- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
Aktív témák
-
Darth Vader
csendes tag
En eddig egy okot talaltam. Lehet,h mas volt az igazi ok.
Ezt az Understanding Linux Kernel konyvben talaltam.
Ez pedig a portolas nehezsege. Egyebkent pedig szerintem nem jo indok, hogy nagyon lelassulna. Valamit bizotos, h lassulna tole a vegrehajtas, de a nyereseg sokkal nagyobb lenne. A stack felulirasa ezzel a modszerrel kivedheto lenne, mivel van kulon stack tipusu szegmens, mely megegyezik a data szegmenssel, csak ez lefele bovitheto.
Amennyiban a stack-et egy kulon szegmensben teszik, akkor megoldhato a stack teljes elkulonites. Igy meg veletlenul sem lehet bele irni, mert a szegmens hatar atlepesenek elso kiserletekor altalanos vedelmi kizaras keletkezik. Innentol kezdve jon az oprendszer es azt csinal a progival amit akar.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Intel I7-6700 / 4 mag / 8 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 2700X / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest