Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedos
addikt
Csak nem képzeled, hogy ennyi pénzért külön billentyűzetet gyártanak hozzá????

A gép külalakja? Hát? Lehetne jobban zsúfolni is
Az LCD fedlapját meg az aljához igazitották!
Sok ilyen ASUS-ACER noti van! kapható 16:9-es és 4:3-as TFT-vel. Így akármelyik van benne, furcsán néz ki! Sok a hely mellette... -
MegalodonS
őstag
Hat kb az eggyik se er soha a nyomaba,hidd el nekem mar volt 1-2 a kezem kozott!
A Dell azert vette meg hogy legyen egy normalis laptopja!
Tudom hogy a Dell csucs laptopot gyart de higgye mar el mindenki az Alienware a csucs nincs se Dell se IBM se Alma ami hasonloan teljesitmenyt nyujtana!A gep jatekosoknak keszult es arra is felepitve.
Abban igazat adok hogy melegszik rendesen de az alapanyagok nagyon jo minoseguek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Tudom hogy a Dell csucs laptopot gyart de higgye mar el mindenki az Alienware a csucs nincs se Dell se IBM se Alma ami hasonloan teljesitmenyt nyujtana!A gep jatekosoknak keszult es arra is felepitve.