- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pipó
őstag
Nekem Epox lapom van S754-es. Pont egy éves, de nagyon bevált, minden fesz. állítható, igazi tuning lap. Először egy 2800+ A64 volt benne, ami 2350 MHz-et játszi könnyedséggel ment, most egy 3400+ van benne, ami 2600MHz-en 1,6V-on (NewCastle) simán ketyeg, úgy hogy a plafonra nem is voltam kíváncsi.
A 16 pipes vga-mmal 5500 pontot simán dob 3dm05-ben, bár tudom jól, hogy nem ez számít.
Mindezt azért írom, mert ez is azt bizonyítja, hogy S754-el lehet olyan teljesítményt elérni, mint akármelyik másik platformmal és jövőre dual magos Turionok is meg fognak jelenni, még az is lehet, hogy kompatibilis biost is csinálnak hozzá. Ha nem lenne ilyen jó vga-m még gondolkodóba is esnék, hogy a procit meghagyva váltsak-e pcie-re a következő vga cserénél.
Dual channel memnek nincs jelentősége, úgyhogy mitől lenne ez a platform elavult? (lehet, hogy itt-ott bonyolultan fogalmaztam, de a lényeg, hogy szerintem van jövője ennek a megoldásnak- a cikkel ellentétben)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest