Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-COM
nagyúr
hát az usa sereg és kormányzat, hagyományos nagy windows júzer, persze emellett alkalmazhatnak más technológiákat is mivel elég nagy az usaf.
néhány hónapja olvastam hogy egyik részlegüknél történt 2003+xp migráció.
az eu önkormányzatok érdekes kérdés, mivel abban is van jó adag politika is.
tényleg, tudja valaki hogyan áll müncheni linux migráció? azóta nem hallottam semmit, mióta kiderült, hogy teljesen kifutottak a keretből és jópár nehézségbe szaladtak. monnyuk ez már kezd nagyon off lenni. -
rdi
veterán
Jó.
Tehát akkor szerinted ne legyenek ingyenes programok az iskolákban, illetve legyenek de azok legyenek a szabad szoftverek.
Szerintem nincs tovább miről vitáznunk, ez annyira más álláspont, hogy semmi remény a közeledésre.
azt meg nem mondod komolyan, hogy az OOo alternatíva ?
Még mindíg nem értem, hogy a sok kibocsátott szakmunkásnak miért lesz jobb, ha nem fogják felvenni dolgozni, mert nem ért a MS Wordhöz. De Te biztosan tudod, mert nyilván egy fejvadász cégnél dolgozol, vagy a Munkaügyi központnál, esetleg tanár vagy, akinek a keze alól évtizedek óta kerülnek ki diákok.
Ráadásul az velem szemben nem ellenérv, hogy sok közigazgatás vagy cég használ Linuxot, mert én is ugyanezt mondom: ha a cégeknél Linux lesz, akkor nem lesz szükség XP -ét tanítani. És akkor majd Linuxot fogunk tanítani. A szükségletet ugyanis a piac határozza meg.
Most a piac azt mondja : elsősorban windows. -
moonman
titán
Kattkatt persze, de nem árt tudni, hova és miért kattint az ember. Essünk már túl azon a szemléleten, hogy ami színes és kattintani kell, az lámereknek készült, a gizda konzolos, fejbőlbeírokmindent terminal meg a power userek rendszere.
Ha segg vagy, Windowsban is elhasalsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- Yettel topik
- Adventi kalendáriumok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen egeret válasszak?
- Magisk
- AliExpress tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow-12/512 GB Használt, karcmentes Garancia 2028. 09. 03-ig
- Samsung Galaxy Z Fold7 Silver Shadow-karcmentes 100% akku / 34 ciklus Garancia 2028.09. 27-ig
- PlayStation 5 lemezes Ghost of Yotei Black Limitált
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi