Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Szerintem meg sokan fejlesztenek ilyen spec porgramot, pl. en is. De jo, akkor sokakat nem erdekel a memoria savszelesseg, meg amugy is csak egy szaluk van. De azoknek nem is kell dual proc plane quad core-ral... Nekem spec kell, mag masoknak is, meg az intel is ezt gondolta, hogy kell, kar hogy nem kerdezett meg teged, tok sok penzt megsporolhattak volna, ugye?
Intel® Smart Memory Access uj feature, nem tudom, megvolt-e. Kulonosen egy p4 vs athlon meresben (leven Bensley feature, szal Dempsey, Woodcrest vagy Clovertown kell hozza, nem p4). De kulonben nem is ertem. Ha egy teszt megmeri, hogy mekkora a memoria latency egy rendszerben, mondjuk 250 orejel ahogy irtad, akkor miert is azt meri, hogy mi van akkor, ha elotte 250 orajellel kiadom a prefetch utasitast? Mert ha azt merne, akkor ugye a cache latencyjet merne meg, es nem a memoriajet. Na mind1...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest