Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plexicushio
senior tag
A legolcsóbb telefon amennyit az utóbbi 10 évben időben telefonért adtam, de elvárásokon felül teljesít.
Első héten az akku úgy tűnik nem lesz valami combos, aztán elfogadható szintre beállt. SOT időt nem tudok mondani.
A kamera -nem elegendő fényben- kritikán aluli. Vibert használom, semmi gond. Ment már nem egyszer 2 hét feletti folyamatos üzemidővel is probléma nélkül, és én indítottam újra mindig, nem volt galiba.
Ami az én problémám, hogy az itthoni ismert wifi hálóra nem csatlakozik azonnal, vagy rá kell eröltetni a listáról, vagy várni kell rá pár percet.
Szerintem meg simán best buy. Fólia volt rajta gyárilag, amit a külön rendelt tokkal kaptam, még nem kellett felhasználnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium Gyári Apple garanciával!
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest