Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ribarszki

őstag

válasz Milán13 #52 üzenetére

Szia!
    Tudatosan kerültem a cikkben, hogy nyilvánosan bármilyen márkát is ajánljak, s ezt az elején is leírtam, méghozzá 3 okból:

1, Ahhoz, hogy egy cikkben objektíven tudjak márkát ajánlani, egyrészt le kellene tesztelni a Mo-n kereskedelemben kapható összes porszívót, ami lehetetlenség. Természetesen szubjektív véleményem van úgy általánosságban a márkákról, de ez saját tapasztalat és nem szerettem volna semmiképpen belevinni a cikkbe.

2, Ha mégis ajánlanék márkát, s valaki az alapján venne porszívót, de nem jön be neki akkor engem emlegetne :) S ezt így nem vállalom fel.

3, Ha írtam volna konkrét márkákat, itt a hozzászólásokban kitört volna a 216. márka világháború, amit megintcsak nem akartam :N

Persze ha valaki segítséget kér, megkeres privátban, az már más eset. Úgy szívesen elmondom a tapasztalataimat, véleményemet, ajánlásomat kategóriánként. De felelősséget nem vállalok ;)

(A markolat alatti ciklon előszűrő valóban kimaradt. Ezt a hiányosságot orvosolni fogom, köszönöm.)

(A robotporszívó annyira más terület, és jelenleg még tőlem is annyira távol áll, hogy egyáltalán nem érzem kompetensnek magamat, hogy ennék többet írjak. Én is csak most szemezek eggyel kíváncsiságból, hogyan is működnek.)

Új hozzászólás Aktív témák