Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
trayton
csendes tag
Boba, engem 100%-ban érdekelne egy ilyen 180B vétele 36e bruttóért, de úgy látom Szegeden van a boltotok én pedig Budapesti vagyok. Nem szoktál te vagy egy kollégád erre járni? Kérlek, válaszolj e-mailben hogyan tudnánk a szállítást megoldani. Ugyan olcsón én is el tudnám hozatni, de gondoltam ha tudnánk valahol budapesten találkozni, az lenne a legjobb megoldás.
Egyébként én úgy tudom, hogy a színe a régi fekete. Ez sem matt, mivel fém borítja az oldalát és az elejét, de nem az a szürkés gun metal fekete, mint a 182-é.
A 182-es belsőt az is megerősíti, hogy az új használati utasítása az Antec házaknak közös a P180/180B/182-hez:
[link]
Ha pedig megnézed a robbantott rajzot a pdf végén, akkor látod, hogy az az új szerkezetű. Tehát úgy tűnik, hogy lassan mindegyik ház idővel 182-es belsejű lesz és ez váltás a P180B-nél jelentkezett legelőszőr, még február elején (Amerikában). Persze Európába ezek később jelentek meg. Ahhoz, hogy biztosra menjen bárki is, hogy 182-es belsejűt vesz, tudni kéne mikor készültek. Olvastam, hogy van is rajtuk gyártási dátum valahol. Nem biztos, hogy a házon, lehet, hogy a papírjain vagy a dobozán. Talán Boba ezt le tudná ellenőrízni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Assetto Corsa EVO
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest