Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
-
moonman
titán
én jó megoldásnak tartanám, hogy a számítástechnikai alapok után (alapvető hardverismeretek, operációs rendszer fogalma, fájl- könyvtárrendszer, dokumentumkezelés stb.) amikor már alapszinten mindet látta, és az alapdolgokkal tisztában van, a tanuló dönthetné el, hogy merre tovább.
bár éppen most is szabad a választás, de ezzel azt érhetnénk el, hogy ne szemellenzősen tanuljon meg dolgokat, ha nincs start button akkor már meg van lőve, stb.
egy bizonyos szinten minden rendszerhez ugyanaz a műszaki ismeret kell, mindegy, hogy az Mac, Linux, vagy egyéb Unix, esetleg Windows.
[Szerkesztve] -
moonman
titán
sose volt format alatt, nálunk észre sem vették, hogy átálltunk, pedig ezek birkák.
talpraesetten biztos nem találták volna
Word valóban nem kiadványszerkesztő, de hihetetlenül meg tudja könnyíteni a professzionális(abb) dokumentumok kezelését, a smart tag-ek szerintem nagy ötlet volt.
[Szerkesztve] -
moonman
titán
eljutott a hír és vannak hozzáértők LOL
-
moonman
titán
Kattkatt persze, de nem árt tudni, hova és miért kattint az ember. Essünk már túl azon a szemléleten, hogy ami színes és kattintani kell, az lámereknek készült, a gizda konzolos, fejbőlbeírokmindent terminal meg a power userek rendszere.
Ha segg vagy, Windowsban is elhasalsz. -
moonman
titán
''A win a lusták oprendszere. A Linux azoké, akik szerenek gondolkodni.''
hóóó azért lassítsunk! én spec mindkettőt használom, akkor én mi vagyok? -
moonman
titán
MS akkor is jól jár, amikor bemegyek a bótba és leemelek a polcról egy Wint. ha zavar, ha nem.
''Windows Médialejátszó nélkül, mond ez valakinek valamit?''
rakás kaki. mond valamit?
gondolom abev programhoz felmérték az igényeket és nem sok Mac-es hivatalt találtak. de ehhez nem kell látnoknak lenni. evvan.
[Szerkesztve] -
moonman
titán
április 1 van vagymi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi