- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stargun!
tag
Az Arctic Cooling PWM-es ventijeinek nagy előnye, hogy kaszkádosítható vele a PWM jel. A mai alaplapokon a CPU-nak úgyis négytűs PWM-es a csatlakozója, ha a többi alaplapi ventilátcsatlakozóé nem ilyen, akkor az AC ventiből lehet továbbküldeni ezt a PWM jelet több ventilátorhoz is.
Ilyen módon a VGA is akkor hűl jobban, ha a procit jobban kell hűteni, a kettő úgyis egyszerre terhelődik jobb esetben.
-
ddekany
veterán
"Asus M2N-E. Ez egész jól szabályozza a ventilátorokat, amiből négy van. Lehet nekik Silent, Optimal és Performance beállításokat adni."
Na pont ettől szoktam rosszul lenni... naná hogy nem fogjék eltrafálni, hogy a nem-gyári hűtőt hogy kell hajtani. És nehogy ám betegyenek akár csak egy nyamvadt 2 pontos szabályzó görbét BIOS Setup-ba, aminek te adod meg a két pontjának a 2-2 adatát... áááh, de bonyolult is lenne, megint hívhatnák a NASA-t. És, akkor azzal ne adj isten még akár egy fix feszültséget is beállíthatna a felhasználó, és akkor nem kell fanmate-t venni, és akkor mi lesz??? Húha! Vigyázzunk tisztelt alaplapgyártók! A fos az fontos!
Igen, van SpeedFan is földön, szerencsére. Sajnos az alaplapgyártók annyit nem tesznek meg, hogy legalább azt támogassák (közel sem minden lappal működik, főleg nem teljeskörűen); inkább írnak saját csiricsáré szabályozót, ami legalább jó bugos is meg helyből béna. A másik meg, hogy azért a BIOS Setup-os beállítás sokkal de sokkal megbízhatóbb lenne. Különösen gondoljunk itt olyan gépekre, ami nem a tieid, csak te rakod össze. Ja, és az menne Linux alatt is, stb.
De ezek ilyen "SmartFan" vagy "Q-Fan" beállítások amiket mondasz, azaz azok valamilyen hőmérséklet függvényében választják a fordulatszámot. És nehogy már ki lehessen választanai a GPU hőmérsékletet, mert nem tudom mit csinálok. Na most akkor hogy van ez nálad?
-
Skizz
addikt
-
Szlovi
senior tag
Azért mondtam,hogy AC koppincs,mert látszik,hogy ésszel csinálta, jobb ár/érték mutatója van a hozzádott plusz kiegészítőkkel...és tetszik ez is meg az AC féle is!
Pl. a TT féle TMG sorozatú VGA/CPU coolereken is látszik,hogy AC koppintás... ami meg ész nélküli,szerintem... és nem is tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest