- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
A HT egy baromság volt az Intel részéről. A programok nem használják ki. Nem is fogják. Mert a HT nem engedi meg a programszálak korlátozások nélküli különválasztását. teljesen világos, hogy lesznek olyan programok amiknek ez jó és amelyeknek ez nem jó. Viszont a programokat nem elég többszálúsítani, hanem a HT -re is figyelni kellene. Mármint hogy mik azok a feladatok amik szétbonthatóak és mik azok amik nem.
HT esetében nem szétbontható feladatok külön programszálba kerülnek és mivel függőség van közöttük ezért nem hogy gyorsulás hanem egyenesen lassulás lesz belőle. Ezért kétélű a kard, mert a saját kezünket is meg lehet vele vágni.Irodai felhasználásban (táblázat, szöveg szerkesztés, pasziánsz, levelezés) lassulás esetén sem okoz gondot a felhasználónak.
Szerverek esetében más a helyzet. Általában nem azért adnak ki pénzt a cégek, hogy lassabb gépet vegyenek, miután bedőltek minden marketingszövegnek és ferdített valóságnak, aztán belövik a cuccot és kiderül, hogy felét sem hozza a marketingdumának. Nem tudom mely területeken hogyan számít a HT pontosan, de egyet igen. Adatbázis szerverek esetén megtáltosodik a gép ha nincs HT. Amiket mi használunk azoknál 50% körüli a gyorsulás. Gyakorlatilag nem hittem a szememnek, hogy letérdel egy adatbázis szerver a HT től. Nem néztem meg mindet, és biztos verziók között is lehet különbség. Ettől függetlenül mellbevágó a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest