Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milán13
tag
válasz
ribarszki #53 üzenetére
Persze értem és jogos. Én is szemezek egy Irobot 980-sal, ami, ha jól tudom akkor a jelenlegi fejlesztés csúcsa a márkán belül. Eddig 3 közeli ismerősöm használ irobot porszívót és mindenki meg van vele elégedve. Persze jó lenne hazahozni egyet és egy hétig tesztelni. Főleg az új jövevényünk miatt gondolkodom benne, hogy az általános tisztaság jobb legyen. Van olyan idegennyelvű honlap ahonnan tájékozni szoktál aktuális porszívó vagy más háztartási kütyü vásárlása előtt?
Üdv, M.
-
Milán13
tag
Sziasztok!
Egyetértek malwy kollégával. Szerintem sokaknak segítenének a konkrét ajánlások árkategóriánként.
Illetve jó lenne bővebben olvasni a robotporszívók térnyeréséről is
Úgy tűnik, hogy a robotporszívók jók az általános, napi takarításra, de heti egyszer végig kellene menni a sarkokon egy rendes porszívóval.
Jelenleg Samsung porszívót használok, aminek a csövén egy előszűrő található, ami a nagyobb porszemeket, szöszöket, porcicákat összegyűjti, ezért a porzsákba csak a finom por kerül.Üdv, Habzsi
Új hozzászólás Aktív témák
lo Porszívó vásárlás előtt állóknak szeretném összefoglalni a legfontosabb tudnivalókat, hogy a kínálat erdejében eligazodva tudjanak dönteni.
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest