Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Szia!
Tudatosan kerültem a cikkben, hogy nyilvánosan bármilyen márkát is ajánljak, s ezt az elején is leírtam, méghozzá 3 okból:1, Ahhoz, hogy egy cikkben objektíven tudjak márkát ajánlani, egyrészt le kellene tesztelni a Mo-n kereskedelemben kapható összes porszívót, ami lehetetlenség. Természetesen szubjektív véleményem van úgy általánosságban a márkákról, de ez saját tapasztalat és nem szerettem volna semmiképpen belevinni a cikkbe.
2, Ha mégis ajánlanék márkát, s valaki az alapján venne porszívót, de nem jön be neki akkor engem emlegetne
S ezt így nem vállalom fel.
3, Ha írtam volna konkrét márkákat, itt a hozzászólásokban kitört volna a 216. márka világháború, amit megintcsak nem akartam
Persze ha valaki segítséget kér, megkeres privátban, az már más eset. Úgy szívesen elmondom a tapasztalataimat, véleményemet, ajánlásomat kategóriánként. De felelősséget nem vállalok
(A markolat alatti ciklon előszűrő valóban kimaradt. Ezt a hiányosságot orvosolni fogom, köszönöm.)
(A robotporszívó annyira más terület, és jelenleg még tőlem is annyira távol áll, hogy egyáltalán nem érzem kompetensnek magamat, hogy ennék többet írjak. Én is csak most szemezek eggyel kíváncsiságból, hogyan is működnek.)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Porszívó vásárlás előtt állóknak szeretném összefoglalni a legfontosabb tudnivalókat, hogy a kínálat erdejében eligazodva tudjanak dönteni.
- Telekom mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Autós topik
- Mobil flották
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest