Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dassler
őstag
Amúgy indiszkréten megkérdezem: AMD-vel mi a bajod? Azazhogy miért nem foglalkozol vele? Elvi vagy tapasztalati meggyőződés, szimpla unszimpátria vagy az intelnél dolgozol
....? Ne érts félre, én nem támadlak, mindenkinek szíve joga, mi érdekli, csak kíváncsi vagyok.
Ha jól rémlik, talán neked van az a húzott konfigod, amiről egy másik vagy ebben a topicban írtál tegnap/tegnapelőtt. Nem mintha nem lenne egyszerűbb megnézni
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
1. Hülye vagy, mert mint írtam a nem AMD-re korlátozódó dolog. Sőt az Intelnél még a memóriát is cserélned kell, ha csúcs cuccra akarsz váltani. Szóval amit mondtál kirárólag flémkeltés miatt írtad...

2. Mit?
3. Mit?
4. Mit?
Mivel nálam nem volt pontokba szedve, és még a bekezdéseimhez sem illenek a válaszok, fogalmam nincs miről beszélsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
....? Ne érts félre, én nem támadlak, mindenkinek szíve joga, mi érdekli, csak kíváncsi vagyok.