Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
robyeger
üzenetére
En nem akartam 8 magnal kevesebbrol beszelni, teljesen mas dolog 4 core-nal megtomni a buszt, mint 8 core-nal. Mivel elvileg holnap kijon a vambol a Clovertownos gepem, igy mostmar majd eloben tudom vizsgalni.
Mivel már a nagyobb órajelű Woodcrest-ek is 1333 FSB-sek, egyértelmű, hogy majd a Clovertown-oknál is min. annyi lesz. Lehet hogy desktop platformra szánt Kentsfield maggal kevered?
Nem keverem, es ez nem igy mukodik, a Clovertownban 2 chip van egybe tokozva, ezert mindkettot ra kell kotni ugyanarra a buszra, egyelore nem sikerult megoldaniuk csak 1066-on a mukodest. De meg nincs is kiadva, ugyhogy addigra lehet, hogy meg lesz oldva 1333-on is. De egyelore nincs, es ebben az allapotban az a mondas, hogy nem varnak nagy benchmark eredmeny novekedest, hiaba a tobb core, mert nem lesz nekik eleg adat. Persze a benchmarkok leginkabb az ujsagirokat erdeklik, engem meg leginkabb az, hogy az en proggim hogy fut, szal majd meglatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi