!
Mivel mindegyik (fajta) telefonnak külön saját romja van, és nem ajánlatos egyiket a másikra felhúzni, nem tudom pontosan a különbségeket, de azonos verziójú romoknál, nyilván valóan a telefon hardveres részéhez szükségeltetett szoftver(rész)ekben térnek el egymástól (pl. NFC, egy vagy két sim-es a készülék). -
peanar
senior tag
Szia!
Csirkeláb (csak) a tárcsázóban található, legalább is a legújabb romnál (PE-TL10 készülékem van), mégpedig az adott telefonszámhoz hozzá illesztett országot írja ki kínaiul.
Hogy meddig bírja az aksija, ezt így ilyen formában nehéz megválaszolni, itt ugye erősen befolyásolja az adott személy felhasználási szokásai!! Nekem utoljára 1 nap 10 óra után kellett feltennem töltőre és ez az idő alatt közel 6 óra kijelzőidőt tudott produkálni! (pontosítva: 1n 10ó 30p-nél 5ó 43p kijelző idő, aksi 3%-on, előtte meg 17ó 15p-nél 6ó 46p kijelzőidő, aksi 20%-on)
A romoknak mindig lesznek apróbb hibái, de ez igaz asz összes konkurenciára is, ezt eltekintve szerintem nagyon szuper készülék, pár napja van a birtokomban, de nagyon meg vagyok vele elégedve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest