Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dassler
őstag
Amúgy indiszkréten megkérdezem: AMD-vel mi a bajod? Azazhogy miért nem foglalkozol vele? Elvi vagy tapasztalati meggyőződés, szimpla unszimpátria vagy az intelnél dolgozol
....? Ne érts félre, én nem támadlak, mindenkinek szíve joga, mi érdekli, csak kíváncsi vagyok.
Ha jól rémlik, talán neked van az a húzott konfigod, amiről egy másik vagy ebben a topicban írtál tegnap/tegnapelőtt. Nem mintha nem lenne egyszerűbb megnézni
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
1. Hülye vagy, mert mint írtam a nem AMD-re korlátozódó dolog. Sőt az Intelnél még a memóriát is cserélned kell, ha csúcs cuccra akarsz váltani. Szóval amit mondtál kirárólag flémkeltés miatt írtad...

2. Mit?
3. Mit?
4. Mit?
Mivel nálam nem volt pontokba szedve, és még a bekezdéseimhez sem illenek a válaszok, fogalmam nincs miről beszélsz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
....? Ne érts félre, én nem támadlak, mindenkinek szíve joga, mi érdekli, csak kíváncsi vagyok.